Session

Din lokale hypnotisør & hypnoterapeut.

Her er lidt kontakt info og i små afsnit praktisk oplysninger afhængig af hvad du gerne vil vide.

Jesper Frederick Carøe, instruktør af hypnose, hypnoterapi og årsagsopsøgende hypnoterapi.
Frederick er modstander af scene hypnose og arbejder ikke med scripts da årsagsopsøgende hypnoterapi sessionerne helt, vil blive personaliseret specielt til dig!

Frederick ser frem til at hjælpe dig til at hjælpe dig selv.

Send en e-mail via kontakt formularen eller ring på tlf. nr. +45 23458485 med en Smartphone eller IPhone, kan du klikke direkte på tlf. nr. Og ringe op med det samme og få en tid til at blive mental fri sund og rask.

Hvor foregår hypnosen.
Hypnoterapien foregår mest hjemme hos folk selv men sommetider på hoteller eller andre steder. Frederick ikke har en fast klinik at praktisere i, da han permanent er på farten rundt om i verden hvor han hjælper folk fra deres (u)helbredelige symptomer og adfærden.
Frederick har været bosiddende i Sydvestfrankrig siden 1991 men er der sjældent.

I øjeblikket er Frederick i Nordtyskland.

Frederick kommer regelmæssigt til Danmark afhængig af hvor mange klienter der er og hvor hurtigt du vil tage kontakt. Er du i et andet land tager Frederick gerne derhen når alle betingelser er opfyldte.

Hvad koster det?
Det koster 1000.- DKKR i timen.

Ved tidsbestillingen anbefales det, at reservere tid til to sessioner.
I de mere end 15 år Frederick har praktiseret, skal de fleste klienter typisk kun have nogle få sessioner, da de løser alt allerede i den første session som tager ca. 3 timer. En opfølgende session tager typisk kun en halv til en hel time.
Det er meget få klienter der skal have 5 sessioner og endnu færre der skal have flere men special opgaver som MS findes årsagerne hurtigt. Derefter skal alle de ødelagte nerver genopbygges skridt for skridt indtil der igen er fri bevægelses frihed. 

Sessioner med børn går lynhurtigt.
Sessioner med mindre børn varer mellem ca. 15 min. og en time lidt afhængigt af deres alder.

Frederick ser med fascination på special opgaver.
Det betyder at nogle klienters symptomliste, kræver mere opmærksomhed mens andre skal tages bid for bid over lidt længere tid og meget sjældent andre over meget længere tid som når noget fysisk skal genopbygges som eksempelvis MS.
Sessioner med klienterne hvor det ikke går så hurtigt af naturlige årsager men der er stadig kun tale om nogle få sessioner. Det er typisk sessioner hvor det autoimmunforsvar, har destrueret så mange muskler, nerver, nerveisolation og væv, at den fysiske genopbygning, tager den tid der skal til. Naturligvis efter de underliggende mentale årsager først, er blevet fundet. Så aktiveres de mentale programmeringer der kender til genopbygningen af følelserne i hele kroppen, mobiliteten og balancen.

Behandlinger der går hurtigt:
Alle de enklere opgaver, tager typisk kun nogle få / en sessioner. Svære depressioner, angstneuroser, paranoia, skizofreni, kræft, allergier, manier og fobier regnes som noget der er hurtigt og enkelt, at afhjælpe dog skulle der 4 sessioner til en gang med en med lungekræft. Spontan healing er ellers dagligdag i denne branche.

Når du får ryddet helt op, vil dit immunforsvar blive helt i top.
Det anbefales at du forventer, at løse dine ting meget hurtigt.
Taget i betragtning, at du sikkert forgæves har ”prøvet” alle mulige andre behandlingsteknikker og muligvis også hypnotisører eller sågar hypnoterapeuter så har du nu endelig fundet vejen til din løsning.
Med denne etiske korrekte måde, hvorpå Frederick vil hjælpe dig, er det principielt dig der hjælper dig selv via Fredericks guidning.

Det her er det du vil opleve i den første session:
Først laves et interviewe hvor der stilles en række funda-mentale standart spørgsmål.
Typisk bliver Fredericks klienter meget overrasket hvor hurtigt han når frem til ting andre behandlere, har brugt måneder eller år på at komme til. Og med Frederick, er det endda stadig kun i interviewet inden hypnosen overhovedet er begyndt. Ahaoplevelsen er nær.
Det er ligegyldigt hvad du gerne vil have hjælp med, så er spørgsmålene stort set de samme.
Det er standart spørgsmål afhængig om du er mand, kvinde eller barn. Ved konsulentbistand for koncerner, er der helt andre spørgsmål.

Frederick fortrækker at gøre sit arbejde ordentligt første gang.
Efter interviewet lærer du selv-hypnose. Herefter vil du blive guidet til de underliggende årsager af de ubevidste adfærden som du selv, vil løse guidet af Frederick ved din side. Således vil du være suggestiv selektiv hvilket, er den etiske korrekte teknik hvorved du derfor opnår bedst og hurtigste positive resultater.
Når alle dine målsætninger er opfyldte, sikres at alt er som forventet, accepteret, integreret og lagret dybt i dit underbevidste sind på en hver måde.
Ved denne metode, vil du få ryddet op på alle hylder på en gang. Alt hænger sammen som perler på en snor. Du vil blive guidet til selv, at løsne knuden op så alle perlerne rasler af på en gang. I dette tilfælde står perlerne altså metaforisk for symptomer og adfærden der ikke er positive fra hele dit liv.
Efterfølgende vil du være helt ked af det hed fri, vrede fri og angstfri med massevis af god energi, motivation, selvtillid samt i besiddelse af den funda-mentale forståelse om hvordan mennesker i virkeligheden fungerer.

Din fremtid.
Du vil efterfølgende selv lave din selvhypnose når du har lyst. Det er ikke et must men et redskab der sikre indre ro, sundhed, godt immunforsvar og mentalbalance. De klienter der gør som anbefalet, vil også lærer nogle teknikker, de vil anvende teknikkerne resten af deres liv når de har lyst.
Derudover er Frederick kun en opringning væk og med øretelefonerne i vil han gerne hjælpe hvis der pludseligt skulle være en eller anden ny målsætning du gerne vil opnå. Det vil nemlig så kun tage nogle få minutter når han allerede en gang har hjulpet dig.

Hvis du har lyst til at arranger et foredrag i det lokale forsamlingshus, bibliotek eller lignende.

Så vil Frederick meget gerne komme ud til jer og besvarer alle jeres spørgsmål. Og jo flere i er des flere spørgsmål og des flere spørgsmål des mere information vil i få.

Nå! det var vist lige den vigtigste info. Lad høre fra dig med hvad Frederick kan hjælpe dig med!
Du er velkommen til at sende en e-mail via kontakt formularen eller ring på tlf. nr. +45 23458485 med dine spørgsmål og tidsbestilling.