D

DAMP og ADHD omtales som det samme.

ADHD er ikke sygdom men en højre intelligens. Lær at forstå dit barn.
Der findes en masse skriverier på nettet om disse navne. Kategoriseret af behandlere der arbejder med folks bevidste sind.

Læs mere under kapitlet programmering.

Kategoriseringen af menneskebørn med disse programmeringer og kalde det for sygdomme, er det samme som at sige læger, er syge bare fordi de fleste læger, konstant er hypnotiseret.

Fakta om disse børn, er de analyserer op til 1000 gange hurtigere end dig og de andre børn.
Så kan du jo forestille dig selv i selskab, omgivet af mennesker der ikke forstår det i skal lære og de bliver ved i timevis. De taler om det same i dagevis. Noget du forstod i det øjeblik det blev præsenteret og alligevel skal du side der med alle de andre og kede dig. Og når du har siddet der længe nok synes du så tager fanden ved dig og du finder på alle mulige til at lave.
Gæt engang det er nøjagtigt det disse børn gør. Det kan godt være de ikke har forstået emnet de skal lære men det vil de heller ikke for så havde de fokuseret og lært det lyn hurtigt. For det er det de gør når der er noget der interessere dem.
De er dem der bliver ide folkene i samfundet.
Ofte gider de ikke løse opgaverne fordi de har allerede set udfaldet for længe siden men de synes ofte det vil være mere spændende, at se hvad der sker hvis de gør tingene på en anden måde. Og det er det der vil give dem mere erfaring end jævnealdrene.
Erfaring er viden, viden er en af ingredienserne af visdom.
Tag barnet ud af den klasse der ikke passer til ham / hende. Sørg for barnet finder på massevis af ting efter skoletid. Få brændt energien af. Brug tid med ham / hende på deres præmisser. Lær at forstå hvordan han / hun fungerer.
Er der noget i vil vide mere om så ring eller skriv. Hvis barnet er aggressivt tag kontakt.

Depression

Depression helbredt med hypnose og hypnoterapi på et øjeblik.
Depression ligger på hovedfølelsen af ked af det. Det er en følelse, der ikke føles positiv.

I 2010 var der 464.000 danskere der fik antidepressive substanser. Produkter de giver et dejligt plus på aktiekurven. Og det bedste af det hele, er ingen af patienterne, er blevet raske for ingen af dem, har fundet årsagen til deres depression. De har fået en symptombehandling. Så de bliver nød til at købe mere medicin.

Et italiensk studie tydeliggør, at mindst 82 % af antidepressive medikamenter, er placebo. Altså ligegyldige piller uden nogen virkning. Ikke nok med det, deres læger har givet dem vågen hypnotiske forslag, at medicinen først, vil virke efter 3 måneder. Det er et kæmpe svindel nummer!
Sandheden er, at alle 100 %, er placebo fordi det er symptombehandling og ikke årsagsopsøgende.
Puha!

Godt du nu har fundet denne hjemmeside. Fordi med årsagsopsøgende hypnoterapi, vil du blive guidet lige til den ubevidste splint.
Du vil blive hjulpet til selv at trække splinten ud. Og det øjeblik du har fundet den og trukket den ud så vil du føle den dejlige følelse af enorm lettelse.
Alting bliver lysere og mange ting ligegyldige fordi du nu indser, de har jo ikke noget med dig at gøre og alle de ting du ikke kan gøre noget ved.

Der findes lige så mange årsager, som der er personer der har depressioner. Dvs. hver person, har sin egen underliggende årsag i det ubevidste underbevidste sind. Hver især føler sig på hver sin måde. .

Der findes kun en form for årsagsbehandling for depression!
Løsningen er permanent forbedring af sindet!
Kun med årsagsopsøgende hypnoterapi, er det hurtigt muligt, at finde og bearbejde den ubevidste underliggende årsag!

Læs mere under kapitlet følelser og tag kontakt.

Diabetiker

Sukkersyge helbredt med hypnose og hypnoterapi.
Der findes tre forskellige typer diabetes!

Der er en underliggende årsag til hvordan det kan være, at man er blevet diabetiker!

Og det har ikke noget at gøre med at man er tyk eller ikke. Det er snarer symptomer af diabetes.
Ens tilstand holdes i ro så længe man passer vægten siger lægen. Det er sikkert rigtigt!

Årsagen til hvordan det kan være man pludselig, er blevet diabetiker, kan hurtigt findes og ændres.
Type et er den hvor bugspytkirtlen helt eller delvis er stoppet med at fungerer. Når den i tilstrækkelig lang tid ikke har været brugt så tørre den ind som en rosin. Og så er det jo godt, at der findes insulinindsprøjtninger.
Type to er også kendt som gammelmands sukkersyge. Og selv om man er ung, kan man også rammes frem for at fortsætte med at være rask.
Type to er relativ let at komme sig over. Der er dem der sige, at de i hvert fald ikke skal have insulin i nogen anden form end den de selv kan producerer. En af dem, er en kollega fra USA Frederick har mødt et par gange.

Sukkersyge er et signal til det bevidste sind om, at der er et problem. En uhensigtsmæssig følelse der er blevet aktiveret.
Ofte er der vrede involveret kamufleret som en ven. Vreden hjælper dig ikke tværtimod giver du pga. vreden overtaget til den du taler med. Forestil dig vreden kommer som en tyv og stjæler din ro og balance. Den tager din personlige fornuft.
Det du har brug for, er din fornuft og ro i alle situationer.

Et rigtigt godt eksempel på en der er blevet helbredt efter, at havde tilbragt tid i kørestol pga. af sin sukkersyge, er en af Fredericks amerikanske kollegaer C. Denvin Hastings www.draa.net da Frederick mødte Denvin i USA første gang, sprang han rundt på en kæmpe scene på verdens største konference for hypnotisører og hypnoterapeuter.
C. Denvin Hastings er drivkraften for organisationen ”Diabetes Research Association of America” noget andre lande kunne lære meget af.
Når man ser dybere i kortene i mange af de forskellige hjælpe- eller forskningsorganisatorer. Så er det dem i toppen der bremser udviklingen frem for at promoverer. De private investeringer fra medicinalindustrien har vi set resultaterne af i mange år. Tænk sig hvis de fandt et paradigme.

Uanset hvilken en af de tre så er der en underliggende årsag. Vil du kende din så bestil tid.

Læs mere længere nede under følelser og psykokemi.

Diskusprolaps

Diskusprolaps helbredt med hypnose og hypnoterapi samt umiddelbart smertefri.
Mellem knoglerne findes diske i form af bruskskiver.
Et menneske der har været ude for et uheld og fået trykket, revnet, fladtrykt mv. føler ofte meget store smerter.

Smerte er en tydelige følelse der eksisterer i sindet.

Har man en revnet disk mellem to knogler i rygsøjlen. Så føles det som smerter i ryggen men følelsen, er faktisk i sindet.
Følelsen bruges af den årsagsopsøgende hypnoterapeut til at opspore det aktuelle program der styrer følelsen. Via partsterapi, vil disken heles ganske smertefrit. Alternativer kunne være risici fyldte operationer med fare for at miste førligheden.
Så nu er det ikke et spørgsmål om hvad du tror på men ren og skær logik.

Mange klienter med forskellige typer af disks problemer er blevet hjulpet.

Oplevelserne som årsagsopsøgende hypnoterapeut erfare er hel unikke. Oplevelsen af at sidde ved siden af klienten, der har enorme diskusprolaps smerter. Og guide klienten til den underliggende årsag, kalde dele frem og genskabe det oprindelige program og se smerten forsvinde.
Personen bliver som forvandlet efter denne selv udtrækker af den metaforiske mentale splint ud af rygsøjlen. Og vi kender alle den forløsende følelse af, at endelig få trukket den lille bitte splint ud af fingeren. Og så dette 1000 gange bedre. Super!

Her er et par eksempler på erfaringer:

En mand i tredverne som samme dag på arbejde, havde løftet forkert hvorpå han var taget til sin kiropraktor. Kiropraktoren tog friske røntgenbilleder og konstaterede, at en af diskene havde kileformede revner.
Han havde det ikke godt pga. smerter. Det var egentlig ikke meningen, at arbejde med hans ryg i denne session men nu var det lige som oplagt at gøre noget.
Problemet var til hans overraskelse ikke startet denne dag men mange år tidligere.
Ved den oprindelig årsag til problemet, var der en del / programmering af ham der, havde fået til opgave at destruere hans ryg.
Han blev noget overrasket over denne opdagelse og de blev hurtig enig om, at denne del skulle have den oprindelige opgave tilbage.
Delen der oprindelig havde skabt denne disk, var også villig til at sammenarbejde om reparationen af denne disk.
Han følte sig øjeblikkeligt bedre og det er gået fremad lige siden.

En anden klient med en punkteret disk. Teknikken var næsten den samme som den forrige klient.
Denne klient følte sig også umiddelbart i bedring.

Endnu en med piskesmæld som også var begyndt mange år inden den medicinske diagnose. Denne klient følte sig også umiddelbart i bedring.

Disse teknikker kender læger ikke noget til. Hvis de kendte til disse teknikker, ville de ikke anvende ordet ”fænomen når der er noget de ikke kan forklare”. Det bliver godt når den medicinske ligne officielt ophører og befolkningen vælger, at spørger årsagsopsøgende hypnoterapeuter til råds først.

Mennesker der 20 – 30 år tidligere gennemgik en diskusprolapsoperation og igen har fået smerter og vælger endnu et operativt indgreb, overrasker kirurgerne når de opdager, patienten har genskabt nye disks efter disse var fjernet ved den første operation.
Lægerne kan ikke forklare dette, kalder det fænomener og sammenligner det med en mistet finger som igen er vokset ud.
Sammenligningen er nok noget overdrevet men årsagen til diskene, er genskabt, lader sig gøre fordi der er en del i underbevidstheden der engang har skabt disken og derfor ved hvordan den skal skabes. Bare synd kirurgerne bare skær løs i folk når mange operationer helt kan undgås.

Hvis kirurgen der opererede og uopmærksomt gav suggestionerne, nu vokser den ikke ud igen. Så er der meget stor sandsynlighed for den netop vokser ud igen for ørene er jo altid vågne og så vil de have hørt det. Men kirurgerne snakker jo om alt muligt mens de opererer frem for at holde deres kæft øh tie stille.
Læs mere om ørene længere nede.
Er du blevet opereret for en diskusprolaps el. andet og endnu ikke blevet smertefri så tag kontakt og find ud af hvad sygplejerskerne og kirurgerne har snakket om mens du var bedøvet og naturligvis også for at finde den underliggende årsag til selve smerten som signalerer til dig.

Døden

Helbredt fra dødsangst med hypnose og hypnoterapi.
Døden er noget vi alle kender til eller kommer til at kende til, på den ene eller anden måde.
Har man mistet en man holder af og har man det ikke så godt når man tænker på ham eller hende, så er der en hurtig og behagelig måde at få det godt igen.
Fik du ikke sagt det du gerne ville og har du det ikke godt med det. Når du tænker på personen og det ikke er et godt mentalt billede. Så tage kontakt så vil du igen kan få det godt.

Dårlige vaner

Vi er blevet formet i flere forløb og nogen af de ting vi er blevet formet til er, at gøre mange ting uden at vi tænker over det vi gør.
Nogen gange kan nogle af disse ting være til mere skade end gavn. Hvis det sidste ikke er tilfældet kan det hurtigt blive ændret.
For alt hvad du foretager dig styres af dit underbevidste sind.

Læs mere om programmering og tag kontakt.

Alle de ovenstående kapitler, er psykisk betinget og hvis du vil have helbredet / løst det som du føler symptomerne af.

Så tag kontakt nu hvis du vil lære betydningen og få løst budskaberne af din underbevidstheds underbevidste sinds kommunikation.
Send en E-mail eller ring på tlf. nr. +45 23458485