Hypnotisk behandling

Analyserende årsagsfindende hypnoterapi bliver personaliseret specielt til dig!
Jeg ser frem til at hjælpe dig til at hjælpe dig selv.

Jesper Frederick Carøe, instruktør af hypnose, hypnoterapi og analyserende årsagsfindende hypnoterapi, arbejder ikke med scripts.

Send en e-mail eller ring på tlf. nr. +45 23458485 med en Smartphone eller IPhone, kan du klikke direkte på tlf. nr. Og ringe op med det samme og få en tid til at blive mental fri sund og rask.

Det er lidt spøjst men mange af mine klienter, har inden jeg ser dem, ofte, hver uge i årsvis været i psykologiskbehandlinger, i psykiatrien eller prøvet alle mulige andre former for symptombehandling.
Andre igen ind og ud af hospitaler i et væk, rejst jorden rundt for, at få hjælp af en eller anden de har hørt om der kan noget tilsyneladende uforklarligt.
De har brugt massevis af tid og penge. Og endelig finder de frem til analyserende årsagsfindende hypnoterapi og mig. Og som noget af det første, spørger de ofte; hvor lang tid tager det?

Svaret er jo individuelt og husk på, at alle psykiske og fysiske ting hænger sammen. Så dets længere du ikke har været frisk og des flere symptombehandlinger, du har modtaget dets mere omhyggeligt, vil vi samen rydde vi op på alle hylder på en gang. Det gør vi så hurtigt som du overhovedet kan. Nogle mennesker er lynhurtige og andre med nogenlunde de samme symptomer, går ikke så hurtigt.
Så svaret på hvor lang tid det tager, plejer jeg, at besvarer med; hvor lang er en snor?

Ved tidsbestillingen reserveres to tider hvoraf i den første ryddes der op i og den anden sikrer vi os, at vi fik det hele med.
Hvis der er noget, vi ikke fik med i den første session. Så finder vi lige ud af hvordan det kan være og ordner det. Booker endnu en session til at sikre os, at nu er det hele i orden indtil det er det.

Ofte skal folk kun have nogle få sessioner og ofte, er alt ordnet allerede i den første session og så tager den anden session kun en halv til en hel time, der er dog undtagelser.

Jeg ser med fascination på specialopgaver.
Det betyder, at nogle klienters symptom liste, kræver mere opmærksomhed og nogle, skal tages bid efter bid over lidt længere tid og meget sjældent andre over meget længere tid som når noget fysisk skal genopbygges.
Dem hvor det er over meget længere tid, er typisk der hvor det autoimmunforsvar, har destrueret så mange nerver og nerveisolation, at det fysisk, tager tid inden nervecellerne, igen er udvokset. Før en opfølgning kan tage plads.

Behandlinger der går hurtigt:

Alle de enklere opgaver, tager typisk kun nogle få / en sessioner. Svære depressioner, angstneuroser, paranoia, skizofreni, kræft, allergier, PTSD og fobier regnes som noget der er hurtigt og enkelt, at afhjælpe. Ja! Du er sikkert meget glædeligt overrasket lige nu men vi mennesker, er faktisk meget enkle. Ja! når man forstår det fundamentale af sin profession, hobby, sport så er det jo enkelt om det er fodbold eller analyserende årsagsfindende hypnoterapi.

Den første session varer ca. 2 til 3 timer og en opfølgende session ca. en halv til en hel time dog med undtagelser hvor opfølgninger anbefales til der er ryddet helt op og klientens immunforsvar, er helt i top kan endnu en session blive nødvendig.
Det anbefales, at du forventer, at løse dine ting meget hurtigt, og taget i betragtning, at du sikkert, har ”prøvet” alle mulige andre behandlingsteknikker. Muligvis også set hypnotisører eller sågar hypnoterapeuter, at du helt har forstået, at når du, vil blive hjulpet af mig, så forstår du, at der er kun en der kan hjælpe dig og det er dig selv. Vel og mærke med hjælp af mig og min fundamentale unikke viden om analyserende årsagsfindende hypnoterapeut.

Jeg arbejder ikke med scripts. Den analyserende årsagsfindende hypnoterapi, vil blive personaliseret helt specielt til dig og ingen andre end dig.

Analyserende årsagsfindende hypnoterapi koster 1000.- dkk i timen.

Det her, er det du vil opleve i den første session:

Først laves et interviewe hvor der stilles fundamentale spørgsmål. Jeg har ikke brug for en livshistorie. Faktisk foretrækker jeg at afbryde hvis jeg allerede har nok oplysninger så vi hurtigt, kan komme videre.
Det er ligegyldigt hvad du gerne vil have hjælp med så er det standart spørgsmål afhængig om du er mand, kvinde eller barn. Ved konsulentbistand for koncerner, er der helt andre spørgsmål.

Altså! først interviewet derefter lærer du selvhypnose hvorefter, du vil blive guidet til de underliggende årsager af de ubevidste adfærden som du vil have løst.
Når alle dine målsætninger, er opfyldt, sikres at alt, er som aftalt, forventet, accepteret, integreret og lagret dybt i dit underbevidste sind på en hver måde.
Ved denne metode, vil du få ryddet op på alle hylder på en gang.

Alt hænger sammen som perler på en snor og med denne metode, vil du, blive guidet til selv, at løsne knuden op så alle perlerne rasler af på en gang. I dette tilfælde står perlerne altså for symptomer og adfærden der ikke er positive.
Så det afhænger af hvor meget der trænger til at blive ryddet op i om hvor lang eller kort tid det tager.

Jeg fortrækker, at gøre mit arbejde ordentligt.
Den første session tager ca. 3 timer og en opfølgende session ca. 1 time men hvis der er uberørt ballast i rygsækken i anden session som der sommetider, kan være, vil det sikkert også tager længere tid end 1 time og så skal der en tredje session til for, at sikre alt, er som det skal være.

Når alt er ryddet op og du kommer tilbage til her og nu, vil jeg spørge dig hvad der gør dig bange og ked af det, dit svar vil være; ikke noget og grine af den befriende lykkelige følelse.

Du vil efterfølgende selv lave din selvhypnose når du har lyst. Det er ikke et must men et redskab der sikre indre ro, sundhed, godt immunforsvar og mentalbalance. De klienter der gør som anbefalet, vil også lære nogle teknikker, de vil bruge resten af deres liv når de har lyst.
Bliv angstfri nu! Tag kontakt med det samme og få en tid til ny sundhed.