Bedste betingelser for en sund graviditet

Kromosomers betingelser for en sund graviditet kommer fra de genetiske koder styret af programmeringerne lagret på følelserne.

Vi er udsprunget fra en sædcelle og en ægcelle med normalt hver 23 kromosomer, der er fyldte med arveligkodemasse, der er indkodet af forældrenes forplantningsprogrammeringer. Når æg og sædcellen fusionerer bestemmes kønnet af det mandlige kromosom nr. 23 til om det skal være maskulint XY eller feminint XX.  Kvindens 23tyvende kromosom heder normalt XX og når de danne par, er der 46 kromosomer.

Spontane aborter skyldes ofte kromosom afvigelser. Dets ældre forældrene er, des støre risici, er der for kromosom afvigelser, siger lægerne men er det nu også rigtigt. Men lad os tage første ting først. En ufrivillig abort, kan også skyldes pludselige choks, voldsomme lyde og andre ting der kan aktiverer følelser der ikke er hensigtsmæssige. Nogle børn fødes hvor det ses, at der er sket noget der har ændret den normale udvikling af cellesammensmeltningerne på de forskellige tidspunkter i udviklingerne.
Ældre forældre siges, at have større risici for, at have afvigende kromosomer. Det er sikkert rigtigt men det skyldes, deres mentale programmeringer der ikke er positive på deres følelser. Og via årsagsopsøgende hypnoterapi er det typisk let, at finde de underliggende programmeringer og ændrer dem og sikrer sig de bliver positive programmeringer.

Jo bedre følelsesmæssig mentalbalance forældrene er i med sig selv, des bedre forudsætninger for positive forplantningsprogrammeringer.
Det er den årsagsopsøgende hypnoterapeut Jesper Frederick Carøes logiske tese.
Alt kan forklares når vi ser på den logiske kronologiske orden!

Fusionen skaber en celle med proteiner rundt om DNA molekylet hvori de arvelige generer, er lagret.
I dag ved vi, at mennesker tilfører nye gener gennem livet og at årsagsopsøgende hypnoterapeuter, kan pin pointe ganske bestemte koder / programmeringer på en følelse i DNA’et.
En genetisk kode i et menneske der verbalt, kan kommunikeres med og guides.
Personen ændre selv det specifikke gens kode til en hensigtsmæssigt kode guidet af en årsagsopsøgende hypnoterapeut der har den funda-mentale-forståelse.

Dette er videnskabeligt bevist og derfor indiskutabelt!
Genetiske koder er følelsesbetonet og derfor typisk lige til at finde når man har den funda-mentale forståelse. Vil du også gerne have den funda-mentale forståelse om dig selv og dine medmennesker?

Tag kontakt nu så du og din partner, vil forstå betydningen og få løst budskaberne af jeres underbevidstheds underbevidste sinds kommunikation.
Send en E-mail eller ring på tlf. nr. +45 23458485 med en Smartphone eller IPhone, I kan klikke direkte på tlf. nr. Og ringe op med det samme og få en tid til at blive mental fri sund, rask og helt klar til at få sunde børn.