Indledning

Velkommen til go2hypno.com her vil du finde et bredt udvalg af hypnotiske erfaringer samt oplysninger om motiverne, politikerne anvender for at ignorer massevis af evidensbaseret videnskabelige faktas.

Så er du klar til hypnotiske aha oplevelser?

Der findes stadig mennesker der siger, at de ikke ”tror” på hypnose.  
At de ”tror” de ved eller at de ved, er funda-mentalt meget forskelligt!
Sig til dem; Når du nu kender så meget til hvad hypnose er, så forklare mig hvordan det kan være det “ikke” virker. Det bliver interessant for dig, at se om personen så har selverkendelse eller ej.  

Der er også nogle der ”tror” de ikke kan hypnotiseres.
Her er altså nyhederne de har brug for at hører. Alle der kan lære noget, kan hypnotiseres af den simple grund, at hver gang vi lærer noget, er vores kritiske sans blevet omgået, vi har accepteret den ny viden. For at omgå vores kritiske sans og acceptere den nye viden som korrekt, lagrer vi den på en følelse. For at lagre informationer eller forandre dem, er vi i dybere hypnose end da den forrige indlæring, blev lagret. altså er vi i hypnose hver gang vi lærer noget nyt.

Jamen der er nogle der ikke kan hypnotiseres. Nej!
Der findes en hel del forskellige slags computersystemer og der findes også en hel del forskellige slags menneskelige styrersystemer.
De fleste hypnoseskoler uddanne hypnotisører og hypnoterapeuter med at der findes 2 slags personlighedssystemer.
Nogle hypnose instruktører påstår det er et spørgsmål om den rigtige hypnotiske dybde men det er kun deres undskyldning for, at de ikke har lært om de andre menneskelige styresystemer.
Der findes en hel del forskellige menneskelige styresystemer og derfor findes der også flere funda-mentale tekniker afhængig af hvilken slags klient man som hypnoterapeut hjælper.
Denne profession er let at sammenligne med fodbold. Alle der kan sparke til en bold, kan kalde sig fodboldspiller men som du ved, er der også enorm stor forskel på fodboldspillere. så for at sikrer dig en dygtig hypnoterapeut, er det en god ide, at se på scoretavlen i form af hvad der tilbydes hjælp med eller fra.

Giv dig god tid til at se hvor dybsindig informationen her på hjemmesiden er. Det giver alt sammen god mening.  Er det eksempelvis ikke forbløffende at sundhedssystemet helt og aldeles undlader, at arbejde med det vigtigste organ som styrer alt?

Der laves endeløse indsamlinger til endeløse medicinske eksperimenter der allerede er dokumenteret fiaskoer før de går i gang. alligevel donorers der massevis af penge og kendte uden kendskab til noget som helst, står frem og får masserne til at følge dem. Det er hypnotisk  masse manipulation og misbrug af Tv-mediet. ledelsen og direktøren burde sættes af og nye få etisk korrekt kontrol. 

Kræft forskere er stået frem og sagt, at de vil aldrig finde en medicinsk kur mod kræft. Det findes sort på hvidt men ikke alle forstår det de læser.
Samtidigt at det også dokumenteret, at kræft er psykisk betinget og hurtigt at helbrede uden nogle bivirkninger.

Det forbløffende er, at så mange mennesker ikke analyserer men bare følger den foran uden et eneste fornuftigt spørgsmål men nu er du altså kommet hertil.

Tør du skille dig ud?
Se mere under fakta, Askepotsyndromet.
De fleste mennesker er ”bange” for ikke at høre med i fællesskaber. Og netop disse mennesker, er lette, at manipulerer og lader sig let udnytte. Her vil du lære at sige fra og til. 
Du vil lærer at ændre dine valg fra følelsesmæssige valg til analytiske, rationelle og logiske som du naturligvis lige nu synes, vil virke mest fornuftigt, at gøre. For det giver jo god mening!

Herunder og på de mange interessante alfabetiskordnet sider under kapitlet diagnose, vil du finde enkle logiske svar og se eksempler på spørgsmål de fleste mennesker stiller og hvis du ikke finder det du søger svaret på, så send en lille e-mail eller bare ring. Det er ganske gratis!

Send en E-mail eller ring med det samme på tlf. nr. +45 23458485

Vil du gerne lære, at forstå den vigtige sammen hang mellem sygdom og helbredelse via analyserende årsagsfindende hypnoterapi?

Ved du, at intelligens kan principielt sammenlignes med selverkendelse?

Føler du dig provokeret, når du hører andres viden ikke svarer til dine egne meninger og holdninger
Naturligvis er det ikke hensigtsmæssigt, at blive vred, irriteret, bange eller ked af det og det ved du også godt men er du også selv bevidst om det?
Hvis du selv er klar over det, så er du allerede på vej til det tredje afgørende skridt til at forbedre dit liv!
Nu undrer du dig sikkert over hvad de to første skridte var. Det første skridt var netop selverkendelsen af, at du ikke føler dig godt tilpas og derfor søger du kvalificeret professionelt hjælp her på denne hjemmeside som det andet skridt. Dit tredje skridt, er naturligvis så, at du nu bestiller tid til dit livs forløsende ahaoplevelse hvor du vil lære det funda-mentale af hvordan du og andre mennesker fungerer.

I snart 20 år har jeg hypnotisk hjulpet folk.
Mange ”tror” de ved hvordan det kan være deres symptomer er opstået. Jeg har endnu ikke oplevet, at en eneste klient bare kom i nærheden af, at have ret af deres egne forventninger. Så stor er deres lettelser og ligeså deres overraskelser når det går op for dem hvad det i virkeligheden skyldes, hvor let og hurtigt det er, at afhjælpe.

Når du informerer dig her så husk, at læs med åbent sind.
Så vil det hurtigt gå op for dig, at det alt sammen, er baseret på sund naturlig logik.
Og husk, at det eneste du her tilbydes er sandheden!

Du har nu fundet frem til hjemmesiden der er fyldt med viden der ikke svarer til de vidt udbredt uddannelsessystemers falske teser, meninger og holdninger du ellers modtager i de falske nyheder.
Meget kan der siges om Trump men han har altså ret om, at pressen laver falske nyheder.
Se nu bare de 119 års evidensbaseret resultater, at der findes ingen medicin mod kræft. vi ved alle, at den medicinske cancer kode ikke er knækket. Det betyder, at lægerne ikke har noget der vil gøre dig rask.  Alligevel anvender lægerne massevis af medicin som de ved ikke fungerer. Og som 3 ud af 4 læger ikke selv vil tage. Hvis det ikke er kvaksalveri vil jeg gerne høre hvad du så mener det er. Jeg fik et forslag der lød sådan her: Statsautoriseret bedrageri.
Og netop pressen dækker over dem. Pressen skriver forventende om de nyeste forsøgs mediciner der ”ser” lovende ud men hver gang falder til jorden i de endelige tests. Aktiemarkedet stiger optimistisk og falder brat når sandheden offentliggøres og patienterne skriger. Spekulanterne tjener penge.

Så husk, at være selektiv og rationel når du i fremtiden læser, hører eller ser nyhederne.
Der tages såkaldte eksperter ind i TV studierne som ikke kan besvare de aktuelle spørgsmål. De svarer  i stedet med, “jeg tror, mener, kunne være, har en tese, min holdning er, tror, ideologien“. Når du hører et andet menneske anvender bare et af de kursive markerede ord, så fortæller de uden de selv ved det, at de ikke ved noget som helst om det de taler om.
De ikke ved noget men har mange meninger, holdninger, synspunkter, teser og tro om deres ideologier måske kan eller en dag vil bla bla.
Lægelige propaganda,  TV programmer der er styret af den farmaceutiske industris lobbyister.

Besættelsesmagten i Danmark 2023.

Når pressen skriver; at filosofer og læger siger, at placebo ikke kan forklares. Så er det det samme som hvis pressen citere en murre som ikke forstår hvordan en forbrændingsmotor fungerer og at det derfor ikke kan forklares. daaaaa! 
Og igen; når pressen skriver; at ingen kan forklare hvordan det kan være, at nogle mennesker spontant, bliver helbredt fra mange forskellige typer kræft.
Så betyder det i virkeligheden, at lægerne der udtaler sig ikke ved det fordi lægerne ikke forstår det funda-mentale af hvordan mennesker fungerer. Lægerne undlader at lærer noget som helst om det vigtigste organ, hjernerne! 
Så kan vi jo undrer os, at pressen ikke spørg mig. Jeg kan i enkeltheder let forklarer hvordan folk spontant helbredes fra mange typer kræft. jeg har 20 års erfaringer i at hjælpe folk fra flere (u)helbredelige nocebo effekter end jeg har tal på. Men fake news og det er hver eneste avis i Danmark, hver eneste TV-station der alle er farvet, som om vi er besat af en fascistisk udelands militærovermagt.
Så vågn op og indse, at tingene er langt fra som du har fået at vide inden du fandt denne hjemmeside. 

Formidlingen af videnskabelige faktas samt mine unikke erfaringer, er fascinerende interessante.
Her på denne hjemmeside, bliver der altså også ruske lidt op i de politiske agendaer der for profit tydeligvis koster mange tusinder af danskere livet hvert år. Ombudsmanden og fagforenings lederne ignorer også de indiskutable evidensbaseret korrupte politikeres agendaer hvilket, sandsynliggøre de også bliver smurt af farmaceuternes lobbyister.  

Pressefrihed i Danmark er fake news!

Se om du kan få en avis til at printe sandheden om hvordan det kan være analyserende årsagsfindende hypnoterapi er den fundamentale behandlings form hvor de egentlige årsager til depression, skizofreni, kræft mv. vil blive løst?
Så vil også du finde ud af, at pressefrihed bare er et ord der ikke har den betydning det siger. Mens de resultatløse mediciner der giver massevis af bivirkninger således, at massevis af andre mediciner kan sælges. Det skriver aviserne gerne pro-reklamistisk om. 
Hvis du selv finder ud af hvilke aviser der har eks. politikere som redaktører så ved du hvilke aviser der er mest korrupte og umuligt, at få en fornuftig artikel trykt i.

Se de mange gode eksempler på hvad der nu er, at sige om sygehusvæsenet og medicinsk forsknings manglende etiske grænsekontrol.
På mange områder kan det sagtens sammenlignes med middelalderen. Det skyldes mest lobbyinteressekonflikterne men sandelig også solidaritetens magt faktor.
De fleste mennesker er flokdyr der følger lederen uden spørgsmål. Så nu har du kun en ting, at gøre og det er at se på dig selv. Hvem er du?
Er du flokdyret der følger lederen eller er du en selektiv personlighed der helt følger dine egne veje? Her findes ingen rigtigt eller ikke rigtigt svar men vær ærlig over for dig selv og besvarer spørgsmålet for dig selv.

Giv dig tid til at se de mange fascinerende og logiske aha oplevelser på de mange sider der venter på dig.

På grund af den statsautoriserede  mafia er jeg nød til at skrive, at jeg fraskriver mig et hvert ansvar om informationerne på denne hjemmeside go2hypno.com er uden ansvar. Har du spørgsmål om noget så tag kontakt.

Tilbage til forsiden.