Hypnoterapeuter vil ikke sammenligne sin profession med noget alternativt.

Hypnoterapeuter der ”forstår” de funda-mentale principper, vil ikke sammenligne sin profession med noget alternativt.
Derfor har de bedste hypnoterapeuter boykottet statslig kontrol allerede fra starten af.

Der findes vel omkring små 1000 personer i Danmark der på den ene eller anden måde bevidst anvender hypnose samt udfører terapi hermed. De kalder sig for alle mulige slags navne.
Forskellen mellem deres færdigheder er enorm og det er absolut ingen garanti, at de er tilmeldte alle mulige foreninger hverken statslige, ind eller udenlandske. Derimod skaber sådanne dokumenteringer falsktrykhed.
Nogle hjemmesider kan se meget overbevisende ud. De påstår de er de bedste fordi de er medlem af en statslig alternative godkendt organisation og nogle sågar udstiller, at de har fået et stykke papir på, at de er blevet hædret af udenlandske organisationer.

Andre tilbyder hypnotisk undervisning og kun hos dem bliver man godkendt til statslige organisationer der garanterer momsfritagelse. Dette er dissideret falskt!
Fakta: Alle der uddannes og arbejder som hypnoterapeut, kan selv vælge om de vil have momsfritagelse eller ikke.

Dette er en klar og tydelig advarsel, at hvis du finder frem til en der arbejder som hypnoterapeut og er godkendt alternativ behandler så har du fundet frem til en behandler der med garanti ikke har forstået de funda-mentale principper om den hypnotiske profession.

Hypnoterapeuter der har den fundamentale viden og forståelse, betragter alle andre behandlingsmetoder som alternative.
Alle behandlingstyper hvor de underligende årsager ikke bliver fundet, er ganske fundamentalt fejlbehandlinger.
De mange hypnoterapeuter der har sagt alternative medlemsskaber fra som ville placere dem i kategorien alternativ, sammenligner det med nedgradering.
Det er jo klart, at når folk først har opgivet deres læge, så er det typisk, at de søger noget alternativt og når de så har rodet rundt i den alternative jungle af udbud, finder de endeligt frem til årsagsopsøgende hypnoterapi.
Forskellen mellem hypnoterapi og årsagsopsøgende hypnoterapi, er at den underliggende årsag til dine sygdomme/smerter/diagnoser/symptomer/adfærd bliver fundet med årsagsopsøgende hypnoterapi og ikke bare lagt låg på.

Frederick ser flere og flere mennesker der har ”prøvet” mange hypnoterapeuter inden de finder frem til ham.
Her på siden er der ikke referencer men skriv eller ring så vil du blive kontaktet af en eller nogle der har haft af det du lider af.