Kontakt

Det er bedst, at ringe +45 23458485 frem for, at sende e-mails men hvis det er lettere for dig, at skrive så er e-mail adressen herunder. For at undgå automatisk spam mv. er e-mailen herunder delt op som du selv må sætte sammen.

go2hypno@
gmail.com

Jeg rejser jo for det meste rundt om i verden eftersom jeg ikke har en fast klinik eller land, at praktisere i, hjælper jeg folk hjemme hos dem selv. 

I øjeblikket er jeg i Nordsjælland og forventer snart, at rejse videre til Fyn.
Du er velkommen til at sende en e-mail eller bare ringe med dine spørgsmål og tidsbestilling.

Jeg har været bosiddende i Sydvestfrankrig siden 1991 men er sjældent hjemme i Frankrig, da er konstant, er på farten rundt om i verden hvor jeg hjælper folk fra deres (u)helbredelige symptomer og adfærd.

Jeg kommer typisk flere gange om året til Danmark.
Langt de fleste af mine klienter, er anbefalinger. Jeg reklamerer udelukkende på denne hjemmeside og deler kun nogle få foldere engang imellem.

Hvis du har lyst til at arranger et foredrag i det lokale forsamlingshus, bibliotek eller lignende.

Så vil arrangerer et foredrag så vil jeg meget gerne komme ud til jer og besvarer alle jeres spørgsmål. Og jo flere i er des flere spørgsmål og des flere spørgsmål des mere rationel information i form af logiske svar vil i alle få om hvordan vi mennesker fungerer og hvilke forskelle der er på os og hvordan det kan være. Hvilke naturlige anlæg og tallenter hver i sær ubevidst, er udstyret med. Fascinerende berigende aha oplevelse!

Så husk at tage kontakt til mig så vi kan sprede disse positive og fascinerende budskaber om hvor simple mennesker i virkeligheder er.