Hvem er Frederick

Jesper Frederick Carøe har arbejdet som Hypnotisør, hypnoterapeut og årsagsopsøgende hypnoterapeut samt foredragsholder siden år 2003. Allerede året efter, blev Frederick hædret på Danmarks første kongres for hypnotisører og hypnoterapeuter for bl.a. for at give support og supervision til kollegaer kun få uger efter han endte sin uddannelser.
Ja! Endte og endte, begyndte er vel mere korrekt, at sige. Fredericks opfindsomhed tog fart og har tydeligt udviklet og højnet denne hypnotiske professionen siden han fik sine certificeringer.
Sidenhen tog han en instruktøruddannelse i 2006 men som Frederick pointerer, så var det som at gå tilbage i tiden i stedet for frem som nu.

Udgivelse af bøger og uddannelser af andre, er på gang.
Frederick ville ikke udgive eller uddanne andre uden, at kunne tilbyde mere end andre, mere end standarten og mere end over standarten af de mange kursuser der i dag tilbydes.
Frederick har nu udviklet faget til betydelig højere forståelse end der hvor han begyndte og er ved at lægge sidste hånd på færdiggørelsen af sin bog samt uddannelses materialet. Og så vil uddannelsen blive tilgængelig.
Tag kontakt og bliv skrevet op til deltagelsen på uddannelsen allerede nu.

Det skulle tage Frederick 40 år med vidtrækkende erfaringer inden for rigtig mange interessante, lærerige professioner, flere lande, kulturelle forståelser, forehold, venskaber, aha oplevelser, som ansat og selvstændigarbejdsgiver i ind og udland, at finde frem til denne dejlige hypnotiske verden. Og nu kan man roligt sige, at han har fundet sit rette element.

Frederick har på flere fronter, taget den hypnotiske profession langt ind i det 21. århundredes hidtil ukendte funda-mentale viden om hypnotiske dybder samt mange nye teknikker til kortlægningen af flere personligheds styresystemer der gør, at selv mange svært diagnosticerede klienter opnår helbredelse på minimum af tid. Heraf navnet årsagsfindende hypnoterapi som er den funda-mentale behandlingsmetode til helbredelser.

Frederick selv har oplevet meget i livet. Det kan vel bedst beskrives som, han har levet mange liv i dette liv.
Frederick fik en opvækst med frihed under ansvar på en stor ejendom i Nordsjælland med alt fra skov, søer, marker, plantager, swimmingpooler, tennisbane, strand, hotel, land til by og en multikulturel opvækst, som har klædt Frederick godt på til dette exceptionelle erhverv, som han med opfindsomhed, rationalisering og logik til stadighed udvikler.
Man kan jo lige så godt gøre arbejdet ordentligt første gang, er et af hans mottoer.

Frederick er virkelig rykket op i verden fra en start med autodidakte erfaringer fra udvikling, produktion, salg, installation, praktisk viden, diplomati, kulturel, lingvistik, menneskelig, kognitivforskning med hypnose, social, naturvidenskab mv. som, har givet ham stor visdom til dette logiske erhverv og hvad der for mange, er filosofiske spørgsmål, giver Frederick i dag erfaringsmæssige rationelle logiske funda-mentale svar på.

Frederick tilbragte ind imellem meget tid som barn sammen med ældre og gamle mennesker hvor af mange af dem, var pensioneret succesfulde erhvervsfolk af mange forskellige slags professioner. Frederick spurgte dem; hvis du skulle gøre det hele om hvad ville du så gøre. En ad gangen svarede de, at de så ville vente med, at bygge rede, familie, karriere og i stedet tage ud, se verden og lærer fremmedsprog. Så det var nøjagtigt det Frederick gjorde og stadig gør krydret med en kombination af det hele. Han rejser permanent rundt om i verden og hjælper folk hvor af de fleste “tror”, de er (u)helbredelige. Så den personlige glæde der er ved, at se disse mennesker opnå det de ikke “troede” muligt, gør dette job vidunderligt tilfredsstillende. Glæden ved at glæde andre.

Under hans opvækst, var Frederick ekstrem aktiv og også rebelsk når tingene ikke var retfærdige.
Det forårsagede, at han brugte sin tid i folkeskolen på, at gennemtænke detaljerne på det han ville foretage sig efter skoledagen var færdig. Dagdrømmeri er en slags selv-hypnose.
Frustrerede pædagoger som ikke selv er i mentalt balance, er ikke de rette til at undervise, forstå eller motiverer de studerende. Så i dag giver han tips og tricks til pædagoger og skolelærer når de altså, har selverkendelse nok til at indse, at de har mentalt plads for forbedringer. Det er uanset hvem vi er, når det vi skal lære interesserer os, lærer vi meget lettere og hurtigere. Funda-mental viden som at forstå de enkelte elevers behov og talenter til lettere, at motiverer dem. Og det er jo sjovt når Frederick så kommer ud på skolerne og ser, at børnene interesserer sig for det han fortæller. Lærerne kommer efterfølgende og siger, at det var fantastisk, at ham og ham osv. Typiske ADHD o.l. Normalt ikke siger noget men at det netop var dem der stillede de bedste spørgsmål.

Frederick pointerer, at han ikke helbreder nogen men guider sine klienter til at helbrede sig selv. Fredericks unikke indsigt hvormed han udfører sit erhverv med ekstrem superempati og naturligvis fuld fortrolighed, er ofte en lettende overraskelse for mange af hvor god en oplevelse årsagsfindende hypnoterapi virkeligt er og ikke mindst, at de husker alting bagefter.

Kontakt