Gennembrud i forskning af ny kræftmedicin

Fra redaktøren på sladrespalten

Ny kræftmedicin oprindeligt udviklet mod ondt i røven, kan også bruges i kampen mod prostatacancer og underlivskræft. Den nye humbugmedicin, var ellers beregnet til et helt andet markedet men nu, viser nye eksperimenter, at medicinen sikkert også kan anvendes i kampen mod prostatacancer og underlivskræft. Medicinen er kommet gennem de 2 første faser og vi forventer os meget af de kommende etaper. Tryllerylle, hokuspokus, macabre kadavere, stiger aktiemarkedet for udviklingsmedicinalfirmaet Cancerconnard A/S og 22 år senere, har de stadig ikke sendt et eneste produkt på markedet men tjent milliarder af $$$$$$$$$$.
Det er naturligvis alt sammen fiktion med opdigtet navne men et eksempel på hvordan den ene avis efter den næste, sælger aviser samt Tv-læger bedrager befolkningen.
Sundhedsministrene læser desvære fake News og “tror” desværre på det og giver flere penge til denne form for forskning. Læs her hvordan det kan være det er den værst tænkelige beslutning.

Se på alle de videnskabelige blade, som har en masse mennesker ansat til at skrive om fake News. Den ene artikel efter den anden der omhandler titusindvis af ambitiøse ”akademiske” mennesker der ikke kan se ud over næsen af sig selv. De får doneres bevillinger til endnu flere resultatløse filosofier. Resultater bliver sommetider offentliggjort i fake News for derefter, at forsvinder så andre senere gentager de selvsamme resultatløse dumheder. Igen udløses titler som ph.d. eller professor mv. der ikke fører til noget andet end de bruger mange år af deres liv på ligegyldige ting. Når så de grå går på pension og ser tilbage på al den spildte tid, er det ikke så let, at acceptere deres store overraskelse, at eksempelvis allergier, kræft og meget andet er så let, at hele via årsagsfindende hypnoterapi.
En karriere hvor folk er i 30 – 40 år og ikke opnår den funda-mentale forståelse af symptomerne de har forsket, er lig med en fejlet karriere.

Medicinalindustrien lover gang på gang, at deres forskning, er lige ved, at være der. Hvis det klarer næste etape om 3 år så vil det sikkert også klarer den efterfølgende etape 4 år senere.

Om 10 år er der ingen i Danmark der har kræft, lovede direktøren fra Kræftens Bekæmpelse efter opdagelsen af miR 129 i år 2007.
Den nyeste medicinske behandlingsmetode, er aktiveringen af folks eget immunsystem. Sommetider lykkedes det men det er stadig uden, at finde den mentale programmering i biocomputeren. Og vi kender alle resultaterne af symptombehandlinger. Der vil efterfølgende komme flere symptomer som de så kan sælge endnu mere medicin mod som heller ikke virker.

Lægernes mange års undren af spontan healing efter patienterne, har modtaget årsagsopsøgende hypnoterapi, er stadig ikke kommet på programmet i sygehusvæsenet trods den indiskutable analogi. Og det kommer den heller ikke. For ingen årsagsopsøgende hypnoterapeut med respekt for sig selv, vil sammenarbejde med lægerne.
Lægerne har alt for mange interessekonflikter og de har slået alt for mange mennesker ihjel til pludselig, at stoppe. Der er jo ingen af dem der tænker sig om for at finde forklaringen på spontan healing. De har alle hørt om det men de analyserer ikke for 5 øre.

Hvordan kan det eksempelvis forklares, at en lever som er fuld af kræft, pludselig, bliver cancerfri på få øjeblikke?

Frederick hjalp en mand med mere end 90 % kræft i leveren som i løbet af nogle få sekunder næsten et minut oplevede en følelse, beskrevet som en udrensning.
Nogle uger senere, var han til kontrol på hospitalet, der hvor de havde sagt, de ikke kunne hjælpe ham, da der var for meget af leveren der var angrebet af kræft.
Nu var han til kontrol og blev scannet og grinende så han til mens lægerne, var på den helt anden ende og ikke kunne forstå de ikke kunne finde kræften.

Ikke en af lægerne kontaktede Frederick efter, de havde været vidner til spontan healing via hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi. Ikke en eneste af lægerne!

Ikke en eneste journalist stiller et eneste kritisk spørgsmål til lægerne.

Ikke en eneste journalist stiller et eneste kritisk spørgsmål til farmaceuternes lobbyister og forskerne.

Ikke en eneste journalist stiller et eneste kritisk spørgsmål til sundhedsministrene og ja det står i flertal fordi de udskiftes jo hele tiden. Og de laver de samme fejltagelser som deres forgængere. Ingen af dem tjekker faktorerne men følger de samme nytteløse rådgivninger som giver dem penge. Betalende rådgivere heder lobbyister. Når vi andre har brug for rådgivninger betaler vi for det mens ministre får penge for at modtage rådgivninger. Hvis det ikke er bedrag, bestikkelse og korruption så er din … fyldt med chokolade. 

Jo! Frederick stilles i deres tvivl. Dem der leverer varen/helbredelse, stilles der tvivl ved mens de farvede interesse konfliktet journalister, har truffet deres valg allerede inden de sætter sig ind i materialet fordi de allerede har deres agenda.
Så derfor stiller de ikke et eneste kritisk spørgsmål til lægerne, kræftlægerne, forskerne eller til sundhedsministeren.

Et tydelige eksempel, er de danske journalisters næste 1 års ”forsøg” på, at latterliggørelse af den amerikanske præsident kandidat Donald j. Trump.
Alle de danske mediehuses journalister, havde den samme agenda, at stille dumme spørgsmål. På dumme spørgsmål får de dumme svar og det har de vist på dansk TV. De har ikke stillet et konstruktivt, relevant eller imødekommende spørgsmål til den nu siddende præsident af Amerika Donald J. Trump.
De har haft debat programmer på TV. Hallo hvad er et debat program?
Normalt er der en eller flere fra hver side og så udveksles der synspunkter men på dansk TV, laver de debat programmer med såkaldte eksperter i eksempel kommunikation, data og andet men alle deltagerne, havde samme meninger og holdninger som TV-programværten. Så er der altså udelukkende folk repræsenteret fra den ene side. 5 mennesker som alle sviner den anden side til uden de er tilstede. Det er det der heder farvede journalistik!

Hvordan kan det være?

Jo! Ser du journalisternes redaktører og generaldirektører, er farvede og har tydeligvis lobbyistske interessekonflikter i falske nyheder.
Ingen laver så dårlig journalistik med mindre de, har deres helt egne agendaer.

Hvordan reagerer den danske Kulturminister på de farvede nyheder?

Indtil nu ser det jo ud til at være i Kulturministerens lod, at der ”ikke” laves tilbundsgående journalistik i Danmark. Netop fornyelig vrimlede det inde med lobbyister på Christiansborg, kom en minister til at sig, da danske Tv-medier officielt/uofficielt, blev udbudt. Det var ganske enkelt en opfordring om, at markedet, var åbent for bestikkelse. Og hvad laver Justitsministeren så? Tydeligvis ikke en skid! Alle er de samlet under en hat. Så den retfærdige sandhed, vil du ikke finde fra medierne eller Christiansborg.

Og det vil sige, at de selv, har startet nedtællingen til deres egne lidelser og død for tydeligvis, er der mange mennesker i befolkningen hvis børn og kære, der har lit ganske forfærdeligt og miste livet pga. politikerne redaktører, general redaktører og journalisternes personlige holdninger, meninger, opfattelser og agendaer. Derudover vil de netop få de samme nytteløse behandlinger når de bliver syge. Vi har jo flere gange set de ikke kan lægge to og to sammen.

Sygehusvæsenets indadvendte intolerante irrationelle symptombehandlingssystem, styres af lægernes betalende rådgivere kaldet farmaceuternes lobbyister.
Sundhedsmagasinet på DR1 bliver styret af læger hvis agendaer er tydelige. De vil miskreditere hypnoterapeuter og alle, de føler sig truet af.
Tv-seerne ser udelukkende irrationel adfærden.

Lægerne og farmaceuterne har gjort sundhed til en magtkamp frem for, at have et sundt afbalanceret rationelt sind og selverkendelse.

Hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi hører under en helt andet overskrift.

Analogien

Sagen er den, at de mentale underliggende programmeringer i biocomputeren til årsagen af kræftens opstående, kan der udelukkende findes frem til og ændres via hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.

Sandheden er nemlig den, at det ”eneste” middel mod kræft, der faktisk, er bevist, at fungerer, er selvskabte mikromolekyler også kaldet miR 129.
Folks egne immunforsvar, vil typisk automatisk aktiverer produktionen af miR 129 når den mentale underliggende årsag, er fundet i det underbevidste sind via årsagsopsøgende hypnoterapi. Og når produktionen af miR 129 ikke automatisk aktiveres, er der naturligvis en årsag til det og så er det jo bare et spørgsmål, at finde frem til den årsag og løse det. Det er den simple analogi!

Danske journalister stiller ingen kritiske spørgsmål, sæter sig ikke ind i forskningsresultater eller netop mangel herpå. De sætter sig ikke ind i tilgængelige dokumentationer dels fra uafhængige forskning dvs. ikke sponsoreret af medicinske firmaer, dels offentliggørelser og dokumentation af hvad konsekvenserne, er for de mange mennesker, der bliver udsat for disse mediciner.
Danske journalister rap-porterer tilsyneladende kun efter, at havde set den gule gummiand.

Sundhedsministre udskiftes hele tiden og tilsyneladende uden, at stå til ansvar for deres bevidste dødelige korrupte fejlhandlinger.

Ærlig journalist søges til offentliggørelsen hvad der virkeligt foregår.

Tag emnet som kræft. Hvilken sundhedsminister, har fulgt den resultatløse medicinske forskning?
Tydeligvis ingen af dem!
Hver gang endnu en ny sundhedsminister får stillingen, gives der flere penge til medicinal kræftforskning. Hvilket er forklaringen på hvordan sygehusvæsenet hele tiden bliver dyrere.

Barbariske behandlingsmetoder i de helt nye Supersygehuse.

Analogien beviser, at kræft indiskutabelt, er psykisk betinget. Og alt medicinsk, bestrålinger og operationelt, er symptombehandlinger de fleste dør af. Og når de amputere kropsdele, kommer der nye Tumorer andre steder.
De højt lønnede “såkaldte” kræfteksperter betragter sine patienter der har fået amputeret  krops dele som helbredt?

Så hvad med at stille spørgsmål til amputeringer?

Der tjenes mange penge på symptombehandlingen til stor lidelse ikke kun for patienterne også for de pårørende men ikke nok med det så udtaler 3 ud af 4 læger, at de ikke selv ville modtage deres egne behandlingsmetoder hvis de selv får diagnosen med kræft.
Ja tak! Det er da klart!

Så hvordan kan det være brugen af kemoterapi, bestråling og operationer ikke er blevet stoppet?

Hash, kokasser mv. er også symptombehandlinger nærmere betegnet placeboeffekter. De finder ikke de underliggende årsager men patienterne ”tror” det virker. Placebo effekter, er vågenhypnotiske suggestioner som virker når suggestionerne accepteres som igen, er en følelsesmæssig bro der lægger låg på den underliggende følelse men ukrudt forgår som bekendt ikke så let.

Nogle af bivirkningerne ved hash, er, at folk ofte får paranoia. Paranoia er en alvorlig angsttilstand af følelsen af, at være forfulgt som ofte giver højpuls, svedeture, koldsved mv. hvilket så vil forøge den mentale tilstand i retningen af det næste symptom. Hvilket også er forklaringen til at kræften kommer igen efter operative, medicinske og strålesymptombehandling.
De mentale årsager, skal altid findes!!!!!!!!!!!!!!!!

Så der er altså ingen i sygehusvæsenet eller andre symptombehandlinger der finder de underliggende årsager til kræftens opstående i det underbevidste sind der som bekendt styrer alt og er ansvarsområdet i biocomputeren andre end årsagsopsøgende hypnoterapeuter.

Sundhedsministre, farmaceuter og kræftlæger skal stå til ansvar for deres fejlkompetencer. Mediehusenes journalister laver ikke tilbundsgående journalistik, anvendes som manipulerende pushere og sælger videnskabeligdokumenteret fejlbehandlende metoder der slår titusindvis af mennesker ihjel hvert år.
Bagmændene ejer medierne, medicinalindustrien, deres lobbyister, bestikker politikerne, lægerne og således holdes beskæftigelsen i gang og dødstallet oppe.
De uvidende ofre, betaler med livet og deres pårørende traumatiseres. De voksne familiemedlemmer får beroligende døsende medicin, går i terapier mens børnene, gør oprør, bliver enten kriminelle eller havner i den lukkede psykiatri pumpet fuld af psykiaternes eksperimenterende mediciner med døden til følge langt tidligere end resten af befolkningen.
Det er de hårdtslående faktas journalisterne ikke dokumenterer!
Og når der er en der har fordrejet sig ind på det rigtige spor, vises der hurtigt det sædvanlige igen.

 

 

De Interessekonfliktet orienteret journalisterne forsvarer sig med, at de citerer jo bare Reuters som jo, er et klassisk eksempel på Milgrams eksperiment. Tjek youtube the milgram eksperiment.
Mennesker der har fået titel/uniform i form af en rang, kittel, vagt, politi, militær, parkeringsvagt, togkontrollant mv. har opnået, at blive en autoritet, der forsvare sine misgerninger med verdens dårlige undskyldning, at de gør jo bare som de får besked på.
De undlader al logisk tankegang og bilder sig selv ind, at det er jo ikke dem der gør noget galt mens de trykker på aftrækkeren, printer/trykker avisen, indfører kemoterapien eller modtager lobbyisternes bestikkelser. Vi gjorde jo bare som vi fik besked på sagde nazisterne og det samme siger de ovenstående i dagens Danmark. Det var den tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen der fordrejede mentaliteten i Danmark.

Beviserne er overvældende, at de statsautoriseret bedragere ignorer de klare beviser og hverdag dør der flere og flere mennesker.
Synes du de skal stop nu eller skal de forsætte deres umoralske kriminelle massemyrderier?

Nu begynder du sikkert endelig, at forstå Trumps budskaber om pressen men også om stort set hele det statsautoriseret svindel og bedrag.
Donald J. Trump er blevet Amerikas nye præsident fordi folket, har valgt ham.
Den indiskutable korrupte presse, har ”forsøgt”, at få befolkningen til at tro han blev valgt pga. valgsvindel men sandheden, er, at Trump, er blevet valgt pga. folk har fået politiker og journalistlede.

I Danmark er journalist og politikerleden nu højere end på noget andet tidspunkt i mandsminde!
Når Frederick holder foredrag for forsamlinger, har de fleste helt mistet tilliden til både læger og politikerene. Det er en meget interessant udvikling, at følge.

I år 2007 fandt danske forskere ud af, at mennesker selv producerer mikromolekyler (Rna) af forskellige slags også kaldet mikro-Rna og miR 129 mv. I mellemtiden, er der sikkert fundet mange flere men netop miR 129, er dem vi normalt selv producere for, at forbliver kræftfrie.
Så når kroppen ikke selv producere miR 129, er der naturligvis en ”psykisk underliggende årsag” hertil. Og så hjælper det naturligvis ikke, at amputere kropsdelen hvor signalet, bliver manifesteret eller på nogen facon, at symptombehandle, der er dokumenterer, at være skadelig.

Definitionen af diagnosen sindssyg, er, at udfører den samme handling i igen og igen hvor resultatet af handlingerne hver gang, er det samme men de sindssyge, forventer et nyt resultat.

Den dokumenteret resultatløse videnskabelige struktureret medicinske kræftforskning, har eksisteret siden år 1904 i Danmark og lige meget hvor mange gange de gentager eksperimenterne, er resultaterne hver gang de samme. Og de forventer åbenbart, at de ikke forbliver de samme præcist som sindssyge.
Fakta er altså, at nu, er der 113 års dokumenteret sindssyge i sygehusvæsenet. Og medierne, har endnu ikke stillet et eneste kritiskspørgsmål. Deres undskyldninger; de citerer jo bare Reuters!

Der er i mere end 100 år, blevet skrevet bøger om hvordan sindet, skaber og helbreder kræft af læger og andre der har arbejdet som hypnoterapeuter. Hvordan kan det være, at journalister ikke kan finde ud af, at finde de dokumentationer eller sygehusvæsenet?

Her er seneste bevis på din nu ex sundhedsminister Sophie Løhde, er mere interesseret i penge end din sundhed. Sammen med vækstministeren Troels Lund Poulsen, har de nu d. 09-06-2016 afgivet endnu mere magt til nogle af dødens købmænd fra medicinalindustrien.

Sophie ser ikke på historiske faktas og statistikker eller også vælger hun, at ignorer dem. Tydeligvis er hun forblændet af fremtidsløfterne frem for, at se på de indiskutable faktas. Tænk ”ikke” på en gulgummi and og nu ser hun kun forestillingen om den gule gummiand. Så hun er blevet forført med rap-porten om, at nu er den der næsten hvis vi bare lige bruger nogle flere penge på medicinsk kræftforskning. Sådan som dødens købmænd, forestiller sig bliver det bedst for dem. Dvs. at der vil blive mange flere med diagnoser af forskellige kræftsymptomer, at de således vil tjene mange flere penge end de nu allerede gør.

Ca. 90 milliarder danske kroner om året eksportere den danske medicinalindustrien for. Tilsyneladende ser hverken vækst eller sundhedsministeren på hvor mange mennesker denne industri, bedrager og slår ihjel hvert år, hvor store bøder og erstatninger de ind imellem betaler og hvor meget de lover uden at holde det.

Den gule gummiand / Life science jubler, at de hypnotiserede/forførte deres modstandere til at hoppe på bedraget. Og i dag, er det lykkedes efter bare to år, at hæve antallet af kræft diagnosticeret fra et absolut maksimalt antal på 35500 personer om året til nu over 40.000. Med Sophies og Troels nyeste udspil forventes antallet, at stige endnu kraftigere i løbet af ganske kort tid.
De mere end 5000 mennesker der nu vil blive diagnosticeret med kræft, vil indbringe en ganske pæn slat i kroner og øre. Så er det jo ikke noget problem, at give politikerne økonomisk bedrag øh bidrag.

I den kommende tid hvor i alligevel sidder på jeres hænder, kan i jo så følge med og se tallet stige.

Tak for du/i lyttede!

God søndag!