F

Alfabetisk symptomliste der begynder med F om psykiske betinget symptomer der alle, kan afhjælpes med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.

 

Familieproblemer
Løs familie problemerne med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.
Børnene er typiske symptomer af sine forældre.

Hvis forældrene ikke er tilfredse med sine børn, er det på tide, de starter med at se på sig selv.

I de fleste familier, er der ind imellem gniderier, diskussioner hvor tonen ikke er så diplomatisk og i nogle hjem opfører de forskellige familiemedlemmer sig ikke så elskværdigt som de egentligt gerne vil.

Mænd lader sig typisk programmere af konen og konen af manden. Og børnene af forældrene og forældrene af børnene hvis forældrene, er altså, er i god balance med sig selv.
ADHD børn, bliver typisk ikke forstået af forældrene ”næsten” uanset hvor god balance de er i. Se mere i kapitlet A under ADHD.

Mange gange ser det faktisk ud som problemet er ham, men i virkeligheden, er det hende eller lige omvendt, at det ser ud som hende, er problemet men i virkeligheden ham der er årsag til problemets opståen.

Typisk eksempel af ”følelser” fra en årsagsopsøgende par / familie hypnoterapi session.

Eksempel: Hun bliver irriteret når han ikke går ud med skrallespanden efter oprydningen af aftensmaden. Ja så er problemet hendes, da det er hendes ”følelse” af irritation. Altså, at hun lader sig irriterer. Det er ikke en hensigtsmæssig følelse og den bærer ikke så få medfølgende programmeringer med sig, som ikke er positive hverken for omgivelserne, familien, jobbet, supermarkedet, i trafikken eller hvor det så end, er, at følelsen, bliver aktiveret og et ubevidst kommunikations udbrud af irritation, kommer frem som ikke er positivt.

Dermed er det ikke sagt, at det ikke er en god ide, at manden husker, at gå ud med skraldespanden. Og hvis han har en programmering der fortæller ham, at glemme opgaven, altså at gå ud med skraldespanden. Så har han brug for selverkendelse.
Hvis han har selverkendelse så vil han være af den mening, at han egentligt gerne, vil huske det og er klar til at gøre det der skal til for at lave denne lille ændring og accepterer den.

Hvis barnet eller børnene ikke trives, tydeliggøres det ved ubevidste manifestationer i adfærden som på omgivelserne typisk ikke vil virke harmoniske. Opførsel der ikke virker harmoniske, er i virkeligheden ubevidst adfærds signaler til omgivelserne om hjælp.
Symptomlisten hvilke adfærds signaler det kan være, er meget lang.

De ubevidste adfærds signaler, fungerer som ledetråde til den underliggende årsag i personens underbevidste sind. Og ved adfærdsændringer anvendes signalerne til at finde den underliggende dybe årsag dybt i personens eget ubevidste underbevidste sinds underbevidsthed.

Ved familieterapi eller par terapi, stiller den årsagsopsøgende hypnoterapeut ganske få spørgsmål hvor begge / alle er samlet. Det er meget hurtigt for en årsagsopsøgende hypnoterapeut, at finde ind til sagernes kerner uden, at skulle høre folks livsforløb. Det er absolut overflødigt. Ja ja du har ”måske” set nogen på TV bruge måneder eller år men de arbejder jo også med folks bevidste sind.
Årsagsopsøgende hypnoterapeuter arbejder derimod med folks underbevidste sind og netop det gør den funda-mentale forskel.

Det første skridt til at ændre sit liv der ikke fungerer til et godt liv, er selverkendelse.

Det kan være man føler sig i balance med sig selv, men som regel behøver hypnoterapeuten kun, at stille ganske få spørgsmål før, de indser, at der er noget om snakken, at deres adfærd alligevel ikke er så positiv som de i virkeligheden ønsker sig. Og det er selverkendelse!

Resultater med familie anliggendeheder, viser lynhurtige resultater med årsagsopsøgende hypnoterapi.

Der er nogen der tror, at når de tilmelder sig et hunde trænings kursus, så er det fordi hunden skal lære.
Meningen med et hunde trænings kursus er, at ejeren lærer, at forstå hunden.
Trods alt, er det jo ejeren der har mest hjerne. Altså et bevidst sind.

Hvor mange forældre har sat sig ind i hvordan et barn tænker og fungerer?
Har de været på børneopdragelseskursus?
Der er ikke mange der forstår styrken eller betydningen af et enkelt ord eller en simpel mimik eller lyd.
Tag kontakt og få ro, balance og harmoni i familien.

Læs mere længer nede under P parapsykologi.


Fantomsmerter
3 slags fantomsmerter helbredt med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.

  1. Operationen lykkedes men patienten lider af uforklarlige smerter.
    Fantomsmerter der opstod pga. lægerne og sygeplejerskernes samtaler under kemiskbedøvelse under operation.
    Alt hvad de talte om afsløret under hypnosen, da klienten fandt årsagsopsøgende hypnoterapi genoplevede klienten alt havde de havde snakket om mens patienten var bedøvet. Og det de snakkede om som påvirkede patienten til, at få smerter, blev afhjulpet med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.
  2. Fantomsmerter i manglende legemsdel, afhjælpes hurtigt med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.
  3. Fantomsmerter der er følelses betinget. Eksempelvis ved smerter i maven, bliver klienten guidet til at følge den røde tråd / følelsen   til oprindelses tidspunktet / hændelsen og oplever den præcist årsag der typisk, vil være angstbetonet og løser det der skal løses med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.

Læs mere i kapitlet gratis hvis du skal opereres igen, kender nogen der skal, hvis du er kirurg eller sygeplejerske.

Tag kontakt nu hvis du vil blive smertefri.


Fertilitet

Mission perfekt baby med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi til gravid og smertefri hypnosefødsel.
Gynækologerne på fertilitetsklinikker sætter ofte ægløsninger kunstigt i gang med kemiske hormonindsprøjtninger. Glem det!
Hvis ægløsningen ikke selv fungerer automatisk så er der en grund til det. Og hvad er mere optimalt end til selv, at finde ud af hvordan ens eget komplette system fungerer og hvad den præcise underliggende årsag, er til æggeløsningen ikke fungerer optimalt for så selv, at få det til at fungerer?
Og som det optimale ekstra, er naturligvis, at når baby så, er klar til sin ankomst som naturligvis, er på det præcist tidspunkt, at når baby, føler sig klar til selv, at skubbe sig ud mens mor, er i vidunderlig selv-hypnose kommunikerende med sin baby på det telepatiske plan til den perfekte smertefrie naturlige hurtige fødsel.

Cykluser der ikke kører regelmæssigt, er signaler fra det underbevidste sind. Årsagen hertil helbredes med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.

Når den underliggende årsag opspores i det underbevidste sind. Altså den ubevidste adfærds program og det oprindelige, reaktiveres som tidligere. Så fungerer ægløsningen perfekt og smertefrit.

Læs mere i kapitlet teknikker om partsterapi.

Mænd hvis sædceller ikke fungerer optimalt og kvinder der fysisk, har hvad der skal til men ikke bliver gravide skyldes en eller flere underliggende årsager, som ligger gemt væk fra det bevidste sind men frit fremme i det underbevidste sind.
Dermed sagt, at den underliggende årsag kan findes og adfærden ændres.

Det er typisk let, at finde den underliggende årsag til noget så simpelt, som når kvinder ikke menstruerer, menstruationssmerter, ægløsningssmerter, mavepiner, manglende orgasmer og forstoppelser mv. du må ikke kunne sige ja til et eneste af nævnte eksempler for alle som en, er de tidlige symptomer. Dvs. kan du sige ja til bare en af nævnte, er det en indiskutabel god ide, at tage kontakt og finde den / de underliggende årsager så tidligt så muligt.

Hvis kvinden ikke har haft sin menstruation regelmæssigt eller ikke i længere tid. Så får hun normalt sin menstruation dagen efter EN årsagsopsøgende hypnoterapi session.
Dem med forstoppelse, løber i reglen direkte ud på wc efter sessionen.
Morgenkvalme, opkast, ked af det følelser mv. er følelser, som fungerer, som ledetråde til at kunne finde de underliggende årsager i det ubevidste underbevidste sind.

Hypnoterapeuter finder den underliggende årsag til hvordan det kan være kvinden ikke får sin ægløsning, bliver ked af det, hvordan det kan være det gør ondt eller svier når hun menstruerer eller har ægløsning. Det er nemlig tydelige tegn fra det underbevidste sind til at finde den underliggende årsag. Dvs. ingen brug af kunstige hjælpemidler men udelukkende naturlig hjælp.

Tag kontakt hvis du vil blive helt fri på en hver måde med dig selv og din krop. Du er nemlig god nok!

Fibromyalgi
Helbredelsen af fibromyalgi, fibromyalgi er helbredeligt med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.
Fibromyalgi er helbredelig. Det er signaler fra det ubevidste underbevidste sind som leder direkte til den underliggende årsag.
Fibromyalgi kan forekomme på flere måder men et, har signalerne tilfælles, de er alle symptomer der kommunikeres fra det ubevidste i det underbevidste sind til det bevidste sind.
Der findes mange behandlingstilbud fra læger til alle mulige andre alternative behandlere der alle udfører symptombehandlinger. Alt sammen lindrende behandlinger –
Årsagsbehandling via hypnoterapi, er det der skal til for at blive rask. Principielt er det, det eneste der ikke er alternativt.
Ofte er det meget stædige og eller vrede mennesker der rammes af fibromyalgi.
Det er meget muligt, at du selv eller dine omgivelser siger, du altid er glad og det er også fint nok. – men kan du sige ja til at du bare en gang, har været stædig eller vred så eksisterer det eller de programmer altså i dit underbevidste sind. Men de er altså ikke selve hovedfølelsen de er bare forgreninger, der leder dybere ind til hovedstammen af den fundamentale følelse.
Det bedste du kan gøre for dig selv, er at have selverkendelse. For så er du, klar til at blive befriet fra dine smerter og få et roligt liv.

Tag kontakt og bliv fri, smertefri.

Fobier er angstbetonet mentale ubevidste programmeringer, hvis opgave er, at skræmme personerne, som har fobier til at ”tro” noget slemt, kan ske i specifikke situation.

Eksempel: Mange er bange for en lille mus, rotte eller en edderkop og hver gang de ser en, føler de en frygt. Med nogle behøver man bare, at tale om en af dem og personen med fobien, vil begynde, at føle sig meget utryg og begynde, at føle angsten. Det kan brede sig til ondt i maven, tør mund, rysten, vrede, ked af det hed, irritation, svedige hænder samt andre steder.
Fobier er tydeligt en overflødig følelse af følelsen af angst. Meget ofte er netop en af de nævnte fobier opstået fordi ens mor, bedstemor, tante, pædagog eller anden havde reageret på en måde der ikke var hensigtsmæssigt barnet som man sandsynligvis var blev forskrækket over den anden persons reaktion og derfor opstod fobien. – men naturligvis findes der massevis af forbier og hvordan de er opstået, er kun, at finde ud af med hver enkelte person.
Alle fobier helbredes med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.


Foredragsholder kan du arrangerer
, at få ud i dit lokalområde. Således vil i alle få den oplevelse, at lære de mest fundamentale ting om jer selv og om hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.
Hvis du kender et sted hvor der er plads til en pæn tilhørerskare så kommer Frederick gerne ud og fortæller, forklarer og besvarer alles spørgsmål.
Det er en typisk en kæmpe aha oplevelse, at stå ansigt til ansigt første gang med en hypnotisør. Folks forventninger går gerne i alle mulige retninger, de forstiller sig alle mulige ting og andre er helt afventende.

Tag kontakt til et foredrag.

Forhold redet med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.

For tidlig sædafgang afhjulpet med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.

Frigiditet helbredt med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.

Frygt afhjulpet med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.

Fysiske tegn / symptomer / signaler / manifestationer helbredt med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.


Fænomener, mirakler, spontan healing og som det er med de fleste fænomener så er der en rationel logisk forklaring når en person, som er erklæret uhelbredeligsyg pludselig bliver rask, helbredt med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.


Følelser som er positive, fungerer som belønnings signal og positive biologiske harddisk. 
Det er her de positive programmeringer og din positive viden lagres.
Og programmeringerne der ikke er positive fungerer som opmærksomheds signal med destruktiv og selvdestruktive opgaver. De lagres på bioharddiskens følelser der ikke er positive.
Alle slags følelser fungerer også som ledetråde med et meget nøjagtigt indre ur til nøjagtigt, at finde ud af hvornår noget, er blevet lagret, hvad det er og hvad der skete på tidspunktet. Tilgangen hertil, er med hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.


Fødsels depression er noget der rammer både mænd og kvinder. 
Alle slags depressioner er ubevidst kommutation fra det underbevidste til det bevidste om noget ikke fungerer positivt.


Fødsler kan ske på den naturlige måde, på den kunstige hospitalsmåde med at presse som også jordemødrene facon typisk er eller ved kejsersnit.
Kejsersnittet er oprindeligt opfundet for at rede mor og barn hvis babyen ikke lå rigtigt men i dag anvendes det også af kirurger der vil tjene nogle hurtige ekstra penge. Frederick talte med en nyuddannet jordemoder der uden hendes viden, havde hindret en kirurg i, at udfører et kejsersnit fordi hun forsikrede den vordende mor, at alt, var perfekt og løb helt efter planen. Så uden hendes viden havde den ny jordemoder mistet venskab blandt hospitals personalet. Ja man skal passe på med at gøre det mest korrekte.