X

Xenofili er kærlighed eller beundring af alt fremmed. Hvilket ikke er hensigtsmæssigt eller en rationel programmering. Kan let ændres via hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi til eksempelvis, at være nysgerrig.

Xenofobi er angst for det fremmede. Hvilket ikke er hensigtsmæssigt eller en rationel programmering. Kan let ændres via hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi til at være nysgerrig.

Xenotransplantation betyder organtransplantation fra en art til en anden. Ved nogle af disse transplantationer uanset om det er fra et dyr eller menneske, vil patiensens immunforsvar ikke accepterer den fremmede del. Kirurgerne ordinerer derfor massevis af medicin til at stresse immunforsvaret i stedet for via hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi, at bede immunforsvaret, at accepterer den ny del.
Så det bedste der er, at gøre før en operation hvor du ved, at du vil modtage en ny del, er, at du bliver mentalt forberedt via hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi så dine programmeringer, er hensigtsmæssige og rationelle programmeringer. Så dit immunforsvar vil overtage, accepterer og integrere det ny hjerte, hånd, hjerteklap eller hvad det nu er du vil få udskiftet.
Derudover at du sikrer dig, at hverken sygeplejerskerne, lægerne eller nogen anden end eventuelt en årsagsopsøgende hypnoterapeut mens du, er under narkose.
På Tv så jeg en hånd transplantation hvor kirurgen pludseligt sagde; nu gå vi ind i dødszonen. Der vidste jeg med det samme, at patientens immunsystem, ville frastøde det ny organ, hånden. Det er jo utroligt, at kirurger ikke lærer mere om sindet. Læger, kirurger og sygeplejersker samt alle andre naturligvis, er meget velkommen til at kontakte mig og få nogle positive gode råd om hvilke ord der er bedst, at anvende når man operere et fuldt bedøvet menneske.