Virusser

Virusser er genetiske programmeringer der er blevet aktiveret pga. en ubevidst tanke pga. en situation der ikke var hensigtsmæssig. De genetiske virusprogrammeringer, kan både være arvelige og tillærte.

Virusser er derfor helbredelige, da de er følelse bestemte. Dvs. ved at følge symptomets underliggende følelse, kan det præcise genetiske program findes og ændres.
Det svarer til en computerprogrammør retter et dataprogram i en robot bortset fra ved årsagsopsøgende hypnoterapi, er det klienten selv der udfører programmeringen.
Borrelia virussen og lignede, skyldes bakterier der aktiverer en genetisk programmering. Den tidligere minister Mimi Jacobsen oplevede de slemme symptomer som udover store smerter også delvis lammede hendes ene side af ansigtet.
Heraf tilnavnet Mimi Jacobsen syndromet.
Meget ofte er immunforsvaret ikke godt og den inficerede, er ofte syg.

Frederick har hjulpet flere fra Borrelias virusser. Og at guide en klient der har kroniske smerter i alle muskler fra top til tå, er en rigtig god oplevelse.
Smerterne er der jo netop for at pin pointe den præcise genetiske programmering. Og se det lettede ansigt i det øjeblik det oprindelige program igen, er installeret eller et helt ny, er lavet og smerterne fra det ene øjeblik til det næste, er væk, er en god oplevelse.

Frederick havde en oplevelse med en klient der kom direkte fra Herlev sygehus. Overlægen havde sendt hende hjem uden, at havde hjulpet hende. Hun havde haft smerter i alle muskler i 2 år og de sidste 2 måneder, var hun begyndt, at misse balancen. Hun fik allerede en session dage efter. En 3 timers session fik hun og efterfølgende, har hun kun været rask i på nuværende tidspunkt 6 år.

Hvad så med AIDS spørg folk så, kan du også helbrede AIDS, blive Frederick ofte spurgt. Frederick pointerer, at han ikke helbreder nogen men han guider sine klienter til selv, at helbrede sig selv. – men ja AIDS er en virus der gør, at immunforsvaret ikke fungerer så godt og ja det er genetisk programmering der kan ændres.

Er de forskellige kræfttyper forskellige virusser?
Altså der findes arvelige betinget kræfttyper men de er genetisk betinget og om de også kaldes virusser, kan da godt være men er underordnet, da det typisk, er let, at ændre koden der ikke er positiv så den i stedet bliver positiv.

Jeg har hørt, at alle har kræftceller i sig, er det rigtigt?
Nej! Der findes en mennesketype i Sydamerika. Det er nogle med dværgvækst hvor det er konstateret, at de ikke får kræft.
Frederick er ikke biolog men årsagsopsøgende hypnoterapeut og han siger, at kræft opstår pga. en hjemmelavet cocktail hvor ingredienserne, kommer fra de hormonproducerende organer og kirtler som bekendt jo nøjagtigt producerer som de får besked på af det ubevidste i det underbevidste i underbevidstheden.
Så Frederick foretrækker, at sige, at de fleste, har muligheden til selv, at kunne producerer det der skal til for at få kræft men det er jo ikke det samme som at sige, at det allerede er der. Så længe man er angstfri, er man sygdomsfri.

Har Frederick hjulpet nogen fra nogen kræfttyper?

Ja! Frederick har faktisk hjulpet mange flere end han har tal på.

Hvad er det mest fascinerende Frederick har oplevet som årsagsopsøgende hypnoterapeut?

Hm! Der er så mange vidunderlige oplevelser, at det ikke er let, at vælge men Frederick hjalp en mand på 61 år der skulle have hjælp til at gå 100 meter pga. mere end 90 % kræft i leveren og 2 dag efter Frederick havde hjulpet ham, var han ude at gå hele eftermiddagen. 2 uger senere, var han til kontrol på sygehuset hvor han blev scannet og de kunne ikke finde kræften.
Frederick blev aldrig kontaktet af lægerne. De havde åbenbart ingen spørgsmål om hvordan denne tilsyneladende spontane helbredelse, kunne lade sig gøre. Lægerne beskrives bedst som total mangel på selverkendelse.