Videnskab

Forklaring på hvad videnskab er.
Videnskaben mangler tydeligvis selverkendelse.
Hvis man allerede står i et hul så skal man stoppe med at grave.

Videnskab er logisk beregning. Hvis resultatet ikke går op, er resultatet ikke rigtigt og så skal der laves endnu en beregning. Når resultaterne af alle beregninger tydeligt er forkerte, er det det endelige resultat. Og så er vejen logisk nok en ganske anden.
Videnskaben bør altid komme før PR. men tydeligvis, er det alt for sjældent tilfældet i den ”civiliseret” verden.

Man kan jo undrer sig, at så mange læger, farmaceuter, apotekere, biologer, videnskabsfolk, ingeniører, lærer, og pædagoger holder fast i deres forestillinger om hvad sygdom er, hvordan de opstår og hvordan de ”tror” de bedst bekæmpes trods deres uendelige mange fejl som de ganske enkelt ikke kan stoppe sig selv i, at udfører.
Og hvis du oplyser dem om grunden til de ikke finder løsningen, bliver de aggressive frem for taknemmelige.
Der er naturligvis en logisk forklaring på, at de er som de er.

Når vi sammenligner med en kunstner der ser på en blomst. Så vil kunstneren se skønheden ud fra det der ses med det blotte øje.
Når en fysiker ser på samme blomst, ser denne forestillingen om strukturen af blomstens opbygningen på celleplan og ser det som noget smukt.
Biologen forestiller sig de genetiske koder og læren vil undervise herom uden selv, at forstå det denne selv underviser i.

Så forstil dig, at Frederick står på en talerstol i en foredragshal og taler for tusindvis af mennesker med ovenstående baggrund og siger dette; Når vi anskuer celler og deres formål, er det enkelt, at forstå, at de gør præcist det de genetisk, er programmeret til.

Når Frederick så står på talerstolen foran alle disse mennesker som ovennævnt, vil han sammenligne dem med celler.
Kræftceller der afhængig af deres erhverv, repræsenterer de forskellige slags typer kræftceller.
Hver kræfttype, har deres information fra deres inspirerende kilde. Hver type, har gået i hver deres fagskole og lært det de er blevet undervist i. Derefter har de gjort præcist som forventet nemlig det de har lært. De gør altså ”nøjagtigt” som alle slags celler nemlig det de har lært.

Frederick er også en celle men en selverkende celle. Dvs. han indeholder selvindsigt med selvforståelse af hans og andres celleniveau. Derfor er han selektiv i sine handlinger og af den information han modtager.
Skolen han kommer fra, er altså en ganske anden end dem alle de andre kommer fra.

Kræftcellerne er selvdestruktive fordi det er det de har lært nøjagtigt som alle tilhørerne i foredragssalen. – men det ved de ikke for de gør jo ”bare” som de har fået besked på. Lyder det bekendt?
Fredericks første opgave, er, at lærer dem selverkendelse. Det svarer lidt til de videnskabelige beregningers dokumentation af, at opgaven ikke er beregneligt og at det er resultatet.
Det svarer til at for at løse opgaven, har de forsøgt, at lægge puslespillet og et par af brikkerne der er tilbage, kan de ganske enkelt ikke få til at passe. Det er ligesom det er helt forkerte brikker og ingen af deres mange beregninger, kan få disse brikker til at passe og det er det endelige resultat af beregningerne.

Så når selverkendelsen af videnskaben, er blevet tydeliggjort og accepteret. Så er det på tide med en anden form for problemløsning.
Det er jo overraskende, at se hvor lidt selverkendelse disse mennesker har eller rettere ikke har.

Ok! Her står han oppe på talerstolen og underviser dem i hvordan De funda-mentalt fungerer. Den funda-mentale forståelse, er ganske enkelt ikke medregnet i en eneste af deres beregninger om hvordan cancer opstår og forsvinder. Og det er resultatet.

Se mere i kapitlet kræftforskning under “verdens bedste kur mod cancer, er lige her, cancer koden er knækket”.