V

Vaginisme er når det ikke er let, at penetrere kvinden under den seksuelle akt, da hun ikke tillade, sig selv, at slappe af og nyde akten. Hvilket typisk er pga. angst. Så ja via hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi afhjælpes Vaginisme hurtigt og smertefrit.

Vane at gøre et eller andet. Alle vaner er ubevidste programmeringer. Alle vaner kan ændres via årsagsopsøgende hypnoterapi.
Se mere under kapitlet multitaske.

Vold spreder angst og angst, er en følelse der ikke er hensigtsmæssig. Oplevelsen af vold udøveren eller den det går ud over. Det er i begge tilfælde ubevidste programmeringer der hurtigt, kan afhjælpes via hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.

Voldtægtsoffer hjulpet via hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi. Ofre der har oplevet, at blive tvunget, banket, nedværdiget og pint, kan ofte ikke se alt det positive i livet. Der er mange flere end de fleste ”tror” som, har været udsat for en eller andet form for fysisk oplevelse der har efterladt psykisk påvirkninger og mange symptomer senere.
Frederick har hjulpet mange torturofre, kvinder, mænd, børn der har oplevet ting de helst ville glemme for ”følelserne” var alt for voldsomme til at blive nævnt. I dag er det lige så let, at tale om som en hvilken som helst konversation. En exceptionel lettelse sådan, at blive mental befriet og så så hurtigt overstået. – Men alle de ting i livet som de alle nu nyder det varmer nu sjælen, at tænke på.

Vorter forsvandt via hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi