Valgløfter med dødelig effekt

Cancerkoden er knækket men i stedet for at fejre og inkorporere behandlingsmetoden så sættes i stedet alt ind på at forhindrer dette budskab i at nå ud til dem med behovet for den fornuftigste løsning samtidig med fejlbehandlinger anvendes.  

Din første tanke er hvordan kan det være du ikke har hørt om det før eller først nu eller det kan ikke passe fordi så ville du da havde hørt om det før.
Så lad os lige sammen kort analyserer ved, at bruge udelukkes metoden og se logikken.

Tydeligvis har du hørt om indsamlinger til at støtte brysterne og knække cancerkoden. Tror du det er fordi sundhedssystemet, har knækket koden? NEJ! Du har ret, de har fejlet!
Så med andre ord ved du altså allerede med stor overbevisning, du er virkelig fuldstændigt klar over, at sundhedssystemet ikke kender svaret imod cancer for så ville du havde hørt om det.

Kan du så finde en logisk forklaring til hvordan det kan være Mette Frederiksen og andre politikere vil ansætte flere kræftlæger når de ikke kender koden til at knække canceren?

Vi kender alle sammen til de ernorme lobbyøkonomiske interesser i sundhedssystemerne verden over og de taler helt for sig selv.
Politisk korruption er desværre meget mere udbredt end de fleste nogen sinde har overvejet.
Undrer du dig nu om det, er korruption der driver dem eller kan de ikke se den samme logik som vi andre?

Citat: direktøren for kræftens bekæmpelse; Vi finde aldrig en kur imod kræft.

Den videnskabelige dokumenteret og struktureret resultatløse medicinske kræftforskning, er endelig nået til erkendelsen, at en medicinsk mirakelkur ikke alene er urealistisk men helt umuligt og at de aldrig vil finde en helbredelsesmetode.
Direktøren forsatte og udtalte, at folks eget immunforsvar, er det bedste til at bekæmpe kræftceller. Hvilket er et ernormet positivt skridt eftersom alle læger, har hørt om kræftpatienter der spontant af (u)forklarelige grunde, er blevet helbredte uden lægernes indblandinger.

Hermed er det bekræftet hvad Frederick hele tiden har sagt og i øvrigt bl.a. har hjulpet sine klienter med de sidste 15 år. Via årsagsfindende hypnoterapi.
De spontane helbredelser som lægerne ikke forstår og kan forklare, er jo dagligdag for Frederick. Hans klienters guides til at finde de mentale programmeringer i deres underbevidste sind som logisk nok også styrer alt deres fysik. Og kræftknuder er fysiske signaler skabt af det underbevidste sind.

-men hvad er frihed og demokrati når landets politiske ledere ignorere faktas, støtter og giver midler til egne interesser frem for logikken som det herover så tydeligt fremgår?

Landets avisers fake News, er tydelige eksempler på misvisende manipolerende agendaer når de eksempelvis promoverer, at en ny bestrålingskanon, er ”næsten” helt ufarlig som de pludseligt fandt på i begyndelsen af februar 2019. Næsten helt ufarlig?
Gad nok vide om avis redaktørerne, sundhedsministeren, justitsministeren eller sågar statsministeren for ikke at tale om alle de embedsfolk og læger der står bag inkorporationerne af alle disse dokumenteret fejlbehandlinger selv ville accepterer, at blive lidt bestrålet?
Vi ved jo, at 3 ud af 4 læger ikke vil modtage deres egne behandlinger.

Faktas er at bivirkningerne efter bestrålinger er dokumenteret livsfarlige.
For hver dag efter en strålebehandling forøges risikoen for blodpropper og hjerteslag ifølge en for længst afsluttet 20 års lang svensk dokumentation.
Bestrålinger svare til at hamre store rødglødende søm ind i kroppen eller kraniet så kræftcellerne bliver brændt væk og så ”tro”, at det helbreder.
Så i stedet for store søm bruger de nu mindre rødglødende søm. Aviserne lyver altså om risikoerne med sloganet ”næsten” helt ufarlig. Fake News.

Den danske entertainer Jacob Haugaard blev verdensberømt, da han demonstrerede det politiske vandvid ved at love, at hvis folk stemte på ham, ville de får medvind på cykelstierne.
Folk elsker historien om medvind og det kan vi grine af men hans pointe var netop, at demonstrer hvor tåbelige politikernes valgløfter kan være.

Mette Frederiksen og mange andre politikere i Danmark og andre lande bruger også valgløfter der er så umoralske, at ingen ord kan dække deres bedrag eller den manglende empati for deres egne vælgere.
Hvis Mette & co. vinder og gennemfører de videnskabelige dokumenteret vandvittige valgløfter. Så vil det resulterer, at mange flere mennesker, vil blive slået ihjel med lægernes hjælp.
Vi ved jo allesammen, at lægerne ikke kender koden til at knække cancer. Så derfor ved vi også at valgløfterne er bedrag. Logisk!

Hallo! hvad skete der med proklamationerne fra direktøren for Kræftens Bekæmpelse? Ja! Det er netop pointen. De nyheder holdes nede.
Folks egne immunsystemer er det bedste forsvar imod kræft.
Så hvordan kan det lade sig gøre, at skjule noget så tydeligt og som ovenikøbet ligger frit fremme så alle borgerne, kan se det? Fake News, bedrageriske valgløfter og farmaceutisk misinformation, lobbybestikkelse samt bedragerisk ledelser.

Hvem er det der ikke vil accepterer forskernes selverkendelser?
Landets systemets ledelser er fyldt med solidariske ledere med egne meninger om retningen de vil fører deres solidariske følgere som ”tror” på, at vejen deres ledere tager dem ikke er den forkerte.
De findes i hele sundhedssektoren lige fra landmændene der dyrker føden til forsøgsdyrene, dem der fodre dem, der eksperimenterer med dem, dem der dagligt slår dyrene ihjel, dem der destruerer dem, dem der parker pillerne, dem der udvikler pillerne, dem der mikser produkterne, dem der bygger maskinerne, dem der sælger medicinen til apotekerne og lægerne, dem der bestemmer hvilke piller der må bruges, dem der transporterer pillerne, sygeplejerskerne der sorterer piller til de indlagte og lægerne der ordinerer pillerne, lægerådene, lobbyister, fagforeningslederne, embedsfolkene, politikerne + aktionærerne der er interesseret i profit.
Der er med andre ord mange mennesker i managen i sundheds cirkussets system, mange forskellige selvstændige cirkler, loger, foreninger osv. som er involveret i det medicinske cirkus og er indkomstafhængige af et system, vi ved er 100 % overflødigt når det kommer til kræftbehandlinger og mange andre sygdomme.

Lægerådet, lægestyrelsen, lægemiddelstyrelsen, det medicinske råd og hvad de alle sammen kalder sig for. Det er dem der godkender giftene og symptombehandlende operationsmetoder der anvendes og saboterer logiske behandlingsmetoder men hvem kan stoppe dem fra dette vandvid når landets ledere manipolerer befolkningen til at ”tro” de vil dem det bedste mens beviserne tydeliggøre det modsatte?

Kvaksalvere udfører operationer de ikke er kompetente til.
Vi ved kræftlægerne ikke har knækket koden og alligevel forsætter de med at tage livet af folk.

En ung kvinde som gerne vil have børn, får amputeret underlivet ved ganske enkelt, at fjerne hendes æggestokke mv. med en symptombehandling der videnskabeligt, er dokumenteret som fejlbehandling. Efterfølgende kan hun ikke får børn. Er det rimligt?
Er hun blevet helbredt?
Har hun været offer for en kvaksalver?
Har hun lært hvad årsagen til at canceren opstod? NEJ! Kræftlægerne ved jo ikke noget om hvad årsagen er og de forstår da slet ikke sammenhængen. Vi ved de ikke har knækket koden.
Så hvordan kan det være Mette Frederiksen og så mange andre politikere, vil ansætte flere kvaksalvere?

Eftersom det underbevidste sind ved alt om hvad det bevidste sind foretager sig og styrer det, ikke omvendt og derfor vil det underbevidste sind altid vinde. Hvilket også er grunden til nye symptomer bliver skabt efter symptombehandlingerne og det forsætter lige indtil årsagen bliver hørt.
Denne kommunikation gælder ikke kun cancer men alle sygdomme. De fleste mennesker oplever mindre sygdomme i begyndelsen men med alderen bliver de ofte hyppigere og er det tilfælde kommer der også forværrende ubevidste kommunikations signaler som perler på en snor indtil årsagerne endeligt bliver hørt.
Så ved at kræftlægerne ignorer symptomernes funktion sikrer sundhedssystemets ansatte sig flere økonomiske gevinster. Des flere gange de kan behandles des støre indkomst.

Cancerkoden er knækket:
Frederick udtaler, at kræftcellerne skal ikke dræbes men bare have deres oprindelige koder tilbage og det gøres ved, at finde ud af årsagen til at cellerne pludseligt havde fået cancerkodning.

Når årsagen er fundet som er opstået pga. en tanke der ikke var positiv i et specifikt øjeblik, så guides klienten til selv, at forandre den specifikke tanke til en positiv tanke og dermed genetableres den oprindelige kodning i cellerne.
I dette tilfælde via den BI, biologiske intelligens.

Jamen hvordan finder man frem til den specifikke tanke og forandrer den vil du sikkert vide. Svaret er at det er noget du selv skal opleve for virkeligt at forstå hvor simpelt du i virkeligheden fungerer eller du tilmelder dig på Fredericks uddannelse og lærer hvordan du hjælper andre mennesker til permanent sundhed via årsagsfindende hypnoterapi.

Selvom hypnose er 100 % naturlig og alle mennesker hypnotiserer sig selv mange gange hver eneste dag så, er alt der har med hypnose at gøre stadig et tabuområde i sundhedssystemet.

Grønne hypnoterapeuter ”tror” ofte, at et sammenarbejde med lægerne, er godt mens de garvede hypnoterapeuter med stører funda-mental forståelse fortrækker, at se hospitaler og superhospitalerne lukket.

Klik her og se hvordan fremtidens sundhedsklinikker ser ud eller tag kontakt med det samme og bestil tid til en session her.