Valgløfter med dødelig effekt

Husk at cancerkoden er allerede knækket uden for sundhedssystemets regi. Så i stedet for at fejre og inkorporere behandlingsmetoden som virker gives der valgløfter med dødelig effekt hvor der sættes alt ind på, at fejlbehandlingerne forsat anvendes.  

Din første tanke er; hvordan kan det være jeg ikke har hørt om det før eller først nu eller det kan ikke passe fordi så ville du da havde hørt om det før.

Så lad os lige sammen kort analyserer hvordan det hænger sammen ved, at bruge udelukkes metoden og så se logikken i hvordan det kan være, at sundhedssystemet ikke har integreret metoden der virker men i stedet fastholder metoderne som du og jeg ved patienterne dør af.

Støt brysterne og knække cancerkoden, er de smarte slogans hvis formål, er, at fanger folks opmærksomhed til de store landsindsamlinger som du selvfølgelig, har hørt om og netop derfor ved du altså med stor overbevisning, at sundhedssystemet ikke har knækket koden?

Altså ved du med stor overbevisning, at sundhedssystemet, har fejlet lige så længe du kan huske det og i øvrigt, hvis sundhedssystemet havde knækket cancer koden så ville du havde hørt om det.

Kan du så finde en logisk forklaring til hvordan det kan være Mette Frederiksen og andre politikere, vil ansætte flere kræftlæger når hverken lægerne, forskerne, kirurgerne, farmaceuterne eller andre ansatte i det statsautoriseret bedrag ikke kender koden til at knække canceren?

Kirurgerne fejlopererer helt bevidst massevis af mennesker hver eneste dag.

Kirurgerne ved operationerne ikke vil helbrede patienterne fordi lægerne, har jo ikke knækket cancer koden en eneste gang. Altså slår de bevidst massevis af mennesker ihjel hver eneste dag på danske hospitaler præcist som på alle andre landes hospitaler der er underlagt WHO’s retningsligner. Husk at stem på x det er ligegyldigt hvilken politiker, da de alle sammen indtil nu, har kørt den korrupte lobbyvej og modtaget enorme summer i bestikkelser fra det farmaceutiske cirkus.

Det er som at sælge en tur til Månen eller Mars og raketterne, bliver ved med at ramme forbi. Så er der nogle smarte sælgere der finder på nogle i ørefaldende store salgskampagner, to for en til Mars. Jo tak men har i knækket koden til at ramme? Alle de forudgående raketter, er jo røget langt forbi. Nu skal du bare se – når man går på Månen, er du næste helt vægtløs og du kan hoppe meget langt. Jo – men hallo du, er der nogen sikkerhed for, at raketten rammer? Selvfølelig er der forud en masse oplevelser, test og så skal i træne med rumdragt i en swimmingpool og i badeværelset, er der tilhørende ikke en sauna men to saunaer. Jo men har i rent faktisk sendt nogen der op eller er de alle sammen røget forbi? Hey der er naturligvis også den store fotodag hvor der tages en masse billeder af jer iført rumdragterne, der er også månebilen i vil blive vist frem i. lyder fint men fungerer raketterne nu? Den nyeste raket, er 30 % mere præcis og så er der, hvis i bestemmer jer nu et statsligtilskud der vil gøre det hele billigere. Jo men du taler om Månen og jeg vil til Mars. Der er man vel ikke vægtløs men snare tankeløs.

At sælge sand i Sahara, er betegnelsen på en lidt for dygtig sælger. At sælge raketter der flyver forbi deres mål eller cancerbehandlinger der ignorer årsagernes faktum så patienterne dør, er lidt for dygtige interessegruppers lobbyisters agendaer af lokkende fortjenester for kirurgerne.

De tjener en masse penge ved, at være følelsesmæssige iskolde ud over, de ikke har nogen selverkendelse. Og åbenbart synes Mette ikke at det går hurtigt nok med at slå befolkningen ihjel så hun, vil have endnu flere ansat til at klare jobbet.
Askepotsyndromet spiller også en meget stor rolle i Mettes beslutninger.

Vi kender alle sammen til de enorme lobbyøkonomiske interesser i sundhedssystemerne verden over og de taler helt for sig selv.

Politisk korruption er desværre meget mere udbredt end de fleste nogen sinde har overvejet.
Undrer du dig nu om det, er korruption der driver dem eller kan de ikke se den samme logik som vi andre?

Citat: direktøren for kræftens bekæmpelse; Vi finde aldrig en kur imod kræft.

Den videnskabelige dokumenteret og struktureret resultatløse medicinske kræftforskning, er endelig nået til erkendelsen, at en medicinsk mirakelkur ikke alene er urealistisk men helt umuligt og at de aldrig vil finde en medicinsk helbredelsesmetode.
Direktøren forsatte og udtalte, at folks eget immunforsvar, er det bedste til at bekæmpe kræftceller. Hvilket er et enorm positivt skridt eftersom alle læger, har hørt om kræftpatienter der spontant af (u)forklarelige grunde, er blevet helbredte uden lægernes indblandinger.

Hermed er det bekræftet hvad jeg hele tiden har sagt og i øvrigt bl.a. har hjulpet mine klienter med siden år 2003. Via analyserende årsagsfindende hypnoterapi.
De spontane helbredelser som lægerne ikke forstår eller kan forklare, er jo dagligdag for os analyserende årsagsfindende hypnoterapeuter.
Mine klienters guides til at finde de mentale programmeringer i deres underbevidste sind som logisk nok også styrer alt deres fysik. Og kræftknuder er fysiske signaler skabt af det underbevidste sind.
Jeg hjælper altså mine klienter til at have et godt immunforsvar og således forbliver de sunde og raske også helt immune imod eksempelvis covid-19 virus som i øvrigt, er en RNA virus og netop derfor kun kan helbredes af ens eget immunsystem.

-men hvad er frihed og demokrati når landets politiske ledere ignorere faktas, støtter og giver midler til egne interesser frem for logikken som det herover så tydeligt fremgår?

Landets avisers fake News, er tydelige eksempler på misvisende manipolerende agendaer når de eksempelvis promoverer, at en ny bestrålingskanon, er næsten helt ufarlig som de pludseligt fandt på i begyndelsen af februar 2019. Næsten helt ufarlig?
Gad nok vide om avis redaktørerne, sundhedsministeren, justitsministeren eller sågar statsministeren for ikke at tale om alle de embedsfolk og læger der står bag inkorporationerne af alle disse dokumenteret fejlbehandlinger selv ville accepterer, at blive bare lidt bestrålet?
Måske de lige vil demonstrere hvordan maskinen fungerer på dem selv?
Vi ved jo, at 3 ud af 4 læger ikke vil modtage deres egne behandlinger. Så hvad mon politikerne så gør.

Faktas er, at bivirkningerne efter bestrålinger er dokumenteret livsfarlige.
For hver dag efter en strålebehandling forøges risikoen for blodpropper og hjerteslag ifølge en for længst afsluttet 20 års lang svensk dokumentation.
Bestrålinger svare til at hamre store rødglødende søm ind i kroppen eller kraniet så kræftcellerne bliver brændt væk og så ”tro”, at det helbreder.
Så i stedet for store søm bruger de nu mindre rødglødende søm. Aviserne lyver altså om risikoerne med sloganet ”næsten” helt ufarlig. Fake News.

Den danske entertainer Jacob Haugaard blev verdensberømt, da han demonstrerede det politiske vandvid ved at love, at hvis folk stemte på ham, ville de får medvind på cykelstierne.
Jeg var da i Frankrig og franskmændene elskede historien om medvind for i det mindste var Jacobs budskab ganske klart. Og det kan vi grine af men hans pointe var netop, at demonstrer hvor tåbelige politikernes valgløfter kan være.

Mette Frederiksen og mange andre karriere politikere i Danmark samt andre lande bruger også valgløfter der er så umoralske, at ingen ord dækker deres bedrag eller deres manglende empati for deres egne vælgere. Det der gælder for dem, er, at vinde valg, debatter og at de selv, kan tage af kassen.
Hvis Mette & co. gennemfører de videnskabelige dokumenteret vandvittige valgløfter. Så vil det resulterer, at mange flere mennesker, vil blive slået ihjel med lægernes hjælp.
Mette vandt og lukkede i stedet Danmark. Kirurgerne stoppede arbejdet og alt i alt, var der pludseligt langt flere som overlevede end de andre år i samme periode. Hvilket netop beviser, at kirurgerne normalt tager livet af massevis af mennesker.

Hallo! hvad skete der med proklamationerne fra direktøren for Kræftens Bekæmpelse? Ja! Det er netop pointen. De nyheder holdes nede og direktøren erstattes af en uden moralske skrupler eller nogen form for selverkendelse.
Folks egne immun systemer, er det bedste forsvar imod kræft og covid-19 det viser videnskaben jo tydeligt og indiskutabelt!
Så hvordan kan det lade sig gøre, at skjule noget så betydeligt og som ovenikøbet ligger frit fremme så alle borgerne, kan se det? Fake News, bedrageriske valgløfter og farmaceutisk misinformation, lobbybestikkelse samt bedragerisk ledelser censur af hjemmesiderne der proklamerer sandhederne.

Vi er muligvis alle lidt naive ind i mellem og ikke så få, er overbeviste om, at hvis der virkeligt, er sådan et stort bedrag så ville journalisterne, tage sagerne op, skrive og tale om det. Det er bare lige det, at det ikke er journalisterne som styrer hvad der skal tages op og offentliggøres. Redaktørerne er også sommetider eller rettere mange gange underlagt en bestyrelse som har deres egen interesse agendaer. Ja! Selv DR har en bestyrelse. En bestyrelse der er i alvorlige interessekonflikter med hvad der er etisk korrekt. Hvem er der så tilbage? Små hjemmesideejere, nogle få internetaviser som skriver ud fra deres interesser og som jeg der frygtløst skriver om de enkle sandheder.
Når farmaceutiske firmaer har mange milliarder af Euros i overskud, er det en smal sag, at bestikke samtlige embedsfolk, redaktører, læger, politikere mv. på deres vej for at opfylde deres egoistiske ønsker om mere. Faktisk behøves den meget bestikkelse ikke da der anvendes flotte historier om supersygehuse, ambulancer med indbygget månekøretøjer.
Alle ved dog, at på supersygehusene vil de foretager sig nøjagtigt det samme som på de gamle små lokale de nu har lukket landet over men det lyder jo flot med alle de penge de har brugt på at gøre raketten 30% sikre. Sikrer end hvad?

Hvem er det der ikke vil accepterer forskernes selverkendelser?
Landets systemets ledelser er fyldt med solidariske ledere med egne meninger om retningen de vil fører deres solidariske følgere som ”tror” på, at vejen deres ledere tager dem ikke er den forkerte.
De findes i hele sundhedssektoren lige fra landmændene der dyrker føden til forsøgsdyrene, dem der fodre dem, der eksperimenterer med dem, dem der dagligt slår dyrene ihjel, dem der destruerer dem, dem der parker pillerne, dem der udvikler pillerne, dem der mikser produkterne, dem der bygger maskinerne, dem der sælger medicinen til apotekerne og lægerne, dem der bestemmer hvilke piller der må bruges, dem der transporterer pillerne, sygeplejerskerne der sorterer piller til de indlagte og lægerne der ordinerer pillerne, lægerådene, lobbyister, fagforeningslederne, embedsfolkene, politikerne + aktionærerne der er interesseret i profit.
Der er med andre ord mange mennesker i managen i sundheds cirkussets system, mange forskellige selvstændige cirkler, loger, foreninger osv. som er involveret i det medicinske cirkus og er indkomstafhængige af et system, vi ved er 100 % overflødigt når det kommer til kræftbehandlinger og naturligvis også mange andre sygdomme eftersom vi nu ved de alle sammen, er nocebo effekter.

Lægerådet, lægestyrelsen, lægemiddelstyrelsen, det medicinske råd og hvad de alle sammen kalder sig for.

Det er dem der godkender giftene og symptombehandlende operationsmetoder der anvendes og saboterer logiske behandlingsmetoder men hvem kan stoppe dem fra dette vandvid når landets ledere manipolerer befolkningen til at ”tro” de vil dem det bedste mens beviserne tydeliggøre det modsatte?

Når onkologerne udfører operationer udenfor deres kompetenceområde, heder det kvaksalveri.

Vi ved kræftlægerne ikke har knækket koden og alligevel forsætter de operativt, at tage livet af folk.

En ung kvinde som gerne vil have børn, får amputeret underlivet ved ganske enkelt, at fjerne hendes æggestokke mv. med en symptombehandling der videnskabeligt, er dokumenteret som fejlbehandling. Efterfølgende kan hun ikke får børn. Er det rimeligt? NEJ!
Er hun blevet helbredt? NEJ!
Har hun været offer for en kvaksalver? JA!
Har hun lært hvad årsagen til at canceren opstod? NEJ!
Kræftlægerne ved jo ikke noget om hvad årsagen er og de forstår da slet ikke sammenhængen. Vi ved de ikke har knækket koden.
Så hvordan kan det være Mette Frederiksen og så mange andre politikere, vil ansætte flere kvaksalvere?

Vi ved det underbevidste sind ved alt om hvad det bevidste sind foretager sig og ovenikøbet styrer det. Det er ikke omvendt og derfor vil det underbevidste sind altid vinde. Hvilket også er grunden til nye symptomer bliver skabt efter symptombehandlingerne og det forsætter lige indtil årsagen bliver hørt.
Denne ubevidste kommunikation gælder ikke kun cancer men alle sygdomme. De fleste mennesker oplever mindre sygdomme i begyndelsen men med alderen, bliver de ofte hyppigere og er det tilfældet, så kommer der også forværrende ubevidste kommunikations signaler som perler på en snor indtil årsagerne endeligt bliver hørt.
Så ved at kræftlægerne ignorer symptomernes funktion sikrer sundhedssystemets ansatte sig flere økonomiske gevinster. Des flere gange de kan behandles des stører indkomster.

Cancerkoden er knækket:
Kræftcellerne skal ikke dræbes men bare have deres oprindelige koder tilbage og det gøres ved, at finde ud af årsagen til at cellerne pludseligt havde fået cancerkodningen.
Der findes KUN 2 slags cancer celler. almindelige cancer celler og cancer stamceller.
Stamcellerne er lederen af samfundet som opretter samfundet af de omkringliggende celler og bliver til en svulst. lederen udfører sine befalinger nøjagtigt som den har fået besked på. hverken mere eller mindre men heldigvis, kan stamcellens koder hurtigt ændres via analyserende årsagsfindende hypnoterapi og genoptage de tideligere funktioner.

Når din læge siger; vi har en ny behandlingstype der er 30 % bedre. Bedre end hvad? skal du huske, at spørge.

Fakta: Der findes ikke nogen ny kræftbehandlings metode i sundhedssystemet.

Ikke nogen ny kemoterapi, personaliseret kemoterapi eller mikrometastager/Micro-metastager. Det er alt sammen noget farmaceuterne, Onkologerne og radiologerne, har fundet på for at gøre det lettere, at sælge med endnu støre fortjeneste.

Så hvis din radiolog forsøger, at sælge dig en bestrålings pakke efter du operativt, har fået fjernet en cancersvulst så er der jo ikke noget, at slå ihjel ud over dig naturligvis og dine raske celler.
Bivirkningerne af bestrålings forgiftning, er forfærdelige og så findes der ovenikøbet ingen Micro-metastager. Micro-metastager er et opfundet ord hvis formål, er, at få endnu flere penge ud af den ny opererede patientens situation. Patienten er ofte stadig så omtåget af operationen, at denne ikke har adgang til sit logiske analyserende sind og får derfor ikke sagt nej ellers tak.

Sandheden om bestrålingerne som folk gladelig bare accepterer men hvis de kendte sandheden om farrene ved eksempelvis brystbestråling, ville kvinderne aldrig modtage denne sindssyge ide. Ej heller mammografi.

Når årsagen er fundet som er opstået pga. en tanke der ikke var positiv i et specifikt øjeblik, så guides klienten til selv, at forandre den specifikke tanke til en positiv tanke og dermed genetableres den oprindelige kodning i cellerne.
I dette tilfælde via den BI, biologiske intelligens.

Jamen hvordan finder man frem til den specifikke tanke og forandrer den vil du sikkert vide. Svaret er at det er noget du selv skal opleve for virkeligt at forstå hvor simpelt du i virkeligheden fungerer eller du tilmelder dig på min uddannelse og lærer hvordan du hjælper andre mennesker til permanent sundhed via analyserende årsagsfindende hypnoterapi.

Selvom hypnose er 100 % naturlig og alle mennesker hypnotiserer sig selv mange gange hver eneste dag så, er alt der har med hypnose at gøre stadig et tabuområde i sundhedssystemet.

Grønne hypnoterapeuter tror ofte, at et sammenarbejde med lægerne, er godt mens de garvede hypnoterapeuter med stører funda-mental forståelse fortrækker, at se hospitaler og superhospitalerne lukket og slukkede.

Klik her og se hvordan fremtidens sundhedsklinikker ser ud eller tag kontakt allerede nu med det samme og bestil tid til en session med analyserende årsagsfindende hypnoterapi her.