Sidste nyt i behandlingen af kræft i kroppen skal du brændes af i toppen

Bestråling af hjernen og bivirkningerne

På landets sygehuse bestråler de nu folks hjerner i forbindelse med lungekræft.
Årsagsopsøgende hypnoterapeuter har hele tiden sagt, at kræft er psykiskbetinget.
Kræft udspringer af mentale programmeringer i hjernen derfor, er eksempelvis cancer selvskabt men nu erkender lægerne det åbenbart endeligt eftersom de nu destruerer de dele i folks hjerner som er relaterede til de steder i folks kroppe hvor kræften sidder.
Med mindre de har taget fejl af hvor lungerne sidder.  Det vil så ikke være første gang.

Det beviser altså, at de på landets sygehusene nu erkender, at kræften udspringer fra hjernerne.
Så hvad ville du gøre?
1. Det meste fornuftige, rationelle og logiske. Finde den mentale årsag via årsagsopsøgende hypnoterapi eller
2. Vil du lade lægerne eksperimenterer med dig mens de brænder dele af din hjerne af?

Udvej 1. vil give dig logiske svar på hvordan det kan være, at det mentale program signalerer til dine hormonproducerende kirtler om at ryste en cocktail sammen hvis resultat, blev et fysiske signal i form af tumorer hvis funktion, er, at signalerer til dit bevidste sind om noget mentalt ikke er optimalt for derefter, at ændre den mentale programmering.
Eller
2. brænde det vigtige kommunikationssignal af således, at nye symptomer vil opstå. For hver symptombehandling hvor årsagen ignoreres, skaber det underbevidste sind et nyt signal lige indtil det endeligt bliver hørt. Sygdomme er ubevidste kommunikationer fra det underbevidste til det bevidste.
Afbrændinger via bestrålinger af centrer i hjernen eksempelvis i mod lungecancer, er endnu en fejlbehandling.

Intelligente mennesker der får tilbudt eller anbefalet, at få centre / dele i deres hjerner brændt af pga. at eksempelvis lungekræft er psykiskbetinget, vil til enhver tid afslå tilbuddet / anbefalingen om, at få sunde dele af deres hjerner brændt af? Er du tosset?

Deltag i et uendelig eksperiment: lad din hjerne blive brændt af med nogen af verdens bedste ingeniørernes avanceret matematik, højpressions afbrændinger så de kan studerer dig. Det kan godt være, at du vil føle dig ”lidt dårlig tilpas, miste håret, blive skide skør eller andet.
Se farerne og bivirkningerne ved afbrændingerne af hjernerne.

 1. En afsluttet svensk dokumentation advarer i mod al brugen af bestrålinger. Bivirkningerne er, at efterfølgende for hver dag forøges risikoen for blodpropper og hjerteslagtilfælde.
 2. 3 uf af 4 læger vil ikke modtage deres egen behandling hvis de selv får kræft.
 3. Vil du risikerer at miste talens brug, synet, hørelsen eller andet ved den dokumenteret fejlbehandling bestråling er?
 4. Intelligente mennesker ser og forstår disse afbrændinger er 100 % bevidste fejlbehandlinger og er ikke at sammenligne med kvaksalveri. Det er kvaksalveri!
  Ved fejlindgribende operationer er der tale om kvaksalveri.
 5. Hvor mange der hvert år modtager beviselige bevidste fejlbehandlinger på landets sygehuse, er altså langt stører end de fleste lige umiddelbart forstår.
 6. Ikke en eneste kræftbehandling på landets hospitaler, kan finde årsagen til hvordan det kan være, at nogle får kræft og andre ikke. Ingen af landets læger, kan give årsagen til hvordan det kan være nogle patienter spontant, bliver raske uden nogen lægelig behandling.
 7. Via hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi, er det typisk let, at finde årsagen i sindet så længe personen, er ved sine fulde fem.
  Så i stedet for at brænde den del af hjerne af, er det 100 % mere rationelt, at anvende delen til at kommunikere med.
 8. Årsagsopsøgende hypnoterapeuter afhjælper mange klienter fra mange tidlige advarsels symptomer inden kræften kan opstå. Og når det er tilfældet kommer det ikke så langt.

Så nu er det altså igen blevet bevist, at cancer er psykisk betinget og igen anvender sundhedssystemet behandlinger der strider i mod alle former for fornuft, logik og rationalitet.

Alle lytterne har en ting til fælles.

Når Frederick er ude og holde foredrag for alle samfundslag.
De har alle mistet tilliden til sundhedssystemet og opgivet deres symptombehandlinger og kvaksalveri.
Alle er enige om, at så længe sundhedssystemet styres af farmaceuternes lobbyister, er der udelukkende symptombehandlinger, at få.
Alle er naturligvis også enige om, at hvis man brækker et ben, skal man ikke opsøge en årsagsopsøgende hypnoterapeut men en dygtig ortopæd kirurg. Og der er også enighed om, at der naturligvis også findes livsredende medicin.
For nylig til et foredrag på et offentlig bibliotek, kom der pludselig en kvinde brasende ind med hendes synspunkter og bemærkninger om min viden. Kvinden som var gået glip af mere end en times foredrag, blev virkelig nedstirret af det udsolgt foredrags publikum. Og alle var klar over, at det var kvinden som havde meninger og holdninger om noget hun tydeligvis ikke forstod noget som helst om – men at netop hun, er blevet indoktrineret til at have disse meninger og holdninger om noget hun ikke forstår logikken af.

Det var meget interessant, at se så mange mennesker som alle helt, har mistet tilliden til lægerne, politikkerne og de alle ved det skyldes farmaceuternes lobbyister.