Kræfttumorer er faktisk et sundt signal der fortæller, at dit immunsystem fungerer perfekt.

Immunsystemet styres af de mentale programmeringer i underbevidsthedens biologiske computer. Ubevidste fysiske signaler som pludseligt er opstået, er positiv kommunikation fra det underbevidste sind som kommunikerer til det bevidste sind.
Så som du kan se, er det indlysende, at den medicinske kræftforskning stadig ikke kan finde en kur når det ikke er en kur der skal til.

Hvis kræft signalet ignoreres ved forsøg på at fjerne det ved en symptombehandling som kemoterapi, bestråling eller operation, så vil det underbevidste sind signalerer endnu kraftigere lige indtil den ubevidste mentale kommunikationen bliver afkodet via hypnose og årsagsopsøgende hypnoterapi.
Det ubevidste program signaler til centralnervesystemet der distribuerer signalerne til de rette hormonproducerende organer og kirtler om at lave hormoncocktail af hjemmelavet naturlige mikromolekyler som så muterer cellerne og skaber en eller flere tumorer.
Tumorer mærkes/føles af personens beviste sind med eksempelvis en knude i brystet og endelig, bliver personen opmærksom på noget ikke er som det burde.
Så de fysiske signaler er altså opmærksomhedssignaler. Og det er et bevis på immunsystemet fungerer optimalt.
Når så signalet følelsesmæssigt anvendes og kræft programmeringen, er fundet og ændret af personen selv. Guidet af en årsagsopsøgende hypnoterapeut naturligvis. Så sender personens ubevidste sind de oprindelige signaler igen i form af positive hormoncocktails fuld af sunde mikromolekyler nærmere betegnet miR129 som får kræftceller til at ændre sig til deres oprindelige celleform.

Klik her for at bestille tid eller bare ring nu på tlf. nr. +45 23458485.