Kategoriarkiv: Hypnotiske fortællinger

Borreliose virus helbredt med hypnose, klienten er nu helt sund, rask og immun.

Borreliose virus helbredt med hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi. Så nu er klienten helt sund, rask og immun. Jeg husker en ældre kvinde jeg hjalp. Hun havde Borreliose virussen og smerter i alle hendes muskler fra tæerne til toppen af hendes hoved. Hun var dage inden, lige blevet udskrevet fra Herlev sygehus neurologiske afd. hvor overlægen sendte hende hjem. Jamen jeg skal da have hjælp sagde kvinde til overlægen. Vi kan ikke gøre noget, svarede han. Så næste dag hjalp jeg hende og da vi var færdige, var alle hendes smerter væk, følelsen i hendes venstre hånd og hendes balance, var igen helt normal. Alt er helt normalt. Jeg har siden mødt hende flere år senere og hun har det stadigt godt! Borreliose virus helbredt med hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi hvor vi pin pointet den aktive genetiske kode hurtigt og let.  Hvis du også gerne vil blive rask fra en virus, lærer, at styrer dine gener eller noget helt andet du gerne vil have hjælp med? Så klik på kontakt og bestil en tid til en vidunderlige aha oplevelse.

Har du lært at styrer din gener?

Selv i dag, er der folk som stadig tror, at vores genetik styrer os mens epigenetikerne, har bevist hvad analyserende årsagsfindende hypnoterapeuter hele tiden har sagt, at det er os som styrer vores genetik.

Har du lært hvordan du styrer din genetik?

Vil du gerne lærer hvordan du styrer din genetik?

Det tager typisk kun få øjeblikke, at pin pointe et hvilken som helst aktivt genetisk program, lagret på DNA’en via hypnose og analyserende årsagsfindende hypnoterapi.

Eksempelvist er en aktivvirus en aktiveret genetisk kode lagret på DNA’en.

Eksempel: En Borreliose virus nogle mennesker får efter et skovflåt bid. Der findes flere typer flåter afhængig hvor i verden man befinder sig. For os er det alt sammen det samme. En virus, er et aktivt genetisk program lagret på DNA’en.

I den hypnotiske profession, kaldes Borreliose for Mimi Jackobsen syndromet, da hun som kendt politiker, var så uheldig, at stole på neurologernes manglende viden. Mimi gennemgik lange behandlinger med delvist lammet ansigt og sandsynligvis ikke smertefrit. derud over svækkes folks immunsystem når de har fået Borreliose og bliver ofte syge og trætte. Derfor er der jo alt at vinde, ved at lærer, at styrer sine genetiske programmeringer.

Ofte er det ikke smertefrit, at have Borreliose virussen.

Klik her og se en fortælling om en klient der blev helbredt fra Borreliose.

Klik her for at få tid til at lærer, at styrer dine gener.