Forskere siger de finder aldrig kuren mod kræft.

De 2 forskere Overlæge dr. Med. Jørgen H. Olsen, forskningschef i Kræftens Bekæmpelse siden år 2000 og Mads Daugaard, leder af Molecular Pathology & Cell Imaging Laboratory ved University of British Colombia, er begge enige i, at de vil aldrig finde en kur mod kræft ifølge en artikel på videnskab.dk fra oktober 2016  https://videnskab.dk/krop-sundhed/forskere-vi-finder-aldrig-en-kur-mod-kraeft  
Det er på sin vis en selverkendelse som ”normalt”, er det første skridt i retningen, der burde føre til et stop af medicinsk kræftforskning. Men eftersom de begge stadig laver de samme eksperimenter som de og deres forgængere, så er der endnu intet der tyder på de vil stoppe deres endeløse myrderier af forsøgsdyr og mennesker.
Det er jo et entydigt tegn på en absolut mangel på intelligens. Men sandheden er sandsynligvis det, at de begge er bange for, at save grenen over de selv sidder på. Dvs. at så længe disse to mænd ikke får styr på deres angst, overkommer deres frygt scenarium, at afgive deres fine titler så vil de medicinske fejlbehandlinger ikke blive stoppet på hospitalerne.

Selverkendelse leder normalt til en radikal ændring af den vej man er på. Hvis disse to forskere ledte en privat virksomhed med produktudviklinger. De havde opbrugt den afsatte udviklingstid og de afsatte penge uden, at være et skridt tættere på, at have et produkt der virker med garanti. Så ville de straks stoppe eller afsætte lidt mere tid afhængig af virksomhedens kapital. Men hvis der indskydes flere penge et afsat tidspunkt og produktet stadig ikke er i nærheden af at opstå. Så ville en hvilken som helst virksomhed straks stoppe dette projekt og starte på helt nye projekter.

Så så længe den menneskelige fåreflok blindt følger lederne uden nogle tvivlspørgsmål og samtidigt støtte dem økonomisk, så sidder de fast i deres selvskabte onde cirkel. Flokkens overlevelse instinkter, er, at de følger lederne og håber på det bedste.
Når lederne ikke tænker rationelt, logisk eller har moralsk hensigtsmæssige målsætninger men i stedet følger deres egne som i ovennævnte tilfældet. Så render flokken sammen mod afgrunden når de accepterer lederne rent ud siger, at de aldrig vil finde en kur mod kræft og så alligevel forsætter deres grusomme gentagende eksperimenter de allerede har udført efter de overtog posterne fra deres forgængere der lavede præcist de samme eksperimenter efter de overtog posterne fra deres forgængere som også lave de samme eksperimenter og det har de gjort siden 1904 i Danmark.
Det er klart at den farmaceutiske lobbyisme, er den største drivkraft i forsættelsen af forskningen men principielt bør der snart komme en politiker der er modtager af lobbyens bestikkelse som selv får brug for hjælp mod kræft enten af dem selv eller deres nærmeste.

Magtkampen mellem de vidende og farmaceuterne.
Beviserne for at kræft er psykisk betinget, er overvælgende. Allerede dengang den medicinske kræftforskning i 1904 skulle udføres struktureret, udførte hypnoterapeuterne allerede sessioner mod en hel del forskellige slags kræfttyper. Det er sidenhen lykkedes at tilbageholde denne viden sammen med mange andre medicinske bedrag. Så der er altid en hvis fryd i at høre, at forskere der siger, at de aldrig vil finde en helbredelse mod kræft.

Det der udløser, at et menneske får kræft, er typisk en traumatisk oplevelse men den underliggende følelse leder til frøet.

Så hvis du har fået diagnosen så ved du nu, at hospitalsbehandlinger mod kræft, er resultatløse.
Forskerne vil ALDRIG finde en kur mod kræft. Og årsagen er, at kræft er psykisk betinget.
Den eneste udvej er årsagsopsøgende hypnoterapi til et kræftfrit liv.
Bestil tid med det samme her.