Kroppen kan selv dræbe kræft, var overskriften i Politiken søndag d. 31. maj 2009

Det er jo ”næsten” den nøjagtig beskrivelse af analogien. Og så kan vi jo kun undrer os over, at netop denne konstatering ”ikke” for længst, er adapteres i sundhedssystemet?

Siden danske forskere fandt ud af, at kræftsyge ikke selv producerer bestemte mikromolekyler
nærmere betegnet dem de kalder mikro-Rna der normalt, bliver udviklet af folks egne immunforsvar. Så er det næste logiske spørgsmål endnu ikke blevet stillet før nu.

Hvordan kan det være kræftramte ikke selv producerer de vigtige mikro-Rna’er
eller nærmere hvordan findes årsagen hertil og hvordan sættes produktionen i gang igen?
Svarene er i virkeligheden meget simple.

Årsagen skyldes et ubevidst program i det ubevidste i underbevidste sind i underbevidstheden
der er aktiveret pga. en hændelse.
Det kan minde om når du ændre mening om noget. Det virker ikke som noget særligt men er stadig en ny lille indlæringsproces. Indlæringer lagres på følelser som programmeringer lige fra harmløse bitte små til det absolutte modsatte.
Der findes altid en ubevidst årsag hvis egenskab, kan sammenlignes med en mental splint der skal findes og trækkes ud. Det er altså ikke et spørgsmål om at slå kræftceller ihjel men snarer et spørgsmål om, at finde årsagen om ændre programmeringen til den oprindelige programmering.

Sådan aktiveres dit immunsystem til igen at producerer de rigtige mikromolekyler mikro-Rna mv.
Dit ubevidste i dit underbevidste sind i din underbevidsthed, kender alle svarene til at producerer de små molekyler kaldes mikromolekyler, mikro-Rna,  miR 129 mv.
Og hvis dit immunforsvar ikke får signalerne til at producerer mikro-Rna’er i de rigtige mængder, vil du finde årsagerne via årsagsopsøgende hypnoterapi og selv genetablerer den korrekte kode i dit underbevidste via den kompetente guid ved din side.
Processen er typisk ganske enkel næsten absurd enkel taget symptomets alvorlighed i betragtning. Første skridt er selverkendelsen af tingene ikke er som du havde forestillet dig det. Men det er ok så længe du har selverkendelse.