Hypnose

Din lokale hypnotisør & hypnoterapeut.

Her er lidt kontakt info og i små afsnit praktisk oplysninger afhængig af hvad du gerne vil vide.

Mit navn er Jesper Frederick Carøe
Instruktør af hypnose, hypnoterapi og årsagsfindende hypnoterapi.

Jeg har ført den hypnotiske profession langt frem ved en kolossal udvikling der udelukkende kan opnås ved en dyb funda-mental forståelse af menneskers forskelligheder. Hvilket forklarer mine ernorme succesrige erfaringer i at guide massevis af opgivet klienter til sundt og godt helbred. Derudover er jeg også stærk modstander af scene hypnose, arbejder ikke med scripts og reklamerer ikke for sammenslutninger med alternative behandlingsmetoder som alle andre behandlingsmetoder er også den medicinske er alternativ.
Den nyeste videnskab heder epigenetik og bekræfter nu, at stort set alt hvad sundhedssystemet står for, er fejlbehandlinger. Jo – jo der findes livsredende medicin og ortopædkirurger som er i stand til at sætte brækkede knogler sammen. Fint! Men der findes ingen medicin som kan finde årsagen til hvordan det kan være, at du selv ubevidst, har skabt et sygdomssymptom af den ene eller anden karakter men det kan årsagsfindende hypnoterapeuter.
Årsagsfindende hypnoterapi sessionerne blive helt personaliseret specielt til dig!

Jeg ser frem til at hjælpe dig til at hjælpe dig selv.

Rring på tlf. nr. +45 23458485 med en Smartphone eller IPhone, kan du klikke direkte på tlf. nr. Og ringe op med det samme og få en tid til at blive mental fri sund og rask.

Hvor foregår hypnosen.
Hypnoterapien foregår mest hjemme hos folk selv men sommetider på hoteller eller andre steder.
Jeg ikke har en fast klinik at praktisere i, da jeg permanent er på farten rundt om i verden hvor Jeg guider folk fra deres (u)helbredelige symptomer og adfærden.
Jeg har været bosiddende i Sydvestfrankrig siden 1991 men er der sjældent.

I øjeblikket er jeg i Nordsjælland.

Jeg kommer regelmæssigt til Danmark afhængig af hvor mange klienter der er og hvor hurtigt du vil tage kontakt. Er du i et andet land tager jeg gerne derhen når alle betingelser er opfyldte.

Hvad koster det?
Det koster 1000.- DKKR i timen.

Ved tidsbestillingen anbefales det, at reservere tid til to sessioner.
I de snart 17 år jeg har praktiseret, skal de fleste klienter typisk kun have nogle få sessioner, da de løser alt allerede i den første session som tager ca. 3 timer. En opfølgende session tager typisk kun en halv til en hel time dog kan der være undtagelser.
Det er meget få klienter der skal have 5 sessioner og endnu færre der skal have flere men special opgaver som MS findes årsagerne hurtigt. Derefter skal alle de ødelagte nerver genopbygges skridt for skridt indtil der igen er fri bevægelses frihed.
Der skal typisk kun et par sessioner til imod kræft og mange andre livstruende programmeringer. fobier, allergier, eksem og meget andet betragtes som meget enkelt og hurtigt, at håndtere. Det er klart, at uforudsete mentale programmeringer, kan spontant opstå og så vil det også blive taget hånd om. Men i stedet for årtiers resultatløse behandlinger med en psykolog som arbejder med det bevidste sind så vil selv 5 sessioner med årsagsfindende hypnoterapi jo synes lynhurtigt.

Sessioner med børn går lynhurtigt.
Sessioner med mindre børn varer mellem ca. 15 min. og en time lidt afhængigt af deres alder.

Jeg ser med fascination på special opgaver.
Det betyder at nogle klienters symptomliste, kræver mere opmærksomhed mens andre skal tages bid for bid over lidt længere tid og meget sjældent andre over meget længere tid som når noget fysisk skal genopbygges som eksempelvis MS.
Sessioner med klienterne hvor det ikke går så hurtigt af naturlige årsager men der er stadig kun tale om nogle få sessioner. Det er typisk sessioner hvor det autoimmunforsvar, har destrueret så mange muskler, nerver, nerveisolation og væv, at den fysiske genopbygning, tager den tid der skal til. Naturligvis efter de underliggende mentale årsager først, er blevet fundet. Så aktiveres de mentale programmeringer der kender til genopbygningen af følelserne i hele kroppen, mobiliteten og balancen.

Behandlinger der går hurtigt:
Alle de enklere opgaver, tager typisk kun nogle få / en sessioner. Svære depressioner, angstneuroser, paranoia, skizofreni, kræft, allergier, manier og fobier regnes som noget der er hurtigt og enkelt, at afhjælpe. Spontan healing er ellers dagligdag i denne branche.

Når du får ryddet helt op, vil dit immunforsvar blive helt i top.
Det anbefales at du forventer, at løse dine ting meget hurtigt.
Taget i betragtning, at du sikkert forgæves har ”prøvet” alle mulige behandlingsteknikker og muligvis også hypnotisører eller sågar hypnoterapeuter så har du nu endelig fundet vejen til din løsning.
Med denne etiske korrekte måde, hvorpå jeg vil hjælpe dig, er det principielt dig der hjælper dig selv via min guidning.

Det her er det du vil opleve i den første session:
Først laves et interviewe hvor der stilles en række funda-mentale standart spørgsmål.
Typisk bliver mine klienter meget overrasket hvor hurtigt jeg når frem til ting andre behandlere, har brugt måneder eller år på at komme til. Og det endda stadig kun i interviewet inden hypnosen overhovedet er begyndt. Ahaoplevelsen er nær.
Det er ligegyldigt hvad du gerne vil have hjælp med, så er spørgsmålene stort set de samme.
Det er standart spørgsmål afhængig om du er mand, kvinde eller barn. Ved konsulentbistand for koncerner, er der helt andre spørgsmål.

Jeg fortrækker at gøre sit arbejde ordentligt første gang.
Efter interviewet lærer du selv-hypnose. Herefter vil du blive guidet til de underliggende årsager af de ubevidste adfærden som du selv, vil løse guidet af mig ved din side. Således vil du være suggestiv selektiv hvilket, er den etiske korrekte teknik hvorved du derfor opnår bedst og hurtigste positive resultater.
Når alle dine målsætninger er opfyldte, sikres, at alt er som forventet, accepteret, integreret og lagret dybt i dit underbevidste sind på en hver måde.
Ved denne metode, vil du få ryddet op på alle hylder på en gang. Så i stedet for sessioner på 1 1/2 time der afbrydes så tager vi alt med på en gang. Alt hænger sammen som perler på en snor. Du vil blive guidet til selv, at løsne knuden op så alle perlerne rasler af på en gang. I dette tilfælde står perlerne altså metaforisk for symptomer og adfærden der ikke er positive fra hele dit liv.
Efterfølgende vil du være helt ked af det fri, vrede fri og angst fri med massevis af god energi, motivation, selvtillid samt i besiddelse af den funda-mentale forståelse om hvordan mennesker i virkeligheden fungerer.

Din fremtid.
Du vil efterfølgende selv lave din selvhypnose når du har lyst. Det er ikke et must men et redskab der sikre indre ro, sundhed, godt immunforsvar og mentalbalance. De klienter der gør som anbefalet, vil også lærer nogle teknikker, de vil anvende teknikkerne resten af deres liv når de har lyst.
Derudover er jeg kun en opringning væk og med øretelefonerne i vil jeg gerne hjælpe hvis der pludseligt skulle være en eller anden ny målsætning du gerne vil opnå. Det vil nemlig så kun tage nogle få minutter når jeg allerede en gang har hjulpet dig.

Hvis du har lyst til at arranger et foredrag i det lokale forsamlingshus, bibliotek eller lignende.

Så vil jeg meget gerne komme ud til jer og besvarer alle jeres spørgsmål. Og jo flere i er des flere spørgsmål og des flere spørgsmål des mere information vil i få.

Nå! det var vist lige den vigtigste info. Lad høre fra dig med hvad jeg kan hjælpe dig med!
Du er velkommen til at sende en e-mail go2hypno@
gmail.com eller ring på tlf. nr. +45 23458485 med dine spørgsmål og tidsbestilling.