B

alfabetisk diagnose liste

Babyer og gode råd

Børn er typisk hypnotiseret hele tiden op til 6 – 7 års alderen men nogle ganske få, er helt anderledes, da de afgjort, er meget analytiske. Mange voksne er også hypnotiseret hele tiden og kun få meget analytiske.
Babyer fornemmer hvordan forældrene føler sig. Derfor er det naturligvis en rigtig god ide, at få sin mentale balance genoprettet, hvis man ikke føler sig godt tilpas med at være/skulle blive forældre og hvis forældrene ikke er sikre på hinanden, er der rigtig meget de hurtigt kan opnå.

Læs mere under kapitlet følelser.

Babyer har stort behov for nærkontakt til sine forældre. Dvs. når de lægges til at sove, så er de som dyr. Vi kender alle hvordan en hund eller kats øre automatisk bevæger sig i retningen af de lyde der forekommer når de sover. Det er den reptile del i det underbevidste sind, overlevelses instinktet.
Når babyen, barnet sover, er ørene altså vågne. Barnet er vant til 9 mdr. med absolut nærhed. Så vigtigheden af, at barnet, kan vågne op og ikke kunne høre eller se sine forældre, skal helt undgås.
Babyen skal ikke have sit eget værelse men sove i nærheden af forældrene eller med sine søskende til mindst 3 års alderen hvis søskende ellers er i en alder, gammel nok til ansvar.
Følelserne af angst, ked af det, ene og følelsen af at være forladt ved at vågne op uden at kunne høre eller se sine forældre, er ofte begyndelsen af følelser der ikke er positive.
Afstanden en baby eller et lille barn kan se, er begrænset og derfor er det vigtigt, at vente på barnet hvis barnet sakker bagud når i går tur. Ved gemme leg er det vigtigt barnet vinder hurtigt for at undgå følelsen af, at føle sig forladt. Følelsen kan opstå med få kun meters afstand. Barnet kan spontant gå i panik, ved at se forældrenes ryg der går væk. Ignorere barnet, viser ikke meget interesse og følelsen der ikke er hensigtsmæssig, kan opstå.
Hvis forældrene eller andre ikke er enige om noget og situationen ikke virker rolig, hører barnet det og kan vågne fra sin rolige tilstand og et frø af en følelse der ikke er hensigtsmæssig, kan blive sået.
Planlæg graviditeten, opdragelse og fremtiden sammen hvis der er situationer hvor i ikke enes, så opsøg hjælp inden i planlægger, at blive gravide.
Sørg for den bedste mentale balance, kom i harmoni med din partner og lær selv-hypnose ved samme lejlighed således, at fødslen også vil være ganske let, hurtig og smertefri.
Har kvinden menstruationssmerter, er det et meget tydeligt tegn på at noget mentalt ikke fungerer hensigtsmæssigt. Opsøg hjælp.
Forældre har et samarbejde der bedst fungerer når begge, ved hvad de vil og har lige meget at sige. Hvis den ene forælder ikke accepterer og bliver vred, sur, ked, irriteret, bange, lyver eller noget andet der ikke er hensigtsmæssigt når den anden forælder foretager eller siger noget. Så er tydelige tegn på noget mentalt der trænger til hjælp. Søg hjælp og opnå enighed, mental balance og lad kærligheden og den dybere forståelse blomstre.

Barnløshed

Hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi hjælper til at bliv gravid!
Naturlig og gratis inseminering, på den gode gammeldags metode, er jo at foretrække for de fleste.
Mange kvinder som ikke har eller haft det let ved at blive gravide, skyldes grunden ofte en hændelse fra deres tidlige barndom.
De har oplevet et eller andet som har påvirket deres sind og en ny følelse er blevet skabt. Denne ny følelse har en del som arbejder selvstændigt som et indlært program som forhindrer dem i at blive gravide.
Programmet kører helt uafhængigt i baggrunden fuldstændigt som du trækker vejret og kvinden ved ikke engang det eksisterer eller hvad der skabte det.
Ofte ”tror” man mandens sædkvalitet ikke er god nok men ofte ligger årsagen faktisk hos kvinden. Kvinden vil typisk have haft forskellige ubevidste tegn om noget ikke er som det burde. Der kan være manglende selvtillid, at hun ikke føler sig god nok eller en gang ikke følte sig god nok, kraftige menstruations smerter, svingende menstruationer, manglende orgasmer osv.  Alle sammen signaler til, at finde, de underliggende årsag via analyserende årsagsfindende hypnoterapi. Og efterfølgende kan i være sammen således, at det alt sammen er rigtigt dejligt og naturlig inseminering med din mand vil finde sted.
I dag findes der tekniske hjælpemidler som sommetider kan hjælpe kvinden til at blive gravid. Men teknikken er ikke åben for alle. Mange bliver gravide men finder ikke den underliggende årsag til hvordan det kan være kvinden ikke selv bliver gravid.
Der findes dem der ikke har det så godt ved, at de aldrig fik et eller flere børn. Dem der så gerne ville havde haft en eller flere, at pusle om. Dem der tabte et barn. Dem der aldrig fik den tekniske hjælpende hånd eller vidste, at der er noget der hedder analyserende årsagsfindende hypnoterapi.
Til dem der aldrig fik de børn de ønskede sig og som ikke har det så let ved dette, kan nu få hjælp til at føle sig godt tilpas som de er uden børn ved hjælp af analyserende årsagsfindende hypnoterapi. Få hjælp til at hjælpe den unge kvinde inde i dig selv. Så får du det godt!

Læs mere under kapitlet følelser eller tag kontaktnu.

Bedste betingelser for en sund graviditet

Kromosomers betingelser for en sund graviditet kommer fra de genetiske koder styret af programmeringerne lagret på følelserne.
Vi er udsprunget fra en sædcelle og en ægcelle med normalt hver 23 kromosomer, der er fyldte med arveligkodemasse, der er indkodet af forældrenes forplantningsprogrammeringer. Når æg og sædcellen fusionerer bestemmes kønnet af det mandlige kromosom nr. 23 til om det skal være maskulint XY eller feminint XX.  Kvindens 23tyvende kromosom heder normalt XX og når de danne par, er der 46 kromosomer.

Spontane aborter skyldes ofte kromosom afvigelser. Dets ældre forældrene er, des støre risici, er der for kromosom afvigelser, siger lægerne men er det nu også rigtigt. Så lad os tage første ting først. En ufrivillig abort, kan også skyldes pludselige choks, voldsomme lyde og andre ting der kan aktiverer følelser der ikke er hensigtsmæssige. Nogle børn fødes hvor det ses, at der er sket noget der har ændret den normale udvikling af cellesammensmeltningerne på de forskellige tidspunkter i udviklingerne.
Ældre forældre siges, at have større risici for, at have afvigende kromosomer. Det er sikkert rigtigt men det skyldes, deres mentale programmeringer der ikke er positive på deres følelser. Og via årsagsopsøgende hypnoterapi er det typisk let, at finde de underliggende programmeringer og ændrer dem og sikrer sig de bliver positive programmeringer.

Jo bedre følelsesmæssig mentalbalance forældrene er i med sig selv, des bedre forudsætninger for positive forplantningsprogrammeringer.
Den analyserende årsagsfindende hypnoterapeut Jesper Frederick Carøes logiske tese hvis jeg skal skrive om mig selv i tredje person.
Alt kan forklares når vi ser på den logiske kronologiske orden!

Fusionen skaber en celle med proteiner rundt om DNA molekylet hvori de arvelige generer, er lagret.
I dag ved vi, at mennesker tilfører nye gener gennem livet og at analyserende årsagsfindende hypnoterapeuter, kan pin pointe ganske bestemte koder / programmeringer på en følelse i DNA’et.
En genetisk kode i et menneske der verbalt, kan kommunikeres med og guides.
Personen ændre selv det specifikke gens kode til en hensigtsmæssigt kode guidet af en analyserende årsagsfindende hypnoterapeut der har den funda-mentale forståelse.

Vi styrer vores genetik det er endegyldigt videnskabeligt bevist og derfor indiskutabelt!
Genetiske koder er følelsesbetonet og derfor typisk lige til at finde når man har den funda-mentale forståelse. Vil du også gerne have den funda-mentale forståelse om dig selv og dine medmennesker?

Tag kontakt nu så du og din partner, vil forstå betydningen og få løst budskaberne af jeres underbevidstheds underbevidste sinds kommunikation.
Send en E-mail eller ring på tlf. nr. +45 23458485 med en Smartphone eller IPhone, I kan klikke direkte på tlf. nr. Og ringe op med det samme og få en tid til at blive mental fri sund, rask og helt klar til at få sunde børn.

Bekymringer

Helbredt for bekymringer med hypnose og hypnoterapi til at være helt cool.
Bekymringer er en følelse som ikke hjælper nogen. Derimod sætter denne følelse ofte ikke så få andre ting i værk. Bekymringer kommer af angst og er ikke hensigtsmæssig.
Få en tid med det samme og bliv fri.
Bliv cool i alle situationer.

Læs mere under kapitlet følelser.

Blod

Helbredt til at kunne se blod.
Der findes dem der ikke kan tåle at se blod. Nogle bliver svimle, nogle besvimer, nogle får det ikke godt.
Det er alt sammen følelser og ingen af dem hjælper personen der ikke kan tåle, at se blod.
Årsagsopsøgende hypnoterapi vil øjeblikkelig hjælpe personen til at accepterer synet, smagen, lugten og tale om blod.

Man kan måle i blodet om man laver selv-hypnose. Immunforsvaret bliver klart forbedret af at lære og anvende autohypnose.
Klik kontakt og få en tid.

Læs mere under kapitlet følelser.

Blodtryk
Helbredt for højt blodtryk med hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi.

Faktisk kan analyserende årsagsfindende hypnoterapeuter spille yoyo med folks blodtryk.
For højt/lavt blodtryk kan skyldes mange faktorer, ofte er det vrede, angst, stress, sorg mm. Det vil altså sige én eller flere følelser der ikke er positive, er blevet aktiveret. Disse følelser er startet på et tidspunkt.
Ofte har personen været så lille at i det bevidste sind, ikke er muligt at opspore årsagen.
Det er ikke sikkert man får et symptom med det samme med den nye følelse. Den underliggende følelse vokser sig større med tiden, og ofte tror folk dette symptom er nyt. Men følelsen kan ligge og ulme i mange år før symptomet viser sig. Med årsagsopsøgende hypnoterapi lader det sig gøre, at spore denne følelse tilbage til præcis det tidspunkt årsagen opstod.
Klik kontakt og få en tid.

Læs mere under kapitlet følelser.

Borderline
Helbredt for borderline via hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi.

Her er der eksempler på hvad og hvem der er involverede når et ungt menneske ubevidst signalerer til sine omgivelser og sig selv om hjælp samtidig med symptomerne oftest holdes skjult.

borderline symptomer, borderline syndrom, borderline behandling, borderline test, borderline pårørende, Borderline årsagsbehandling, Borderline årsagssøgning, Borderline og hypnose, Borderline og hypnoterapi og årsagsopsøgende hypnoterapi.

Borderline kaldes også for Cutter og Cutting.
Borderline er et ubevidst mentalt program i underbevidstheden der giver personen ubevidst selvdestruktive instrukser.

Der findes mange flere syndromer / symptomer end hvad der er kategoriseret som Borderline der også er selvdestruktive programmeringer. Her er et par af dem men der findes mange flere.
Tatoveringer, piercinger og sadomasochisme, er nogle af dem der tydeligt signalerer til omgivelserne, at personen ikke er tilfreds med sig selv og vil have opmærksomhed.
Borderline i form af Cuttere, florer mest blandt unge mennesker i begyndelsen af deres pubertet til begyndelsen af tyverne.
Borderline symptomer, er typisk snitten i armene men også andre steder på kroppen, kan det forekomme.

Personligheds forstyrrelser som følelser af ikke være god nok, fungere blandt mange mennesker, klaustrofobisk, social fobi, mangel på selvtillid mv. som igen ligger på følelsen af angst.
Principielt kan alle sygdomme betragtes som borderline, da alle sygdomme, er psykisk betinget og derfor kan det betragtes, at være psykisk syg når man har en hovedpine, forkølelse, ondt i maven eller lige meget hvad. Så er det jo alt sammen styret af det ubevidste i det underbevidste sind. og folk har ingen viden om hvad årsagerne er. Det finder vi sammen ud af når du er hypnotiseret.

Hurtig helbredelse af Borderline
Sådan kureres Borderline.

Eftersom Borderline er programmering i underbevidstheden, kan det udelukkende lade sig gøre, at ændre det i underbevidstheden. Alle andre behandlingsformer arbejder med det bevidste sind og derfor er behandlingsforløbene der arbejder med det bevidste sind langtidsterapi frem for direkte årsagsopsøgende hypnoterapi der udelukkende arbejder i underbevidstheden. Logisk!

Helbredende behandling af Borderline med årsagsopsøgende hypnoterapi, regnes som venstrehåndsarbejde.
Føler du dig provokeret eller har du fået en sund nysgerrighed?
Faktisk er borderline et så vidt og bredt felt, at langt de fleste sygdomme vel kan betragtes som borderline eftersom de er ubevidste symptomer skabt af det underbevidste sind. Og ja der findes mange slemme borderliner der er lette at hjælpe meget hurtigt.
De er typisk ikke blevet hørt, forstået fået opmærksomhed, blevet elsket, følt trykhed eller følt sig accepteret. Og det er jo alt sammen følelsesmæssigt.
Årsagssøgning er normalt meget nemt og hurtigt med årsagsopsøgende hypnoterapi.

Typisk findes programmeringen direkte og den unge geninstallerer det oprindelige program der er hensigtsmæssigt. Således at personen føler sig glad, tilfreds med sig selv og i selskab med andre.

Ungdoms symptomer som Borderline og OCD’s afvikles typisk i en session.

Læs mere i kapitlerne hypnoterapi, følelser og JoeHarryFrederick-vindue eller tag kontakt og få en tid.

Borrelia helbredt via hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi
Borrealiose virus hurtigt helbredt.

Skovflåts bakterier aktiverer immunforsvaret på en ”ikke” hensigtsmæssig måde.
Ofte får den ramte et unaturligt stort søvnbehov og eksponeres let for nye sygdomme.
Kraftige smerter i alle muskler fra top til tå i hele organismen, manglende balance og halvsidelammelse kan opstå med hængende mundvig og savl i den ene side.
Borrelia kaldes også blandt hypnoterapeuter for Mimi jacobsensyndromet pga. hun som en kendt offentlige person, blev ramt af Borrelia. Så vidt vides, modtog hun aldrig årsagsopsøgende hypnoterapi men blev medicinsk behandlet der fik hende til at trække sig fra politik.
Frederick har hjulpet voksne og børn fra Borrelia virusen til perfekt sundhed. I dag er de immune imod Borrelia virussen.


Brystkræft
Hurtigt helbredt for brystkræft via hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi.

Den danske kræftforsker Mogens Grønvold beviste, at brystkræft er indiskutabel psykisk betinget!

Hvis du laver og sælger et produkt der ikke lever op til det lovede. Så er det svindel!
Du bombarderes jævnligt med suggestioner om brystkræft samt andre kræfttyper. (Det er i virkeligheden vågenhypnose. Noget der helt sikkert vil blive forbudt når ærlig ledelse opnås).
Læs længere nede i afsnittet om Werter effekten.

Du hører massevis af teorier om hvad der måske kan hjælpe du skal bare lige støtte dit og støtte dat. Resultaterne er lige om hjørnet bla. bla. bla. Videnskabelige beviser øh videnskabelige øvelser, teorier, eksperimenter mv. og i mere end 200 år. De sidste 119 år organiseret resultatløs struktureret svindel og de er ude med raslebøssen flere gange om året, på TV, i bladene, skilte i busserne, på brødparkerne, i radioen. Ja! du ved det selv hvordan de mænger sig på over alt med pategene suggestioner der er alt andet end positive for dem der udsættes for dem!
Pategene suggestioner, er et ældgammelt udtryk der betyder vågenhypnose hypnotiske forslag der vil/kan forårsage lidelser og/eller død. Eksempelvis billederne og teksten på tobaksindpakningerne, er fyldt med pategene suggestioner. siden indførelsen af tobakssuggestionerne, er der åreligt konstateret 5000 flere kræft tilfælde end tideligere.
Det mest fascinerende ved hele sundhedssektoren, kommer an på hvem man er?
Hvem har valgt dem der bestemmer hvad der skal godkendes? Hvordan kan det være, at de er så ligeglade med dig, dine vener og familie?

 1. Er du aktionær af farmaceutiske firmaer. Så er du mest interesseret i hvordan aktiemarkedet er. For trods mere end 200 års forskning, er den farmaceutiske industri lige langt fra målet som den dag de begyndte.
  2. Er du en af dem i hvid kitteler så er du interesseret i den gode forretning ved at have endnu en god kunde øh patient der kræver en hel masse behandling af prøver, eksperimenter øh mener praktiserende læge betyder jo øvende læge der trænes af den farmaceutiske industri.
  3. Er du direktør eller ansat på gulvet i den farmaceutiske industri så er du interesseret i rigeligt med arbejde. Og så er du selektiv når du anvender din logiske sans indtil du eller dine børn ikke længere er raske.
  4. Er du politiker er du interesseret i at skabe arbejdspladser og at industrien går godt så aktiemarkedet går godt. Så ser du populær ud og muligvis bliver genvalgt så du kan udøve den vundne magt, du så længe har drømt om at få.
  Læs mere om det egoistiske gen længere nede.
  5. Er du ikke rask fordi en i hvidkittel fortalte dig resultaterne af prøverne. Ja! Så er du en af dem der er interesseret i en løsning!
  6. Dem der ikke er raske har to valg. 1. at vælge den vej der har bevidst sig ikke, at fungerer trods 200 år med eksperimenter og mange millioners død. 2. Tænk sig godt om. Brug det analytiske sind og træf det fornuftige valg. Sært nok når der en gang i mellem smutter noget positivt ud, vækker det ikke folks nysgerrighed og logiske sanser til selv at regne svaret ud. Se nu nedenstående eksempel og læs derefter mere om JoeHarryFrederick-vindue.

Se nu har vi september 2013 rettet i dag d. 30-05-2023 og nedenstående har endnu ikke tjent sit formål. Forud for min tid?
Her er beviset at beslutningstagerne dem der har vundet magten ikke tjener din agenda!

Den danske kræftforsker Mogens Grønvold som lige har fundet ud af (2004) efter 7 års forskning; at bliver man behandlet for brystkræft, lever man længere, hvis man har et godt humør.
Mogens Grønvold er personligt meget overrasket over resultatet. – Jeg ”troede”, at vi skulle lave endnu en undersøgelse der viste, at der ikke er en sammenhæng, så jeg blev overrasket. Undersøgelsen påviser helt tydeligt, at der er en indiskutabel sammenhæng mellem hvordan patienten psykisk har det, og risikoen for at få, siger han.
Bag budskabet står Københavns Universitet og Bispebjerg Hospital med lektor og overlæge Mogens Grønvold i spidsen, der i en stor undersøgelse, har set nærmere på, hvordan bryst kræftpatienter havde det psykisk og fysisk efter en operation.
Man forventer jo lægerne straks ville tage kontakt til professionelle, mht. hvordan menneskets psyke fungerer, nu det endelig er videnskabeligt bevist, at der er en indiskutabel sammenhæng mellem, hvordan patienten psykisk har det.
Jamen hov? Var det ikke der hvor hende hjerneforskeren, bedrog hendes kollegaer, den danske stat og kronprinsesse Mary for millioner af kroner?
Nå så er det nok derfor de ikke er kommet videre.

Eftersom din kræftlæge ikke henviser til professionelle årsagsopsøgende hypnoterapeuter. Så spørg dig selv hvordan det kan være.
Det er tilrådeligt, at du selv tager kontakt med dine spørgsmål. Her vil alt blive forklaret!

Den danske kræftforsker Mogens Grønvold beviste, at brystkræft er indiskutabel psykisk betinget!

Professionelle Internationalt certificeret årsagsopsøgende Hypnoterapeuter ved hvordan det ubevidste underbevidste sind fungerer, og hvordan man finder den enkeltes svar på hvordan det kan være personen ikke er kræft fri frem for sund og rask.
Der er så mange årsager til kræft som der er kræfttilfælde, og hver enkeltes årsag vil blive fundet med årsagsopsøgende hypnoterapi!
De dygtigste årsagsopsøgende Hypnoterapeuter arbejder ikke sammen med syge-”dom”-sektoren.
Glem alt om teorier, deres historik af fejltagelser er meget lang!
Vi vil lave et helt nyt helbredssystem der arbejder ud fra faktas.
Så tag selv direkte kontakt nu!

Brystkræft årsager, heling og forbyggende behandling med hypnose samt analyserende årsagsfindende hypnoterapi.

Bedste behandling for brystkræft eller rettere bedste behandling imod brystkræft.
Sådan opstår brystkræft og sådan bliver brystkræft helbredt.
Direktøren fra Kræftens Bekæmpelse ved det ikke, det siger han igen og igen offentligt, at de stadig ikke ved noget om kræft.
Alle offentlige hjemmesider om kræft, siger det samme, at de absolut ikke ved noget om hvordan det kan være nogen får brystkræft og andre forbliver raske.
De har massevis af suggestioner om deres teser, teorier, ideer men ingen faktas.
Læs mere om det i kapitlet faktas.
Så her får du sandheden!
Det autoimmune system skaber brystkræften i folk.
Det siger naturligvis sig selv og er derfor en selvfølge og ikke noget nyt. Hvordan kan det så være denne faktor ignoreres af sundhedssystemet, kunne man få helt lyst til at spørge?

Ok! Din kræftlæge fortæller dig det ikke for så begynder du bare selv at tænke. Tænke?
Hvis du selv er skyld i din egen kræft. Så vil du også tænke dig så meget om, at du vil regne ud hvilken profession der bedst forstår menneskers underbevidsthed og dermed hvem der lettest, kan kommunikerer med dit autoimmune system og så mangler der pludselig kunder øh patienter. Læs mere i kapitlet JoeHarryFrederick-vindue.

Årsagerne til brystkræft skyldes programmeringer der ikke er hensigtsmæssige. De er lagret på følelser, der ikke er hensigtsmæssige og er blevet ignoreret længe inden de udbryder med symptomet i brystet!
Den underliggende årsag til brystkræften, er altså typisk begyndt langt tidligere, end da symptomerne blev udløst. Og det er der ingen mulighed for at finde ud af med det bevidste sind.

Kræftknuder er individuelle symptomer af individuelle ubevidste årsager.
Følelser der ikke er hensigtsmæssige kan bl.a. aktiveres ved forslag der ikke er positive som bliver gentaget. Og derfor er det bedst, du ser et andet TV program hvis Kræftens bekæmpelse, har et af deres indsamlingsprogrammer eller såkaldte dokumentarprogrammer om kræft. Så husk at skift TV program og sig; jeg er sund og rask på en hver måde i en hver situation. Se det er positive forslag til dit eget underbevidste sind som altid er vågent.
Hvis du har lavet noget du selv synes, er blevet godt og der kommer en og siger sikken noget lort, hvem har lavet sådan noget pis det ligner jo noget der skal smides ud så hurtigt så muligt eller det vil pynte på en mødding. Så vil du ikke føle dig specielt godt til pas men hvis vedkommende siger; det ser super godt ud, har du virkeligt selv lavet det? Det er jo helt fantastisk. Så føler du dig egentligt ganske godt tilpas med dig selv.
Konklusionen er, at suggestioner altså forslagene i ordene enten ikke er eller er positive. Og ordene indiskutabelt påvirker dit sind. Det er logisk! 

Pategene suggestioner, er vågen hypnotiske forslag der vil/kan påfører andre lidelser og/eller død.
Resultaterne af de pategene suggestioner på tobaksindpakningerne, er i mellemtiden offentliggjort. Der er nu 5000 flere diagnosticeret om året med kræft efter indførslen af de pategene suggestioner. 

Jeg skrev for ca. 10 år siden følgende.
Fx forslag på tobaksindpakningerne vil vi helt sikkert også høre meget mere til i fremtiden og beslutningstagerne for dette indiskutable historiske fejltrin vil også blive kendte. Det kender vi altså nu!
Neurologer der ikke kender det fundamentale om årsagsopsøgende hypnoterapi påstår, at advarslerne ikke påvirker nogen. De tager meget fejl! I dag ser vi tydeligt, at de tog rigtigt meget fejl. 5000 flere med kræft om året. mon de nogen sinde vil indrømme, at de tog fejl? Det er de ganske enkelt ikke intelligente nok til for har du måske nogen sinde hørt om en som arbejder ud fra ideologier frem for fakta, indrømme noget som helst. Så vil det da blive den første gang. 
Hvis de havde ret så vil det betyde reklamens magt ikke eksisterer. Og så er det vist kun neurologer der ikke har hørt om reklamepenge, sponsorer mv.
Læs mere længere nede om Werther effekten unde W i kapitlet diagnose.

Følelser der ikke er hensigtsmæssige, opstår pga. så mange årsager som der er mennesker. Alle har sin helt egen årsag.

Det geniale er; at en følelse der ikke er hensigtsmæssig, er en følelse man kan føle på den ene eller anden måde med det bevidste sind. Denne følelse er ganske enkelt et signal fra det ubevidste underbevidste sind om, at der er noget der ikke er så godt.
Eksempelvis hvis en kvinde får konstateret brystkræft, gør kvinden klogt i, at gå til en analyserende årsagsfindende hypnoterapeut, for at finde ud af hvordan det kan være hun pludselig, har fået denne knude i sit bryst og blive hjulpet til hurtigt, at sund og rask.
Alle dele af os, har forbindelser til andre dele af os og alt sammen styres af deres individuelle programmeringer i underbevidstheden.
Svaret står ganske klart, at læse i kvindens underbevidste ubevidste sind lige så enkelt som det her står skrevet!
Selve opsøgningen af følelser der ikke er hensigtsmæssige, er hurtig. Klienten oplever en spontan bedring og lettelse.
I kvindens bryst, er der forbindelser til hendes skede, livmoder, brystet selv og hendes sind. Et par søde frække ord og det hele stritter, bliver vådt og forbinder til livmoder der signaliserer mælk i bryst. Alt sammen ved en lille sød visken i øret. Genkender du det? Ja klart gør du det!
Altså alt sammen psykisk betinget. 

Har du opdaget en knude i et af dine bryster, så tag kontakt nu for at finde ud af, hvordan det kan være den er opstået. Så når årsagen er blevet fundet og hørt, har den tjent sit formål og dit autoimmune system vil få den til at forsvinde. Er det set før? Ja!

Kræft er en god forretning!
De læger, biologer, farmaceuter og videnskabsfolk der beskæftiger sig med kræft kender intet til psyken og slet ikke analyserende årsagsfindende hypnoterapi.

De er ofte meget dygtige i viden om medicin der ikke virker.
En ting har kræft lægerne alle tilfælles, de helbreder ingen ved symptombehandling. Hvis de skær dine bryster væk, føler du dig så helbredt?
Er det hvad du forstår ved at blive helbredt?
Hvad så med underlivskræft hvor de fjerne alt i underlivet og kalder det helbredt?
Helbredt, vil det sige kvinden der har fået sit underliv fjernet stadig, kan få børn?
Nej vel!
Så finder du det ikke besynderligt, at ale ved, at lægerne ikke har knækket koden og alligevel går folk derhen hvor de ved, de ikke vil finde nogen svar eller løsninger udover, at folk dør som fluer. Nå ja! så må jeg også derhen. Daaaaa! 
Ih hvor er sundhedssystemet dog godt. Ledelsen der virkelig, har tjek på indførslen af det der ikke virker og geniale til at undgå det som fungerer. 

Når der engang imellem er en der spontant, er blevet rask, kan sundhedssystemets eksperter ikke forklare hvordan det kan være. Men det ville da være et godt udgangspunkt, at tage i et studie. For hvis en kvindes knuder pludselig, er væk helt af sig selv, er det så ikke sandsynligt, at alle kvinder med knuder i brystet, vil kunne det samme?

I Danmark er der 119 års jubilæum for dokumenteret struktureret resultatløst videnskabeligt medicinsk kræftforskning, der er en kæmpe god forretning for en hel masse mennesker. Bare ikke for dem der udsættes for sundhedssystemets makabre symptombehandlinger.

Årsagen til kræftknuden kender dit ubevidste underbevidste sind. Lyt!

Historiske fejltrin: Det anbefales at, når du læser dame/herre blade, at du slukker radioen / TV. Beskæftig dig kun med en af tingene af gangen.

Når du læser eller hører pressen, bliver du fortalt om arvelige genetiske koder, at hvis der er en i din familie der har haft brystkræft, så er det sandsynligt, du også vil få brystkræft, får du at vide, men sandheden er, at du er sund og rask. Ja! Den genetiske kode kan gå i arv men årsagsopsøgende hypnoterapeuter, hjælper sine klienter til selv, at ændre de koder der ikke er hensigtsmæssige.

Læger amputere kvinders bryster, selv om de ikke har kræft men faktisk er sunde og raske.
Også kvinder med kræftknuder i brystet er sunde og raske. Faktisk er de perfekte ved det deres krop reagerer præcist som deres ubevidste programmering siger de skal. Hvilket vil sige, at alle brystamputationer er indiskutable fejlbehandlinger eller mere nøjagtigt beskrevet som kvaksalveri.

Analyserende årsagsfindende hypnoterapeuter kan i dag kommunikere med alt i og på menneskets krop.

Den mindste lille celle, er fyldt med genetik altså programmeringer, både medfødte og senere tilkommende og analyserende årsagsfindende hypnoterapeuter, kan kommunikerer med alle slags programmeringer. Hvilket vil sige, at vi også kan guide vores klienter til at ændre deres genetiske koder. Det kræver dog de er tilgængelige og det er de hvis der er en knude der ikke virker sund.
Frederick har erfaringer siden 2003 som analyserende årsagsfindende hypnoterapeut og guidet mange mennesker til deres underliggende årsager.

Min kæreste gennem 10 år overlevede ikke Europas moderne hospitalssystems barbariske symptombehandlinger hvilket var med til at jeg efterfølgende fandt hypnosen og hypnoterapien som jeg videreudviklede til analyserende årsagsfindende hypnoterapi.

Jeg kendte altså ikke noget til den hypnotiske verden dengang men jeg iagttog de forudgående symptomer og senere passede jeg hende i 1 ½ år og oplevede alle de symptomer der trinvis opstod indtil hun ikke kunne mere.
I dag har jeg ikke tal på alle dem, jeg har hjulpet med de samme symptomer som min kæreste havde.
Jeg vil sige det sådan her; Det er det positive der kom ud af oplevelsen ved, at have iagttaget min kæreste symptomer, at jeg nu kan hjælpe mange andre der ellers ville få samme skæbne som hende.
Ofte når den underliggende årsag, bliver fundet og løst. Så slipper lugten af kræft ud som om der bliver åbnet op for en stor pose lugt af kræft. Det er en super oplevelse, at side der og hele rummet fyldes med en tyk lugt af kræft. Som analyserende årsagsfindende hypnoterapeut er det noget af det største, at opleve inden for branchen men der er sandelig også andre ting. eksempelvis neurologiske sygdomme hvor immunforsvaret angriber personens fysiske helbred og nedbryder det. At vende det, er også stort!
Og sommetider er klienterne ikke blevet diagnosticeret og på den måde ikke blevet fyldt med angst af sin læge.

Alle kræfttyper er psykisk betinget. Men hvis en type kræft indiskutabelt, er psykiskbetinget, er det så ikke logisk, at gå ud fra, at også andre kræfttyper, er psykiskbetinget?
Du behøver ikke spørge toppen af analyserende årsagsfindende hypnoterapeuter for svaret, er et klart ja selvfølgelig!

Fodboldspillere er ikke lige dygtige og det samme gælder inden for den hypnotiske verden.

Scene hypnotisører, entertainere og psykologer, kan kun meget lidt i forhold til hypnoterapeuter mens dem i superligaen, analyserende årsagsfindende hypnoterapeuter tydeliggøre overlegent deres fundamentale forståelser.
Kast et blik i kapitlet Diagnoser så bliver det klargjort af en meget lang symptomliste, at med den rette fundamentale forståelse, bliver også mange af de værst lidende hjulpet.
På nogle få hjemmesider om hypnose, advarer de, at du skal holde dig fra dem, der siger kræft kan helbredes. Det er jo meget godt de advare for så tydeliggøre de, at De ikke spiller i superligaen.

Det er desværre ikke alle der kan hjælpes fx ganske små børn, senile og når vedkommende ikke er opsat på, at gå hele vejen. Hele vejen betyder, at med nogle menneske typer, kan der efterfølgende en session opstå andre symptomer og så er det vigtigt straks, at tage kontakt. Alle signaler betyder noget og er vigtige.

Advarsel: Hvis du er gravid må du ikke blive røntgenfotograferet.

Årsagen til børne kræft.
I 1950’erne forskede Alice Stuart og fandt den statistiske klarhed, at mødrene var blevet røntgenfotograferet under graviditeten. Der gik mange år før dette blev ændret i USA og England for røntgen var jo relativt nyt og noget af et vidunder. Så skulle der ikke komme et lille kvindemenneske og sige noget der strider mod den lægelige overmagten. Længe leve ligestillingen.
Hvorvidt danske læger advare gravide kvinder inden de røntgenfotograferes, er noget kvinder selv ved mest om. Men hvis dit barn har kræft og du blev røntgenfotograferet under graviteten, er der en sammenhang.
Børn med kræft kom mest fra fattige kår, de fleste der døde var farvede, siger Alice Stuar.
Her er et link til en foredragsholder, der på youtube.com vil fortælle dig lidt mere om detaljerne.
http://www.youtube.com/watch?v=PY_kd46RfVE

Nu kan du selv se på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside, at religiøse rammes langt mindre og det er jo paradokst. For det er jo endnu et tydeligt bevis på, at kræft ret generelt, er psykisk betinget. Her fremmes der ikke religion men det at bede positivt, er i virkeligheden selv-hypnose hvor man giver sig selv positive selvsuggestioner.
Mange ”tror” de er positive mennesker fordi de altid siger til sig selv, at de ikke bliver syge men de bør sige de er raske. Og nu er vi tilbage til Werther effekten og reklamens magt.

– men hvad er det der skaber knuden?
Ja det er som sagt det autoimmune forsvar, der gør præcist som det får besked på. Hverken mere eller mindre.

Mange psykologistuderende har oplevet en professor, der har demonstreret lidt om hypnose og hvordan folk kan reagerer hypnotiserede når han udsætter dem for uetiske forsøg.

Tydeligvis er hans viden ekstrem begrænset. det fremgår klart og tydeligt af det han offentliggøre. Man kan jo undrer sig, at hvis hypnose virkeligt interessere ham, at han så ville tage kontakt til en der virkeligt har dokumenteret enorme fremskridt inden for branchen. 
Et af eksperimenterne sådan en professor kan finde på at udfører, er at prikke til den hypnotiserede person og sige, at det er en cigaret, du bliver brændt med men det var altså kun professorens finger men det ved personen ikke.
Derfor vil det autoimmune forsvars system hurtigt sørge for, at sende afkøling derhen og så opstår der en vabel.
Og det tænker de studerende så ikke mere over. De bliver imponeret, fascineret og taler om det de har oplevet men at tænke tanken, at en kræft kunde principielt opstår på præcist samme måde, det tænker de ikke.
Psykologistuderende lærer udenad og gør som de får besked på. Det gør jeg ikke! .Jeg tænker og analyserer selv!
Læs mere højre oppe i ”Autoimmune forsvar”.

Har du dokumentation der passe til dette tema, er du meget velkommen til at sende det eller ringe.
Tag kontakt og få en tid nu.

Bulimi
Bliv helbredt for bulimi med hypnoterapi.

Bulimi er et symptom af en hændelse der som reglen er opstået på et tidspunkt fra pubertetens ophør men den underliggende årsag er startede langt tidligere.
Bulimi er en spise forstyrrelse hvor personen kaster op efter et måltid.
For at afdække denne hændelse, er typisk hurtigt med årsagsopsøgende hypnoterapi!

Læs mere under kapitlet følelser.
Tag kontakt og få en tid.

Bylder
Bylder helbredt med hypnose og hypnoterapi.

Bylder er et resultat af en hændelse og lige så hurtigt som den/de er opstået kan de forsvinde efter den underliggende årsag er fundet.
Tag kontakt.

Børn
Bliv forberedt på at få børn med hypnose og hypnoterapi.

Det er helt klart en rigtig god ide, at anskaffe sig en hundehvalp inden man bliver forældre. For hvis man ikke forstår hundepsykologi så vil man heller ikke forstå sig med børn. Når i så, har bevist over for jer selv, i kan træne jeres hund til lige meget hvad. Så bliver det nogle dejlige positive børn.
Og hvem ved, det kan være hunden er mere end nok for jer.
Psykologi stigen begynder med første trin.
Børn bærer symptomerne af sine forældre!
Forældre der har børn der ikke lever op til deres forventninger, bør se på sig selv før de bebrejder børnene. Da børnene ofte, er resultat af hvordan forældrene er, har det og behandler børnene.
Så overvej i sammen oplever årsagsopsøgende hypnoterapi inden i vælger at blive gravide. Således i er fuldstændig i balance med jer selv, hinanden og jeres omgivelser.

Læs mere længere nede under parapsykologi.

Under hypnose kan man visualisere alt det en Hypnotisør / Hypnoterapeut fortæller.
Børn op til 6 års alderen er under konstant hypnose!
Dvs. børn kan visualisere alt hvad man fortæller dem!
Dvs. man skal tage sig i agt for, hvad man siger foran eller til børn.

Læs mere længere nede under ørerne.

Børn & Forslag
Hvis du vil det bedste for dine børn, er det en god ide, at lære om suggestioner. Fremfor alt positive suggestioner.

Forældrene giver typisk ikke få forslag til sine børn udtrykt på en ikke positive måde uden de er klar over det, frem for at sige noget positivt. Og det er ikke kun når barnet ikke føler sig godt tilpas men også når børnene er raske.
Symptomer skabes bl.a. ved, at der bliver foreslået noget der ikke er positivt i stedet for noget positivt.
I stedet for at nævne hvad der ikke er godt så nævn hvor godt det bliver!
Vores underbevidsthed forstår ikke ironi eller modsætninger. Derfor skal det gode siges og altid til slut.
Når noget sker der ikke er hensigtsmæssigt, siger moderen eller faderen osv. Men jeg sagde jo du ikke ”skulle et eller andet der ikke er positivt”. Jeg sagde jo du ikke skulle kysse pigen. Og så så han sig selv kysse pigen og hvad gjorde han så?

 1. Moderen, faderen, sygeplejersken eller lægen siger ofte til barnet fx med skold kobber” nu skal du se jeg har købt en creme mod skold kobber. Så når vi smører den på dine sår, så får du ikke flere skold kobber.
  Og når du får denne creme på så vil det ikke klø mere. Det er vågen hypnose med forslag der selv om forældrene mener det modsatte. Så ser underbevidstheden ”skold kobber” flere skold kobber ”og de klør mere”

1.1. Hvad vi bør sige er ” Lige så hurtigt de er kommet lige så hurtigt vil de forsvinde derfor forsvinder de, de forsvinder, de er væk. Og så vil du få det godt, din hud vil føles dejligt tilpas, så det føles godt, derfor har du det godt, du har det godt”.
Forstil dig en dejlig afkølende creme der smøres ud over huden og heler alt åh så dejligt. Barnet forstiller sig den usynlige creme lige så let som hvis du faktisk havde en creme. Så lad som om du smører creme på lige inden barnet skal sove mens du siger, at nu vil du føle dig godt tilpas og når du vågner, er din hud pæn og rask, den vil føler sig godt tilpas.
Og barnet vil umiddelbart være i bedring. I løbet af kort tid ser du knopperne blive mindre og i stedet for spredning indskrænkes det og stoppes.
Tales positivt lige inden sengetid, er det sådan. Næste morgen vil de næsten have fortaget sig eller helt væk. Hvis der spørges om det klør påminder du barnet og barnet vil klø. Så nævn intet andet end, har du sovet godt? Og har du lyst til noget sjovt eller godt?
barnet vil have glemt alt om skold kobberne så længe du ikke nævner det.

 1. Forældrene der ser sit barn oppe i træet siger. Pas på du ikke falder ned! Hvis du falder ned slår du hul i hovedet, eller brækker armen. ( Det er vågen hypnose med forslag der ikke er positive. Og barnet ser nu sig selv falde ned fra træet og brække armen).

2.1. Barnet er jo allerede oppe i træet. Sig derfor hold nu godt fast du gør det godt. Så reagerer det underbevidste sind helt automatisk, og barnet holder godt fast.

 1. Løb ikke over vejen! Hvad gør barnet? Det løber over vejen.

3.1. Sig bliv her! Vent til jeg kommer! Bliv på denne side! Stop!

 1. Og sådanne eksempler kan vi alle forsætte med ” Se det var et forslag” var det et godt forslag eller ikke et godt forslag?

Eller bare sund og brugbar oplysning?

Overvej hvad du skal sige til dine børn, inden du siger noget!
Tal ikke hvis der er nogen der sover, bevidstløs, koma eller kemiskbedøvet og bliver opereret.
Diskuter aldrig foran dine eller andres børn! Tal positivt, diplomatisk og dæmpet!
Vær altid ædru i nærheden af børn!
Har du nogle spørgsmål så ring eller skriv, er der noget du gerne vil have hjælp med mht. jeres barn, tag kontakt og lad os løse det der skal løses.
Sessioner med børn går typisk meget hurtigt. Man er først voksen som 25 årige (heder det sig). Først der er det tredje og sidste blueprint færdigudviklet.

Læs mere i kapitlerne følelser om underbevidstheden og se videoklip med en mor der fortæller om forandringerne, de har oplevet med deres børn http://www.youtube.com/watch?v=36zWnliLQRQ

Alle de ovenstående kapitler, er psykisk betinget og hvis du vil have helbredet / løst det som du føler symptomerne af.

Så tag kontakt nu hvis du vil lære betydningen og få løst budskaberne af din underbevidstheds underbevidste sinds kommunikation.
Send en E-mail eller ring på tlf. nr. +45 23458485

alfabetisk diagnose liste

Babyer og gode råd

Børn er typisk hypnotiseret hele tiden op til 6 – 7 års alderen men nogle ganske få, er helt anderledes, da de afgjort, er meget analytiske. Mange voksne er også hypnotiseret hele tiden og kun få meget analytiske.
Babyer fornemmer hvordan forældrene føler sig. Derfor er det naturligvis en rigtig god ide, at få sin mentale balance genoprettet, hvis man ikke føler sig godt tilpas med at være/skulle blive forældre og hvis forældrene ikke er sikre på hinanden, er der rigtig meget de hurtigt kan opnå.

Læs mere under kapitlet følelser.

Babyer har stort behov for nærkontakt til sine forældre. Dvs. når de lægges til at sove, så er de som dyr. Vi kender alle hvordan en hund eller kats øre automatisk bevæger sig i retningen af de lyde der forekommer når de sover. Det er den reptile del i det underbevidste sind, overlevelses instinktet.
Når babyen, barnet sover, er ørene altså vågne. Barnet er vant til 9 mdr. med absolut nærhed. Så vigtigheden af, at barnet, kan vågne op og ikke kunne høre eller se sine forældre, skal helt undgås.
Babyen skal ikke have sit eget værelse men sove i nærheden af forældrene eller med sine søskende til mindst 3 års alderen hvis søskende ellers er i en alder, gammel nok til ansvar.
Følelserne af angst, ked af det, ene og følelsen af at være forladt ved at vågne op uden at kunne høre eller se sine forældre, er ofte begyndelsen af følelser der ikke er positive.
Afstanden en baby eller et lille barn kan se, er begrænset og derfor er det vigtigt, at vente på barnet hvis barnet sakker bagud når i går tur. Ved gemme leg er det vigtigt barnet vinder hurtigt for at undgå følelsen af, at føle sig forladt. Følelsen kan opstå med få kun meters afstand. Barnet kan spontant gå i panik, ved at se forældrenes ryg der går væk. Ignorere barnet, viser ikke meget interesse og følelsen der ikke er hensigtsmæssig, kan opstå.
Hvis forældrene eller andre ikke er enige om noget og situationen ikke virker rolig, hører barnet det og kan vågne fra sin rolige tilstand og et frø af en følelse der ikke er hensigtsmæssig, kan blive sået.
Planlæg graviditeten, opdragelse og fremtiden sammen hvis der er situationer hvor i ikke enes, så opsøg hjælp inden i planlægger, at blive gravide.
Sørg for den bedste mentale balance, kom i harmoni med din partner og lær selv-hypnose ved samme lejlighed således, at fødslen også vil være ganske let, hurtig og smertefri.
Har kvinden menstruationssmerter, er det et meget tydeligt tegn på at noget mentalt ikke fungerer hensigtsmæssigt. Opsøg hjælp.
Forældre har et samarbejde der bedst fungerer når begge, ved hvad de vil og har lige meget at sige. Hvis den ene forælder ikke accepterer og bliver vred, sur, ked, irriteret, bange, lyver eller noget andet der ikke er hensigtsmæssigt når den anden forælder foretager eller siger noget. Så er tydelige tegn på noget mentalt der trænger til hjælp. Søg hjælp og opnå enighed, mental balance og lad kærligheden og den dybere forståelse blomstre.

Barnløshed

Hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi hjælper til at bliv gravid!
Naturlig og gratis inseminering, på den gode gammeldags metode, er jo at foretrække for de fleste.
Mange kvinder som ikke har eller haft det let ved at blive gravide, skyldes grunden ofte en hændelse fra deres tidlige barndom.
De har oplevet et eller andet som har påvirket deres sind og en ny følelse er blevet skabt. Denne ny følelse har en del som arbejder selvstændigt som et indlært program som forhindrer dem i at blive gravide.
Programmet kører helt uafhængigt i baggrunden fuldstændigt som du trækker vejret og kvinden ved ikke engang det eksisterer eller hvad der skabte det.
Ofte ”tror” man mandens sædkvalitet ikke er god nok men ofte ligger årsagen faktisk hos kvinden. Kvinden vil typisk have haft forskellige ubevidste tegn om noget ikke er som det burde. Der kan være manglende selvtillid, at hun ikke føler sig god nok eller en gang ikke følte sig god nok, kraftige menstruations smerter, svingende menstruationer, manglende orgasmer osv.  Alle sammen signaler til, at finde, de underliggende årsag via analyserende årsagsfindende hypnoterapi. Og efterfølgende kan i være sammen således, at det alt sammen er rigtigt dejligt og naturlig inseminering med din mand vil finde sted.
I dag findes der tekniske hjælpemidler som sommetider kan hjælpe kvinden til at blive gravid. Men teknikken er ikke åben for alle. Mange bliver gravide men finder ikke den underliggende årsag til hvordan det kan være kvinden ikke selv bliver gravid.
Der findes dem der ikke har det så godt ved, at de aldrig fik et eller flere børn. Dem der så gerne ville havde haft en eller flere, at pusle om. Dem der tabte et barn. Dem der aldrig fik den tekniske hjælpende hånd eller vidste, at der er noget der hedder analyserende årsagsfindende hypnoterapi.
Til dem der aldrig fik de børn de ønskede sig og som ikke har det så let ved dette, kan nu få hjælp til at føle sig godt tilpas som de er uden børn ved hjælp af analyserende årsagsfindende hypnoterapi. Få hjælp til at hjælpe den unge kvinde inde i dig selv. Så får du det godt!

Læs mere under kapitlet følelser eller tag kontaktnu.

Bedste betingelser for en sund graviditet

Kromosomers betingelser for en sund graviditet kommer fra de genetiske koder styret af programmeringerne lagret på følelserne.
Vi er udsprunget fra en sædcelle og en ægcelle med normalt hver 23 kromosomer, der er fyldte med arveligkodemasse, der er indkodet af forældrenes forplantningsprogrammeringer. Når æg og sædcellen fusionerer bestemmes kønnet af det mandlige kromosom nr. 23 til om det skal være maskulint XY eller feminint XX.  Kvindens 23tyvende kromosom heder normalt XX og når de danne par, er der 46 kromosomer.

Spontane aborter skyldes ofte kromosom afvigelser. Dets ældre forældrene er, des støre risici, er der for kromosom afvigelser, siger lægerne men er det nu også rigtigt. Så lad os tage første ting først. En ufrivillig abort, kan også skyldes pludselige choks, voldsomme lyde og andre ting der kan aktiverer følelser der ikke er hensigtsmæssige. Nogle børn fødes hvor det ses, at der er sket noget der har ændret den normale udvikling af cellesammensmeltningerne på de forskellige tidspunkter i udviklingerne.
Ældre forældre siges, at have større risici for, at have afvigende kromosomer. Det er sikkert rigtigt men det skyldes, deres mentale programmeringer der ikke er positive på deres følelser. Og via årsagsopsøgende hypnoterapi er det typisk let, at finde de underliggende programmeringer og ændrer dem og sikrer sig de bliver positive programmeringer.

Jo bedre følelsesmæssig mentalbalance forældrene er i med sig selv, des bedre forudsætninger for positive forplantningsprogrammeringer.
Den analyserende årsagsfindende hypnoterapeut Jesper Frederick Carøes logiske tese hvis jeg skal skrive om mig selv i tredje person.
Alt kan forklares når vi ser på den logiske kronologiske orden!

Fusionen skaber en celle med proteiner rundt om DNA molekylet hvori de arvelige generer, er lagret.
I dag ved vi, at mennesker tilfører nye gener gennem livet og at analyserende årsagsfindende hypnoterapeuter, kan pin pointe ganske bestemte koder / programmeringer på en følelse i DNA’et.
En genetisk kode i et menneske der verbalt, kan kommunikeres med og guides.
Personen ændre selv det specifikke gens kode til en hensigtsmæssigt kode guidet af en analyserende årsagsfindende hypnoterapeut der har den funda-mentale forståelse.

Vi styrer vores genetik det er endegyldigt videnskabeligt bevist og derfor indiskutabelt!
Genetiske koder er følelsesbetonet og derfor typisk lige til at finde når man har den funda-mentale forståelse. Vil du også gerne have den funda-mentale forståelse om dig selv og dine medmennesker?

Tag kontakt nu så du og din partner, vil forstå betydningen og få løst budskaberne af jeres underbevidstheds underbevidste sinds kommunikation.
Send en E-mail eller ring på tlf. nr. +45 23458485 med en Smartphone eller IPhone, I kan klikke direkte på tlf. nr. Og ringe op med det samme og få en tid til at blive mental fri sund, rask og helt klar til at få sunde børn.

Bekymringer

Helbredt for bekymringer med hypnose og hypnoterapi til at være helt cool.
Bekymringer er en følelse som ikke hjælper nogen. Derimod sætter denne følelse ofte ikke så få andre ting i værk. Bekymringer kommer af angst og er ikke hensigtsmæssig.
Få en tid med det samme og bliv fri.
Bliv cool i alle situationer.

Læs mere under kapitlet følelser.

Blod

Helbredt til at kunne se blod.
Der findes dem der ikke kan tåle at se blod. Nogle bliver svimle, nogle besvimer, nogle får det ikke godt.
Det er alt sammen følelser og ingen af dem hjælper personen der ikke kan tåle, at se blod.
Årsagsopsøgende hypnoterapi vil øjeblikkelig hjælpe personen til at accepterer synet, smagen, lugten og tale om blod.

Man kan måle i blodet om man laver selv-hypnose. Immunforsvaret bliver klart forbedret af at lære og anvende autohypnose.
Klik kontakt og få en tid.

Læs mere under kapitlet følelser.

Blodtryk
Helbredt for højt blodtryk med hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi.

Faktisk kan analyserende årsagsfindende hypnoterapeuter spille yoyo med folks blodtryk.
For højt/lavt blodtryk kan skyldes mange faktorer, ofte er det vrede, angst, stress, sorg mm. Det vil altså sige én eller flere følelser der ikke er positive, er blevet aktiveret. Disse følelser er startet på et tidspunkt.
Ofte har personen været så lille at i det bevidste sind, ikke er muligt at opspore årsagen.
Det er ikke sikkert man får et symptom med det samme med den nye følelse. Den underliggende følelse vokser sig større med tiden, og ofte tror folk dette symptom er nyt. Men følelsen kan ligge og ulme i mange år før symptomet viser sig. Med årsagsopsøgende hypnoterapi lader det sig gøre, at spore denne følelse tilbage til præcis det tidspunkt årsagen opstod.
Klik kontakt og få en tid.

Læs mere under kapitlet følelser.

Borderline
Helbredt for borderline via hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi.

Her er der eksempler på hvad og hvem der er involverede når et ungt menneske ubevidst signalerer til sine omgivelser og sig selv om hjælp samtidig med symptomerne oftest holdes skjult.

borderline symptomer, borderline syndrom, borderline behandling, borderline test, borderline pårørende, Borderline årsagsbehandling, Borderline årsagssøgning, Borderline og hypnose, Borderline og hypnoterapi og årsagsopsøgende hypnoterapi.

Borderline kaldes også for Cutter og Cutting.
Borderline er et ubevidst mentalt program i underbevidstheden der giver personen ubevidst selvdestruktive instrukser.

Der findes mange flere syndromer / symptomer end hvad der er kategoriseret som Borderline der også er selvdestruktive programmeringer. Her er et par af dem men der findes mange flere.
Tatoveringer, piercinger og sadomasochisme, er nogle af dem der tydeligt signalerer til omgivelserne, at personen ikke er tilfreds med sig selv og vil have opmærksomhed.
Borderline i form af Cuttere, florer mest blandt unge mennesker i begyndelsen af deres pubertet til begyndelsen af tyverne.
Borderline symptomer, er typisk snitten i armene men også andre steder på kroppen, kan det forekomme.

Personligheds forstyrrelser som følelser af ikke være god nok, fungere blandt mange mennesker, klaustrofobisk, social fobi, mangel på selvtillid mv. som igen ligger på følelsen af angst.
Principielt kan alle sygdomme betragtes som borderline, da alle sygdomme, er psykisk betinget og derfor kan det betragtes, at være psykisk syg når man har en hovedpine, forkølelse, ondt i maven eller lige meget hvad. Så er det jo alt sammen styret af det ubevidste i det underbevidste sind. og folk har ingen viden om hvad årsagerne er. Det finder vi sammen ud af når du er hypnotiseret.

Hurtig helbredelse af Borderline
Sådan kureres Borderline.

Eftersom Borderline er programmering i underbevidstheden, kan det udelukkende lade sig gøre, at ændre det i underbevidstheden. Alle andre behandlingsformer arbejder med det bevidste sind og derfor er behandlingsforløbene der arbejder med det bevidste sind langtidsterapi frem for direkte årsagsopsøgende hypnoterapi der udelukkende arbejder i underbevidstheden. Logisk!

Helbredende behandling af Borderline med årsagsopsøgende hypnoterapi, regnes som venstrehåndsarbejde.
Føler du dig provokeret eller har du fået en sund nysgerrighed?
Faktisk er borderline et så vidt og bredt felt, at langt de fleste sygdomme vel kan betragtes som borderline eftersom de er ubevidste symptomer skabt af det underbevidste sind. Og ja der findes mange slemme borderliner der er lette at hjælpe meget hurtigt.
De er typisk ikke blevet hørt, forstået fået opmærksomhed, blevet elsket, følt trykhed eller følt sig accepteret. Og det er jo alt sammen følelsesmæssigt.
Årsagssøgning er normalt meget nemt og hurtigt med årsagsopsøgende hypnoterapi.

Typisk findes programmeringen direkte og den unge geninstallerer det oprindelige program der er hensigtsmæssigt. Således at personen føler sig glad, tilfreds med sig selv og i selskab med andre.

Ungdoms symptomer som Borderline og OCD’s afvikles typisk i en session.

Læs mere i kapitlerne hypnoterapi, følelser og JoeHarryFrederick-vindue eller tag kontakt og få en tid.

Borrelia helbredt via hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi
Borrealiose virus hurtigt helbredt.

Skovflåts bakterier aktiverer immunforsvaret på en ”ikke” hensigtsmæssig måde.
Ofte får den ramte et unaturligt stort søvnbehov og eksponeres let for nye sygdomme.
Kraftige smerter i alle muskler fra top til tå i hele organismen, manglende balance og halvsidelammelse kan opstå med hængende mundvig og savl i den ene side.
Borrelia kaldes også blandt hypnoterapeuter for Mimi jacobsensyndromet pga. hun som en kendt offentlige person, blev ramt af Borrelia. Så vidt vides, modtog hun aldrig årsagsopsøgende hypnoterapi men blev medicinsk behandlet der fik hende til at trække sig fra politik.
Frederick har hjulpet voksne og børn fra Borrelia virusen til perfekt sundhed. I dag er de immune imod Borrelia virussen.


Brystkræft
Hurtigt helbredt for brystkræft via hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi.

Den danske kræftforsker Mogens Grønvold beviste, at brystkræft er indiskutabel psykisk betinget!

Hvis du laver og sælger et produkt der ikke lever op til det lovede. Så er det svindel!
Du bombarderes jævnligt med suggestioner om brystkræft samt andre kræfttyper. (Det er i virkeligheden vågenhypnose. Noget der helt sikkert vil blive forbudt når ærlig ledelse opnås).
Læs længere nede i afsnittet om Werter effekten.

Du hører massevis af teorier om hvad der måske kan hjælpe du skal bare lige støtte dit og støtte dat. Resultaterne er lige om hjørnet bla. bla. bla. Videnskabelige beviser øh videnskabelige øvelser, teorier, eksperimenter mv. og i mere end 200 år. De sidste 119 år organiseret resultatløs struktureret svindel og de er ude med raslebøssen flere gange om året, på TV, i bladene, skilte i busserne, på brødparkerne, i radioen. Ja! du ved det selv hvordan de mænger sig på over alt med pategene suggestioner der er alt andet end positive for dem der udsættes for dem!
Pategene suggestioner, er et ældgammelt udtryk der betyder vågenhypnose hypnotiske forslag der vil/kan forårsage lidelser og/eller død. Eksempelvis billederne og teksten på tobaksindpakningerne, er fyldt med pategene suggestioner. siden indførelsen af tobakssuggestionerne, er der åreligt konstateret 5000 flere kræft tilfælde end tideligere.
Det mest fascinerende ved hele sundhedssektoren, kommer an på hvem man er?
Hvem har valgt dem der bestemmer hvad der skal godkendes? Hvordan kan det være, at de er så ligeglade med dig, dine vener og familie?

 1. Er du aktionær af farmaceutiske firmaer. Så er du mest interesseret i hvordan aktiemarkedet er. For trods mere end 200 års forskning, er den farmaceutiske industri lige langt fra målet som den dag de begyndte.
  2. Er du en af dem i hvid kitteler så er du interesseret i den gode forretning ved at have endnu en god kunde øh patient der kræver en hel masse behandling af prøver, eksperimenter øh mener praktiserende læge betyder jo øvende læge der trænes af den farmaceutiske industri.
  3. Er du direktør eller ansat på gulvet i den farmaceutiske industri så er du interesseret i rigeligt med arbejde. Og så er du selektiv når du anvender din logiske sans indtil du eller dine børn ikke længere er raske.
  4. Er du politiker er du interesseret i at skabe arbejdspladser og at industrien går godt så aktiemarkedet går godt. Så ser du populær ud og muligvis bliver genvalgt så du kan udøve den vundne magt, du så længe har drømt om at få.
  Læs mere om det egoistiske gen længere nede.
  5. Er du ikke rask fordi en i hvidkittel fortalte dig resultaterne af prøverne. Ja! Så er du en af dem der er interesseret i en løsning!
  6. Dem der ikke er raske har to valg. 1. at vælge den vej der har bevidst sig ikke, at fungerer trods 200 år med eksperimenter og mange millioners død. 2. Tænk sig godt om. Brug det analytiske sind og træf det fornuftige valg. Sært nok når der en gang i mellem smutter noget positivt ud, vækker det ikke folks nysgerrighed og logiske sanser til selv at regne svaret ud. Se nu nedenstående eksempel og læs derefter mere om JoeHarryFrederick-vindue.

Se nu har vi september 2013 rettet i dag d. 30-05-2023 og nedenstående har endnu ikke tjent sit formål. Forud for min tid?
Her er beviset at beslutningstagerne dem der har vundet magten ikke tjener din agenda!

Den danske kræftforsker Mogens Grønvold som lige har fundet ud af (2004) efter 7 års forskning; at bliver man behandlet for brystkræft, lever man længere, hvis man har et godt humør.
Mogens Grønvold er personligt meget overrasket over resultatet. – Jeg ”troede”, at vi skulle lave endnu en undersøgelse der viste, at der ikke er en sammenhæng, så jeg blev overrasket. Undersøgelsen påviser helt tydeligt, at der er en indiskutabel sammenhæng mellem hvordan patienten psykisk har det, og risikoen for at få, siger han.
Bag budskabet står Københavns Universitet og Bispebjerg Hospital med lektor og overlæge Mogens Grønvold i spidsen, der i en stor undersøgelse, har set nærmere på, hvordan bryst kræftpatienter havde det psykisk og fysisk efter en operation.
Man forventer jo lægerne straks ville tage kontakt til professionelle, mht. hvordan menneskets psyke fungerer, nu det endelig er videnskabeligt bevist, at der er en indiskutabel sammenhæng mellem, hvordan patienten psykisk har det.
Jamen hov? Var det ikke der hvor hende hjerneforskeren, bedrog hendes kollegaer, den danske stat og kronprinsesse Mary for millioner af kroner?
Nå så er det nok derfor de ikke er kommet videre.

Eftersom din kræftlæge ikke henviser til professionelle årsagsopsøgende hypnoterapeuter. Så spørg dig selv hvordan det kan være.
Det er tilrådeligt, at du selv tager kontakt med dine spørgsmål. Her vil alt blive forklaret!

Den danske kræftforsker Mogens Grønvold beviste, at brystkræft er indiskutabel psykisk betinget!

Professionelle Internationalt certificeret årsagsopsøgende Hypnoterapeuter ved hvordan det ubevidste underbevidste sind fungerer, og hvordan man finder den enkeltes svar på hvordan det kan være personen ikke er kræft fri frem for sund og rask.
Der er så mange årsager til kræft som der er kræfttilfælde, og hver enkeltes årsag vil blive fundet med årsagsopsøgende hypnoterapi!
De dygtigste årsagsopsøgende Hypnoterapeuter arbejder ikke sammen med syge-”dom”-sektoren.
Glem alt om teorier, deres historik af fejltagelser er meget lang!
Vi vil lave et helt nyt helbredssystem der arbejder ud fra faktas.
Så tag selv direkte kontakt nu!

Brystkræft årsager, heling og forbyggende behandling med hypnose samt analyserende årsagsfindende hypnoterapi.

Bedste behandling for brystkræft eller rettere bedste behandling imod brystkræft.
Sådan opstår brystkræft og sådan bliver brystkræft helbredt.
Direktøren fra Kræftens Bekæmpelse ved det ikke, det siger han igen og igen offentligt, at de stadig ikke ved noget om kræft.
Alle offentlige hjemmesider om kræft, siger det samme, at de absolut ikke ved noget om hvordan det kan være nogen får brystkræft og andre forbliver raske.
De har massevis af suggestioner om deres teser, teorier, ideer men ingen faktas.
Læs mere om det i kapitlet faktas.
Så her får du sandheden!
Det autoimmune system skaber brystkræften i folk.
Det siger naturligvis sig selv og er derfor en selvfølge og ikke noget nyt. Hvordan kan det så være denne faktor ignoreres af sundhedssystemet, kunne man få helt lyst til at spørge?

Ok! Din kræftlæge fortæller dig det ikke for så begynder du bare selv at tænke. Tænke?
Hvis du selv er skyld i din egen kræft. Så vil du også tænke dig så meget om, at du vil regne ud hvilken profession der bedst forstår menneskers underbevidsthed og dermed hvem der lettest, kan kommunikerer med dit autoimmune system og så mangler der pludselig kunder øh patienter. Læs mere i kapitlet JoeHarryFrederick-vindue.

Årsagerne til brystkræft skyldes programmeringer der ikke er hensigtsmæssige. De er lagret på følelser, der ikke er hensigtsmæssige og er blevet ignoreret længe inden de udbryder med symptomet i brystet!
Den underliggende årsag til brystkræften, er altså typisk begyndt langt tidligere, end da symptomerne blev udløst. Og det er der ingen mulighed for at finde ud af med det bevidste sind.

Kræftknuder er individuelle symptomer af individuelle ubevidste årsager.
Følelser der ikke er hensigtsmæssige kan bl.a. aktiveres ved forslag der ikke er positive som bliver gentaget. Og derfor er det bedst, du ser et andet TV program hvis Kræftens bekæmpelse, har et af deres indsamlingsprogrammer eller såkaldte dokumentarprogrammer om kræft. Så husk at skift TV program og sig; jeg er sund og rask på en hver måde i en hver situation. Se det er positive forslag til dit eget underbevidste sind som altid er vågent.
Hvis du har lavet noget du selv synes, er blevet godt og der kommer en og siger sikken noget lort, hvem har lavet sådan noget pis det ligner jo noget der skal smides ud så hurtigt så muligt eller det vil pynte på en mødding. Så vil du ikke føle dig specielt godt til pas men hvis vedkommende siger; det ser super godt ud, har du virkeligt selv lavet det? Det er jo helt fantastisk. Så føler du dig egentligt ganske godt tilpas med dig selv.
Konklusionen er, at suggestioner altså forslagene i ordene enten ikke er eller er positive. Og ordene indiskutabelt påvirker dit sind. Det er logisk! 

Pategene suggestioner, er vågen hypnotiske forslag der vil/kan påfører andre lidelser og/eller død.
Resultaterne af de pategene suggestioner på tobaksindpakningerne, er i mellemtiden offentliggjort. Der er nu 5000 flere diagnosticeret om året med kræft efter indførslen af de pategene suggestioner. 

Jeg skrev for ca. 10 år siden følgende.
Fx forslag på tobaksindpakningerne vil vi helt sikkert også høre meget mere til i fremtiden og beslutningstagerne for dette indiskutable historiske fejltrin vil også blive kendte. Det kender vi altså nu!
Neurologer der ikke kender det fundamentale om årsagsopsøgende hypnoterapi påstår, at advarslerne ikke påvirker nogen. De tager meget fejl! I dag ser vi tydeligt, at de tog rigtigt meget fejl. 5000 flere med kræft om året. mon de nogen sinde vil indrømme, at de tog fejl? Det er de ganske enkelt ikke intelligente nok til for har du måske nogen sinde hørt om en som arbejder ud fra ideologier frem for fakta, indrømme noget som helst. Så vil det da blive den første gang. 
Hvis de havde ret så vil det betyde reklamens magt ikke eksisterer. Og så er det vist kun neurologer der ikke har hørt om reklamepenge, sponsorer mv.
Læs mere længere nede om Werther effekten unde W i kapitlet diagnose.

Følelser der ikke er hensigtsmæssige, opstår pga. så mange årsager som der er mennesker. Alle har sin helt egen årsag.

Det geniale er; at en følelse der ikke er hensigtsmæssig, er en følelse man kan føle på den ene eller anden måde med det bevidste sind. Denne følelse er ganske enkelt et signal fra det ubevidste underbevidste sind om, at der er noget der ikke er så godt.
Eksempelvis hvis en kvinde får konstateret brystkræft, gør kvinden klogt i, at gå til en analyserende årsagsfindende hypnoterapeut, for at finde ud af hvordan det kan være hun pludselig, har fået denne knude i sit bryst og blive hjulpet til hurtigt, at sund og rask.
Alle dele af os, har forbindelser til andre dele af os og alt sammen styres af deres individuelle programmeringer i underbevidstheden.
Svaret står ganske klart, at læse i kvindens underbevidste ubevidste sind lige så enkelt som det her står skrevet!
Selve opsøgningen af følelser der ikke er hensigtsmæssige, er hurtig. Klienten oplever en spontan bedring og lettelse.
I kvindens bryst, er der forbindelser til hendes skede, livmoder, brystet selv og hendes sind. Et par søde frække ord og det hele stritter, bliver vådt og forbinder til livmoder der signaliserer mælk i bryst. Alt sammen ved en lille sød visken i øret. Genkender du det? Ja klart gør du det!
Altså alt sammen psykisk betinget. 

Har du opdaget en knude i et af dine bryster, så tag kontakt nu for at finde ud af, hvordan det kan være den er opstået. Så når årsagen er blevet fundet og hørt, har den tjent sit formål og dit autoimmune system vil få den til at forsvinde. Er det set før? Ja!

Kræft er en god forretning!
De læger, biologer, farmaceuter og videnskabsfolk der beskæftiger sig med kræft kender intet til psyken og slet ikke analyserende årsagsfindende hypnoterapi.

De er ofte meget dygtige i viden om medicin der ikke virker.
En ting har kræft lægerne alle tilfælles, de helbreder ingen ved symptombehandling. Hvis de skær dine bryster væk, føler du dig så helbredt?
Er det hvad du forstår ved at blive helbredt?
Hvad så med underlivskræft hvor de fjerne alt i underlivet og kalder det helbredt?
Helbredt, vil det sige kvinden der har fået sit underliv fjernet stadig, kan få børn?
Nej vel!
Så finder du det ikke besynderligt, at ale ved, at lægerne ikke har knækket koden og alligevel går folk derhen hvor de ved, de ikke vil finde nogen svar eller løsninger udover, at folk dør som fluer. Nå ja! så må jeg også derhen. Daaaaa! 
Ih hvor er sundhedssystemet dog godt. Ledelsen der virkelig, har tjek på indførslen af det der ikke virker og geniale til at undgå det som fungerer. 

Når der engang imellem er en der spontant, er blevet rask, kan sundhedssystemets eksperter ikke forklare hvordan det kan være. Men det ville da være et godt udgangspunkt, at tage i et studie. For hvis en kvindes knuder pludselig, er væk helt af sig selv, er det så ikke sandsynligt, at alle kvinder med knuder i brystet, vil kunne det samme?

I Danmark er der 119 års jubilæum for dokumenteret struktureret resultatløst videnskabeligt medicinsk kræftforskning, der er en kæmpe god forretning for en hel masse mennesker. Bare ikke for dem der udsættes for sundhedssystemets makabre symptombehandlinger.

Årsagen til kræftknuden kender dit ubevidste underbevidste sind. Lyt!

Historiske fejltrin: Det anbefales at, når du læser dame/herre blade, at du slukker radioen / TV. Beskæftig dig kun med en af tingene af gangen.

Når du læser eller hører pressen, bliver du fortalt om arvelige genetiske koder, at hvis der er en i din familie der har haft brystkræft, så er det sandsynligt, du også vil få brystkræft, får du at vide, men sandheden er, at du er sund og rask. Ja! Den genetiske kode kan gå i arv men årsagsopsøgende hypnoterapeuter, hjælper sine klienter til selv, at ændre de koder der ikke er hensigtsmæssige.

Læger amputere kvinders bryster, selv om de ikke har kræft men faktisk er sunde og raske.
Også kvinder med kræftknuder i brystet er sunde og raske. Faktisk er de perfekte ved det deres krop reagerer præcist som deres ubevidste programmering siger de skal. Hvilket vil sige, at alle brystamputationer er indiskutable fejlbehandlinger eller mere nøjagtigt beskrevet som kvaksalveri.

Analyserende årsagsfindende hypnoterapeuter kan i dag kommunikere med alt i og på menneskets krop.

Den mindste lille celle, er fyldt med genetik altså programmeringer, både medfødte og senere tilkommende og analyserende årsagsfindende hypnoterapeuter, kan kommunikerer med alle slags programmeringer. Hvilket vil sige, at vi også kan guide vores klienter til at ændre deres genetiske koder. Det kræver dog de er tilgængelige og det er de hvis der er en knude der ikke virker sund.
Frederick har erfaringer siden 2003 som analyserende årsagsfindende hypnoterapeut og guidet mange mennesker til deres underliggende årsager.

Min kæreste gennem 10 år overlevede ikke Europas moderne hospitalssystems barbariske symptombehandlinger hvilket var med til at jeg efterfølgende fandt hypnosen og hypnoterapien som jeg videreudviklede til analyserende årsagsfindende hypnoterapi.

Jeg kendte altså ikke noget til den hypnotiske verden dengang men jeg iagttog de forudgående symptomer og senere passede jeg hende i 1 ½ år og oplevede alle de symptomer der trinvis opstod indtil hun ikke kunne mere.
I dag har jeg ikke tal på alle dem, jeg har hjulpet med de samme symptomer som min kæreste havde.
Jeg vil sige det sådan her; Det er det positive der kom ud af oplevelsen ved, at have iagttaget min kæreste symptomer, at jeg nu kan hjælpe mange andre der ellers ville få samme skæbne som hende.
Ofte når den underliggende årsag, bliver fundet og løst. Så slipper lugten af kræft ud som om der bliver åbnet op for en stor pose lugt af kræft. Det er en super oplevelse, at side der og hele rummet fyldes med en tyk lugt af kræft. Som analyserende årsagsfindende hypnoterapeut er det noget af det største, at opleve inden for branchen men der er sandelig også andre ting. eksempelvis neurologiske sygdomme hvor immunforsvaret angriber personens fysiske helbred og nedbryder det. At vende det, er også stort!
Og sommetider er klienterne ikke blevet diagnosticeret og på den måde ikke blevet fyldt med angst af sin læge.

Alle kræfttyper er psykisk betinget. Men hvis en type kræft indiskutabelt, er psykiskbetinget, er det så ikke logisk, at gå ud fra, at også andre kræfttyper, er psykiskbetinget?
Du behøver ikke spørge toppen af analyserende årsagsfindende hypnoterapeuter for svaret, er et klart ja selvfølgelig!

Fodboldspillere er ikke lige dygtige og det samme gælder inden for den hypnotiske verden.

Scene hypnotisører, entertainere og psykologer, kan kun meget lidt i forhold til hypnoterapeuter mens dem i superligaen, analyserende årsagsfindende hypnoterapeuter tydeliggøre overlegent deres fundamentale forståelser.
Kast et blik i kapitlet Diagnoser så bliver det klargjort af en meget lang symptomliste, at med den rette fundamentale forståelse, bliver også mange af de værst lidende hjulpet.
På nogle få hjemmesider om hypnose, advarer de, at du skal holde dig fra dem, der siger kræft kan helbredes. Det er jo meget godt de advare for så tydeliggøre de, at De ikke spiller i superligaen.

Det er desværre ikke alle der kan hjælpes fx ganske små børn, senile og når vedkommende ikke er opsat på, at gå hele vejen. Hele vejen betyder, at med nogle menneske typer, kan der efterfølgende en session opstå andre symptomer og så er det vigtigt straks, at tage kontakt. Alle signaler betyder noget og er vigtige.

Advarsel: Hvis du er gravid må du ikke blive røntgenfotograferet.

Årsagen til børne kræft.
I 1950’erne forskede Alice Stuart og fandt den statistiske klarhed, at mødrene var blevet røntgenfotograferet under graviditeten. Der gik mange år før dette blev ændret i USA og England for røntgen var jo relativt nyt og noget af et vidunder. Så skulle der ikke komme et lille kvindemenneske og sige noget der strider mod den lægelige overmagten. Længe leve ligestillingen.
Hvorvidt danske læger advare gravide kvinder inden de røntgenfotograferes, er noget kvinder selv ved mest om. Men hvis dit barn har kræft og du blev røntgenfotograferet under graviteten, er der en sammenhang.
Børn med kræft kom mest fra fattige kår, de fleste der døde var farvede, siger Alice Stuar.
Her er et link til en foredragsholder, der på youtube.com vil fortælle dig lidt mere om detaljerne.
http://www.youtube.com/watch?v=PY_kd46RfVE

Nu kan du selv se på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside, at religiøse rammes langt mindre og det er jo paradokst. For det er jo endnu et tydeligt bevis på, at kræft ret generelt, er psykisk betinget. Her fremmes der ikke religion men det at bede positivt, er i virkeligheden selv-hypnose hvor man giver sig selv positive selvsuggestioner.
Mange ”tror” de er positive mennesker fordi de altid siger til sig selv, at de ikke bliver syge men de bør sige de er raske. Og nu er vi tilbage til Werther effekten og reklamens magt.

– men hvad er det der skaber knuden?
Ja det er som sagt det autoimmune forsvar, der gør præcist som det får besked på. Hverken mere eller mindre.

Mange psykologistuderende har oplevet en professor, der har demonstreret lidt om hypnose og hvordan folk kan reagerer hypnotiserede når han udsætter dem for uetiske forsøg.

Tydeligvis er hans viden ekstrem begrænset. det fremgår klart og tydeligt af det han offentliggøre. Man kan jo undrer sig, at hvis hypnose virkeligt interessere ham, at han så ville tage kontakt til en der virkeligt har dokumenteret enorme fremskridt inden for branchen. 
Et af eksperimenterne sådan en professor kan finde på at udfører, er at prikke til den hypnotiserede person og sige, at det er en cigaret, du bliver brændt med men det var altså kun professorens finger men det ved personen ikke.
Derfor vil det autoimmune forsvars system hurtigt sørge for, at sende afkøling derhen og så opstår der en vabel.
Og det tænker de studerende så ikke mere over. De bliver imponeret, fascineret og taler om det de har oplevet men at tænke tanken, at en kræft kunde principielt opstår på præcist samme måde, det tænker de ikke.
Psykologistuderende lærer udenad og gør som de får besked på. Det gør jeg ikke! .Jeg tænker og analyserer selv!
Læs mere højre oppe i ”Autoimmune forsvar”.

Har du dokumentation der passe til dette tema, er du meget velkommen til at sende det eller ringe.
Tag kontakt og få en tid nu.

Bulimi
Bliv helbredt for bulimi med hypnoterapi.

Bulimi er et symptom af en hændelse der som reglen er opstået på et tidspunkt fra pubertetens ophør men den underliggende årsag er startede langt tidligere.
Bulimi er en spise forstyrrelse hvor personen kaster op efter et måltid.
For at afdække denne hændelse, er typisk hurtigt med årsagsopsøgende hypnoterapi!

Læs mere under kapitlet følelser.
Tag kontakt og få en tid.

Bylder
Bylder helbredt med hypnose og hypnoterapi.

Bylder er et resultat af en hændelse og lige så hurtigt som den/de er opstået kan de forsvinde efter den underliggende årsag er fundet.
Tag kontakt.

Børn
Bliv forberedt på at få børn med hypnose og hypnoterapi.

Det er helt klart en rigtig god ide, at anskaffe sig en hundehvalp inden man bliver forældre. For hvis man ikke forstår hundepsykologi så vil man heller ikke forstå sig med børn. Når i så, har bevist over for jer selv, i kan træne jeres hund til lige meget hvad. Så bliver det nogle dejlige positive børn.
Og hvem ved, det kan være hunden er mere end nok for jer.
Psykologi stigen begynder med første trin.
Børn bærer symptomerne af sine forældre!
Forældre der har børn der ikke lever op til deres forventninger, bør se på sig selv før de bebrejder børnene. Da børnene ofte, er resultat af hvordan forældrene er, har det og behandler børnene.
Så overvej i sammen oplever årsagsopsøgende hypnoterapi inden i vælger at blive gravide. Således i er fuldstændig i balance med jer selv, hinanden og jeres omgivelser.

Læs mere længere nede under parapsykologi.

Under hypnose kan man visualisere alt det en Hypnotisør / Hypnoterapeut fortæller.
Børn op til 6 års alderen er under konstant hypnose!
Dvs. børn kan visualisere alt hvad man fortæller dem!
Dvs. man skal tage sig i agt for, hvad man siger foran eller til børn.

Læs mere længere nede under ørerne.

Børn & Forslag
Hvis du vil det bedste for dine børn, er det en god ide, at lære om suggestioner. Fremfor alt positive suggestioner.

Forældrene giver typisk ikke få forslag til sine børn udtrykt på en ikke positive måde uden de er klar over det, frem for at sige noget positivt. Og det er ikke kun når barnet ikke føler sig godt tilpas men også når børnene er raske.
Symptomer skabes bl.a. ved, at der bliver foreslået noget der ikke er positivt i stedet for noget positivt.
I stedet for at nævne hvad der ikke er godt så nævn hvor godt det bliver!
Vores underbevidsthed forstår ikke ironi eller modsætninger. Derfor skal det gode siges og altid til slut.
Når noget sker der ikke er hensigtsmæssigt, siger moderen eller faderen osv. Men jeg sagde jo du ikke ”skulle et eller andet der ikke er positivt”. Jeg sagde jo du ikke skulle kysse pigen. Og så så han sig selv kysse pigen og hvad gjorde han så?

 1. Moderen, faderen, sygeplejersken eller lægen siger ofte til barnet fx med skold kobber” nu skal du se jeg har købt en creme mod skold kobber. Så når vi smører den på dine sår, så får du ikke flere skold kobber.
  Og når du får denne creme på så vil det ikke klø mere. Det er vågen hypnose med forslag der selv om forældrene mener det modsatte. Så ser underbevidstheden ”skold kobber” flere skold kobber ”og de klør mere”

1.1. Hvad vi bør sige er ” Lige så hurtigt de er kommet lige så hurtigt vil de forsvinde derfor forsvinder de, de forsvinder, de er væk. Og så vil du få det godt, din hud vil føles dejligt tilpas, så det føles godt, derfor har du det godt, du har det godt”.
Forstil dig en dejlig afkølende creme der smøres ud over huden og heler alt åh så dejligt. Barnet forstiller sig den usynlige creme lige så let som hvis du faktisk havde en creme. Så lad som om du smører creme på lige inden barnet skal sove mens du siger, at nu vil du føle dig godt tilpas og når du vågner, er din hud pæn og rask, den vil føler sig godt tilpas.
Og barnet vil umiddelbart være i bedring. I løbet af kort tid ser du knopperne blive mindre og i stedet for spredning indskrænkes det og stoppes.
Tales positivt lige inden sengetid, er det sådan. Næste morgen vil de næsten have fortaget sig eller helt væk. Hvis der spørges om det klør påminder du barnet og barnet vil klø. Så nævn intet andet end, har du sovet godt? Og har du lyst til noget sjovt eller godt?
barnet vil have glemt alt om skold kobberne så længe du ikke nævner det.

 1. Forældrene der ser sit barn oppe i træet siger. Pas på du ikke falder ned! Hvis du falder ned slår du hul i hovedet, eller brækker armen. ( Det er vågen hypnose med forslag der ikke er positive. Og barnet ser nu sig selv falde ned fra træet og brække armen).

2.1. Barnet er jo allerede oppe i træet. Sig derfor hold nu godt fast du gør det godt. Så reagerer det underbevidste sind helt automatisk, og barnet holder godt fast.

 1. Løb ikke over vejen! Hvad gør barnet? Det løber over vejen.

3.1. Sig bliv her! Vent til jeg kommer! Bliv på denne side! Stop!

 1. Og sådanne eksempler kan vi alle forsætte med ” Se det var et forslag” var det et godt forslag eller ikke et godt forslag?

Eller bare sund og brugbar oplysning?

Overvej hvad du skal sige til dine børn, inden du siger noget!
Tal ikke hvis der er nogen der sover, bevidstløs, koma eller kemiskbedøvet og bliver opereret.
Diskuter aldrig foran dine eller andres børn! Tal positivt, diplomatisk og dæmpet!
Vær altid ædru i nærheden af børn!
Har du nogle spørgsmål så ring eller skriv, er der noget du gerne vil have hjælp med mht. jeres barn, tag kontakt og lad os løse det der skal løses.
Sessioner med børn går typisk meget hurtigt. Man er først voksen som 25 årige (heder det sig). Først der er det tredje og sidste blueprint færdigudviklet.

Læs mere i kapitlerne følelser om underbevidstheden og se videoklip med en mor der fortæller om forandringerne, de har oplevet med deres børn http://www.youtube.com/watch?v=36zWnliLQRQ

Alle de ovenstående kapitler, er psykisk betinget og hvis du vil have helbredet / løst det som du føler symptomerne af.

Så tag kontakt nu hvis du vil lære betydningen og få løst budskaberne af din underbevidstheds underbevidste sinds kommunikation.
Send en E-mail eller ring på tlf. nr. +45 23458485