Paradoks

Paradokser:

Tror det lyder for godt til at være sandt når det i virkeligheden, er 100 % logisk!
Jeg så endnu en klient der, havde brugt 50.000.- dkk på, at se 4 andre terapeuter der åbenbart arbejder resultatløst med hypnose og mistede et år af hendes tid.
Paradokset er, at hun fandt denne hjemmeside som den første og ”troede” det var for godt til at være sandt men da resultaterne udeblev med de 4 andre terapeuter, fandt hun tilbage til denne hjemmeside og så hjalp jeg hende således, at hun nu har det godt og taler eller skriver gerne som reference. Hun var borderline og havde aldrig fuldført noget som helst. Det gjorde hun allerede kort tid efter, jeg havde hjulpet hende. Hun tog et kursus, blev den bedste på holdet og sluttede som nummer et.

Et andet typisk paradoks, er når folk betragte sig selv som mere intelligente end de rent faktisk er.
Folk lytter til medierne og bliver misinformeret. De tror selv, at de er oplyste, akademiske, veluddannet og vidende selvom det stik modsatte, ofte er tilfældet.
Manglende selverkendelse, er årsagen til folks dumheder. I stedet for at analyserer hvad der virker og ikke virker, leder de forgæves efter idelogiske løsningerne ingen filosofer, kender de rigtige svar på men alligevel tror de på filosofferne selv om de ikke bringen noget som helst til fadet???
Du kan muligvis få et filosofisk svar der tilfredsstiller dig eller ikke.
Hvis svaret tilfredsstiller dig, vil du blive tilhænger af den ideologiske filosofi og alligevel, vil du  forblive den samme.
Hvis svaret ikke tilfredsstiller dig. Så vil du forsætte din søgen efter noget andet ideologisk filosofisk, at blive tilhænger af og stadig forblive den samme person.
Så hvad vil du?
Vil du være tilhænger af resultatløse ideologiske filosofier og forblive den samme person som du er nu?
Eller fortrækker du, at nå dine målsætninger med en funda-mental dyb viden om dig selv, der vil ændre dig til at blive den du gerne, vil blive som sund og rask på en hver måde?

Endnu et paradoks er 119 års jubilæum i Danmark for struktureret dokumenteret resultatløs medicinsk kræftforskning hvor de samme eksperimenter er blevet gentaget igen og igen og igen og ——-.
Det er altså indiskutabelt evidensbaseret blevet bevist de sidste 119 år hvad der ikke fungerer og alligevel er det, det folk modtager på landets sygehuse som behandling.

Pga. solidariske principper. Fagforeningsfolk, politikere og læger der belønnes af lobbyister så folk ikke får den korrekte behandling mod kræft så de i stedet lider og dør.
Så vi ved altså hvad der ikke fungerer og alligevel, er det det der anvendes. Hallo du er der overhovedet nogen hjemme?
Det er som at forsøge, at sende en raket til Mars der hver gang lander i Atlanterhavet i stedet. Alligevel bruger de den samme slags raket selvom de hver gang lander i vandet. Uden at spørge får de bare endnu flere penge til at bygge nye raketter for. Folkene er glade, tilfredse, får deres løn og pensionen, er sikret mens deres egentlige målsætninger, er forsvundet fra horisonten.
Biletterne er billige og sommetider er der to billetter for en pris. Det nye slogan siger; den nye raket er 30% sikrer, at den vil nå målet. 30% sikrer end hvad? Den nye medicin ser lovende ud. Ja tak! Det har vi hørt igen og igen og det vil vi til stadig hører så længe bestikkelse i form af lobbyisme ikke stoppes.

Der er ingen i sundhedssystemets forskning der er fokuseret på menneskets vigtigste organ og dens funktioner. Den biologiske computer som styrer alt din adfærd, det du tænker, siger, foretager dig bevidst som ubevidst!
Absolut alt hvad din organisme foretager sig, er adfærd. Alle sygdomme, er ubevidst adfærd også kendt som nocebo effekter.

Manipulation: Kræftens Bekæmpelse udnytter Askepotsyndromet principper i at manipolerer flest muligt i befolkningen. De finder på nye moderne slagord og smarte slogans hvert år. Noget der rigtigt fanger og som bringer folk sammen om det ”solidariske”.
Vi er noget sammen og sammen er vi stærke? Det sagde Adolf Hitler og Mette Frederiksen også.

Jeg synes at hende der, er smartere end jeg så hun ved sikkert bedre end jeg så derfor gør jeg som hun siger.
Støt brysterne er en skræmme kampagne hvis effekt gør flere vil få kræft og de vil følge anvisningerne der ikke virker.
Pategene suggestioner og sublime pategene suggestioner, er den værste beslutning om budskaberne på tobakspakkerne. Siden vedtagelsen af de sublime pategene suggestioner, er der nu 5000 flere kræft diagnosticeret hvert år. Det er en super god forretning!

Men hallo farmaceuterne, kirurgerne og lægerne tjener massevis på at fjerne kvindernes bryster samt de efterfølgende behandlingsmetoder der ikke virker.
Løgn pressen som Berlingske tidende samt TV2 mv. promoverer og støtter dem der betaler uden nogen form for samvittighedskvaler.
Propagandapressen manipulerer befolkningen til at ”tro” de er de lykkeligste i verden. 500.000 på lykke piller, antidepressive, angstmedicin og 500.000 selvmedicineret med druk og stoffer. Jubi vi er de lykkeligste! Daaa

Danmarks konger sendte folk ud i verden med Kaberbreve som principielt, var statsautoriseret pirateri. Dansk industri sælger medicin i Danmark og udland med statsautorisationen; sælg om det koster lidelser og liv både i Danmark og udland.

Så et tydeligt paradoks er, at massevis af danskere, ”tror”, at Danmark er et foregangsland for retfærdighed når sandheden i virkeligheden, er det stik modsatte.
Jeg har som sagt været mange steder og oplevet sandheden.

Så paradokset er, at mange mennesker i virkeligheden hele tiden bliver manipuleret til at have massevis af meninger, holdninger, synspunkter, ideologier og tro de har viden.
Danskere tror meget ofte, at de ved massevis om ting, de i virkeligheden overhovedet ikke har nogen viden om. De er ikke dumme, de er bare blevet manipuleret til at tro de har massevis af viden om disse ting de i virkeligheden ikke ved noget om. Uden de ved, at de er blevet manipuleret.
Når man så oplyser dem om det. Så er det kun de mest intelligente der har tilstrækkeligt med selverkendelse til at indse, at de har lade sig forfører uden deres viden til at have meninger og holdninger uden viden. Er du intelligent nok til at erkende din selverkendelse?