Forskellen på symptombehandlinger og årsagsopsøgende hypnoterapi.

Det er faktisk simpelt at forklare da der principielt kun eksisterer 2 slags behandlingsmetoder.

 1. Symptombehandlinger og dem findes der alt for mange af.
  Ikke en eneste af dem finder årsagen til noget som helst for det kan ganske enkelt ikke lade sig gøre når der arbejdes med det bevidste sind.
  Folk betragter ofte sig selv helbredte når de vigtige symptomer er væk men symptombehandlinger hvor årsagen ikke findes er fejlbehandlinger.
  Symptombehandlinger ignorer de underliggende følelser og forværrer sundheden i længden ved, at lægge låg på sygdommene og så stiger det ubevidste tryk indtil sygdommene kommer igen eller finder en ny udvej med en ny sygdom.
  Dem der udfører symptombehandlinger, har typisk lært udenad uden at analyserer.
 2. Årsagsopsøgende hypnoterapi er den funda-mentale logiske behandlings metode.
  Her guides klienterne til de mentale årsager der er skyld i deres sygdomme og alle slags adfærden der ikke er positive.
  Vi kender i dag alle til computere og derfor er det også logisk, at sammenligne mennesker med robotter som styres af deres biologiske computeres programmeringer.
  Vi er altså ikke AI (artificiel intelligente) men BI biologisk intelligente.
  Frederick har arbejdet som årsagsopsøgende hypnoterapeut siden år 2003. Hurtig opnåede han exceptionel ekspertise i at guide klienterne til at justerer deres egne menneskelige biologiske computer programmeringer.
  Alt i organismen styres af programmeringerne i bio-computeren.
  Der findes en hel del forskellige biologiske computer systemer og ikke bare to som de fleste hypnose kursuser underviser i.
  Så pga. Fredericks baggrund, har det fra starten været helt naturligt for ham, at tage den hypnotiske profession meget længere end standarten. Det er resulteret i en meget stører viden om de mange menneskelige biologiske computer systemer der findes og derfor også en meget længere resultatliste end nogen anden der arbejder inden for den hypnotiske verden. Mange af eksemplerne kan du se i alfabetisk orden i kapitlet diagnoser. Selvom der er mange så er der stadig mange som endnu ikke er beskrevet.
  Forskellen på professioner og dem der udfører dem, er, at der er dem der lærer udenad og så er der dem der lærer de funda-mentale forståelser. Dem der lærer uden ad gør udelukkende det de har fået at vide. Dem der lærer de funda-mentale forståelser udvikler deres profession uanset om det er fodbold eller årsagsopsøgende hypnoterapi.

Så den dygtigste profession til at afkode ubevidste signaler, er årsagsopsøgende hypnoterapeuter.
Ja! der findes også alle mulige slags terapeuter og psykologer men de arbejder med det bevidste sind. Så som sammenligning, kan en computerbruger åbne dokumentmapper og filer op. Hvorimod en computerprogrammør kender passwordet, har den fornødne viden om at programmere. De kan finde de mentale årsager til lige meget hvad samt guide klienterne til selv, at fortage de positive forandringer der skal til for at gøre klienterne raske og smertefrie

Klik her for at bestille tid eller bare ring nu på tlf. nr. +45 23458485.