Leukæmi

Leukæmi koden er knækket med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.
Det er ubevidste signalstoffer i knoglemarven der præcist gør som de for besked på.
Her tilbydes du den funda-mentale behandling mod leukæmi der vil gøre dig helt rask på få timer.

Leukæmi kan sammenlignes med Borderline eller som nu har fået navnet personlighedsforstyrrelse.
Leukæmi er tydeligvis en meget alvorlig forstyrrelse af ens personlighed;-) hvis ikke signalerne bliver interpreteret og ændret.
Leukæmi opstår som signal / kommunikation pga. personen, har ignoreret de forudgående symptomer.
Leukæmi består i knoglernes marv som ubevidst kommunikation til det bevidste sind.
Leukæmi opstår som en ubevidst programmering lagret på følelsen af angst eller sorg.

Den underliggende årsag til leukæmi, ligge frit fremme i det ubevidste underbevidste sind i underbevidstheden og er derfor typisk meget let og hurtigt, at løse.

Læs mere under kapitlet følelser og husk endelig, at se JoeHarryFrederick-vinduet.

Forstå hvor alvorligt dit alternativ er!

På hæmatologiske klinikker, vil du ikke finde årsagen til leukæmien. Det stå der ganske tydeligt skrevet i deres pjecer og på deres hjemmesider, at de ikke ved hvordan det kan være, at leukæmi opstår til trods for om de er overlæger, Ph.d. og mange andre flotlydende titler ingen, kan udtaler med mindre, du taler løgn og latin. Men hey hvis du hellere, vil finde ud af hvad rigtig smerte er, miste håret, indtage massevis af giftstoffer dit system ikke bryder sig om, så du vil komme til at føle dig a.h til i månedsvis hvis du altså overlever. Og gør du det, vil giftindtaget fortsætte nogle år endnu altså med noget held og apropos held, kan det også godt være, der kan findes en rygmarvsdonor med samme værdier som dig og som vil give noget fra sig og om det så virker. Tja du kan have heldet med dig. Eller ”tro” det. For selv om du finder en donor så er signalet jo tydeligt stadig ikke blevet hørt. Så dvs. det er en symptombehandling der holder den underliggende årsag nede så længe det kan indtil det ikke kan.

Så hvis du ikke har andet at lave de næste år, kan du jo prøve løgn og latin udgaven.

Hvis du derimod, har massere af planer for hvad du gerne vil opnå med dit liv. Og Hvis du ellers, er rationel, i stand til at tænke logisk og har forstået forskellen mellem det 3redie vindue og det 4erde vindue i JoeHarryFrederick-vinduet. Og du tydeligvis, er mere det 3redie vindue, så tager du hurtigst muligt kontakt og booker 2 sessioner med det samme. Således du hurtigst muligt får oplevet dine fremtidige forventninger.

Så tag kontakt nu hvis du vil lære betydningen og få løst budskaberne af din underbevidstheds underbevidste sinds kommunikation.
Send en E-mail eller ring på tlf. nr. +45 23458485