Paradoks

Paradokser:

Tror det lyder for godt til at være sandt når det i virkeligheden, er 100 % logisk!
Frederick så endnu en klient der, havde brugt 50.000.- dkk på, at se 4 andre terapeuter der åbenbart arbejder resultatløst med hypnose og mistede et år af hendes tid.
Paradokset er, at hun fandt denne hjemmeside som den første og ”troede” det var for godt til at være sandt men da resultaterne udeblev med de 4 andre terapeuter, fandt hun tilbage til denne hjemmeside og Frederick. Så nu har hun det godt og taler eller skriver gerne som reference.

Et andet typisk paradoks, er når folk betragte sig selv som mere vidende end de rent faktisk er. De lytter til medierne og bliver misinformeret. De tror selv, at de er oplyste, akademiske, veluddannet og vidende når det stik modsatte er tilfældet. Pga. de ikke har selverkendelse så leder de forgæves efter løsningerne ingen filosofer, kender de rigtige svar på men alligevel tror de på filosofferne selv om de ikke bringen noget som helst til fadet. ????????????
Du kan ”muligvis” få et filosofisk svar der tilfredsstiller dig eller ikke.
Hvis svaret tilfredsstiller dig, vil du blive tilhænger af filosofien men alligevel ”forbliver” du den samme.
Hvis svaret ikke tilfredsstiller dig. Så vil du forsætte din søgen efter noget andet filosofisk, at blive tilhænger af og stadig ”forblive” den samme person.
Så hvad vil du?
Vil du være tilhænger af en resultatløs filosofi og ”forblive” den samme person som du er nu?
Eller fortrækker du, at nå dine målsætninger med en funda-mental dyb viden om dig selv som vil ”ændre” dig til at blive den du gerne vil blive som sund og rask på en hver måde?

Endnu et paradoks er 113 års jubilæum i Danmark for struktureret dokumenteret resultatløs medicinsk kræftforskning der er blevet gentaget igen og igen og igen og ——-.
Det er altså indiskutabelt evidensbaseret blevet bevist de sidste 113 år hvad der ikke fungerer og alligevel er det det folk modtager på landets sygehuse som behandling. Pga. solidariske principper.
Fagforeningsfolk der belønnes af lobbyister så folk ikke får den korrekte behandling mod kræft og i stedet lider og dør.
Så vi ved altså hvad der ikke fungerer og alligevel, er det det der anvendes. Hallo du er der overhovedet nogen hjemme?
Manipulation:
Kræftens Bekæmpelse finder på nye slag ord og slogans hvert år der fanger som noget moderne smart der bringer folk sammen om det ”solidariske”.
Vi er noget sammen?
Jeg synes at hende der, er smartere end jeg så hun ved sikkert bedre end jeg så derfor gør jeg som hun siger.
Støt brysterne er en skræmme kampagne hvis effekt gør flere vil få kræft og de vil følge anvisningerne der ikke virker. Men hallo farmaceuterne, kirurgerne og lægerne tjener massevis på at fjerne kvindernes bryster samt de efterfølgende behandlingsmetoder der ikke virker.
Løgn pressen som Berlingske tidende samt TV2 mv. promoverer og støtter dem der betaler uden nogen form for samvittighedskvaler.
Lyve pressen der manipulerer befolkningen til at ”tro” de er de lykkeligste i verden. 500.000 på lykke piller og 500.000 selvmedicineret med druk og stoffer.
Danmarks konger sendte folk ud i verden med kaber breve som principielt var statsautoriseret pirateri. Dansk industri sælger medicin i Danmark og udland med statsautorisation sælg om det koster liv både i Danmark og udland.

Så et tydeligt paradoks er, at massevis af danskere, ”tror”, at Danmark er et foregangsland for retfærdighed når sandheden i virkeligheden, er det stik modsatte.

Så paradokset er, at mange mennesker i virkeligheden hele tiden bliver manipuleret til at have massevis af meninger og holdninger. De “tror” de ved massevis om ting hvor de i virkeligheden ikke har nogen viden om. De er blevet manipuleret til at ”tro” de har massevis af viden om disse ting de i virkeligheden ikke ved noget om.
Når man så oplyser dem om det. Så er det kun de mest intelligente der har tilstrækkeligt med selverkendelse til at indse, at de har lade sig forfører uden deres viden til at have meninger og holdninger uden viden. Er du intelligent nok til at erkende din selverkendelse?