Hvor foregår hypnosen

Frederick rejser jo for det meste rundt om i verden hvor han hjælper folk. Og derfor foregår det mest hjemme hos folk selv men sommetider på hoteller eller andre steder eftersom Frederick ikke har en fast klinik, at praktisere i.

I øjeblikket er Frederick i Nordlige Tyskland (Flensburg området).
Du er velkommen til at sende en e-mail eller bare ringe med dine spørgsmål og tidsbestilling til han kommer din vej forbi.

Frederick har været bosiddende i Sydvestfrankrig siden 1991 men er sjældent hjemme i Frankrig, da han konstant, er på farten rundt om i verden hvor han hjælper folk fra deres (u)helbredelige symptomer og adfærd.

Frederick kommer regelmæssigt til Danmark afhængig af hvor mange klienter der er og hvor hurtigt han bliver kontaktet. Langt de fleste af hans klienter, er anbefalinger. Han laver altså ikke noget reklame andet end på denne hjemmeside og nogle få foldere, der engang imellem deles ud.

Hvis du har lyst til at arranger et foredrag i det lokale forsamlingshus, bibliotek eller lignende.

Så vil Frederick meget gerne komme ud til jer og besvarer alles spørgsmål. Og jo flere i er des flere spørgsmål og des flere spørgsmål des mere information vil i få.

Klik på kontakt formular og send dine spørgsmål.