O

OCD helbredt med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.
Obsessive Compulsive Disorder og betyder tvangs adfærd. Hvilket betyder, at man kan have tvangs tanker og tvangs handlinger. En tanke er også en handling når der er tale om personlig sundhed ifølge instruktør af årsagsopsøgende hypnoterapi, Jesper Frederick Carøe

Operationer foregår typisk bedst via hypnotiskanæstesi eftersom alle videnskabelige beviser tydeliggøre, at det langt, er, at foretrække. Resultatet af hypnotiskanæstesi, er smertefrit, hurtigst healing og ingen bivirkninger andet end patienten, har lært sig selvhypnose og dermed forbliver rask.

Orgasmer er et hvert menneskes ret men ind imellem, er der nogle der ikke opnår den vidunderlige tilfredsstillelse men via hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi, er hjælpen nær og meget hurtigt, vil den underliggende årsag, blive fundet. Så efterfølgende vil du opnå den syvende himmel hver gang.
Faktisk er der flere end man lige skulle forvente der ikke har et så tilfredsstillende liv som de lader som om.
Hundredevis af orgasmer hver dag.
Der findes også nogle kvinder der mm. hele tiden får orgasmer uden de selv kan stoppe det. Det skyldes programmering i det underbevidste sind. Hvilket forklarer hvordan det kan være sådanne symptomer, er hurtige, at afvikle med årsagsopsøgende hypnoterapi.