Fredericks erfaringer med kræft og faktas

Fredericks personlige erfaringer med kræft, kom helt tæt på da hans kæreste ikke overlevede lægernes dokumenteret resultatløse symptombehandlings metoder.
Det var fantastisk – sygehussystemet sparede ikke nogen steder. Hun blev hentet og bragt til scanninger af forskellige slags, opererede flere gange og fik en masse medicin indtil de tog livet af hende.
Frederick har sidenhen lært, at lægerne ved patienterne dør, eftersom lægerne i mange år bare, har sende patienterne rundt i systemet med resultatløse symptombehandlinger. De fører jo statistikker om alt men de ændre ikke noget selvom patienterne dør.
Ikke nok med det men så snart patienterne vågner op efter en operation, bliver de ofte belemrede med at udfylde papirer til de forskellige offentlige instanser ellers får de ingen understøttelse eller sygedagpenge bla. Bla. Bla.

I de 10 år de kendte hinanden oplevede Frederick hendes forud varslende symptomer / signaler inden hun fik diagnosen kræft.
Den gang havde Frederick endnu ikke hørt noget om nogen form for hypnotiske behandlinger af nogen slags overhovedet. Så det eneste han kunne gøre, var at se til og passe godt på hende i de 1 ½ år hun havde tilbage før den endelige afsked.
Sammen havde de forgæves søgt med lys og lygte for, at finde svar og løsninger. Man griber jo efter et græsstrå, at holde i om det så ville hjælpe.

Cancer koden er knækket.
Frederick fandt først svarene og løsningerne efter hendes liv var afsluttet.
Det skulle vise sig, at hendes symptomer, lidelser og død, var meget lærerige for Fredericks fremtid.
Frederick havde jo oplevet alle hendes lidelser og fandt senere ud af at de alle sammen fungerer som ubevidst kommunikationer til hurtigt, at afhjælpe de egentlige årsager således, at de kræftramte hurtigt bliver raske.
Frederick har sidenhen hjulpet så mange fra de samme symptomer som hans kæreste ikke overlevede, at han længe ikke har tal på hvor mange det er.
Det er verdens mest fascinerende job synes han. Det passer ikke til alle slags mennesker men det passer helt perfekt til ham.

De fleste frygter forståeligt nok at få kræft.
Og det er jo også lidt komisk, da frygt jo kommer af følelsen af angst og kræft koden ofte, er lagret på følelsen af angst. Det der typisk udløser kræften, er en traumatisk oplevelse. Således er der altså både ked af det hed og angst forbundet med den traumatiske oplevelse.
De forudgående signaler, findes der mange af. For kvinder er menstruationssmerter eksempelvis et meget tydeligt smertesignal, ondt i maven, hovedet, brystet eller andre steder, virker som fysiske signaler der altså skyldes mentale programmeringer. De 3 t’er. Tidlige tydelige tegn som er meget vigtige, at lytte til. Disse tegn er altså beskeder til dit bevidste sind om, at noget ubevidst skal ordnes.

Klik her for at se hvilken forskel der er på behandlinger og hvordan det kan være, at der kun eksisterer en behandlingstype der kan finde betydningen af symptomerne.

Tilbage til forsiden.

Klik her og tag kontakt med dine spørgsmål og tidsbestilling eller bare ring på tlf. nr. +45 23458485.